Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj, mám ten samý problém jako čarodějka007... také mám uzamčený ostrov a nemůžu nic kupovat za zlaté banány... To bude mít určitě více lidí... Nebo snad ne ? :eek:

2. Ahoj Nestyda
    jak psala čarodějka007 - u ní se chyba napravila sama. Pokud u tebe nepomůže restart hry, obrať se prosím na herní podporu. Do formuláře podrobně popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu
    Hodně štěstí.

čarodějka007 tohle ocenil(a).
  3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Modíci, haloooo - restartovala jsem hru a naběhl mi den mega BZ - to je pravda nebo sranda? Že v OFI nic není o_O

4. Ahoj čarodějka007
    akce Mega BZ je platná, tato akce je uváděna bez oficiálního sdělení celkem pravidelně.
    Přeji hezký den

5. kamicek007

kamicek007 Pisálek fóra

Jak si vypnu automatickou sklizeň stromů při diamantovým balíčku?

6. Ahoj kamicek007 klikni ve městě na budovu Prémium vily a zaškrtni toto:

Podrobné info najdeš v Premium vila

Hodně štěstí

tomokoco tohle ocenil(a).
  7. taiskav

taiskav Rádoby autor

Prosím kde mám hledat novinky.měli by jsme si tam vyzvednout narozeninový dárek

8. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj taiskav
    Novinky najdeš v levé liště pod ikonkou s novinami:
    Narozeninový dárek se skrývá pod záložkou Akce (ta s kalendářem). Pokud u ní svítí nějaké číslo, znamená to, že tam je novinek více a musíš mezi nimi překliknout pomocí šipek kolem obrázku.
    Přeji příjemnou hru.

9. spinavec

spinavec Zelenáč fóra

Dobrý den. V kalendaři je uvedeno narozeninovi darek pro tebe. Prvni dva dni mi přišli nějake veci,od te doby nic. Na foru o tom take nic nepíšou. V novinkach,jak uvadí,take nic neni. Poradí někdo?

10. Ahoj spinavec
    v novinkách klikni na ikonu "AKCE" a pomocí šipky listuj až na Narozeninový dárek pro tebe". Pod obrázkem je zelené tlačítko "Tak pojďme na to!" Do tvého inventáře přibude dekorace "Narozeninová bonanza". Dekoraci najdeš v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" > symbol "vázička"
    Dekoraci neobdrží ti hráči, kteří se registrovali až v roce 2016
    Hodně štěstí.

11. spinavec

spinavec Zelenáč fóra

No a to je přesne to co tam nemam. Najedu na akce a žádná šipka tam neni. hru hraji 5 let ale posledni dva roky jsem nebyl aktyvni. Začal jsem hrat před vánoci.Nemuže to byt tim, ale proč my tedy prvni dva dny darky přisli a pak nic?

12. Ahoj spinavec prosím JAKÉ dárky máš na mysli? Dárky od sousedů? Dárky od Kubíka Kučeravého? Jsi si jistý, že v inventáři dekoraci "Narozeninová bonanza" nemáš? Prosím pečlivě projdi inventář s dekoracemi (použij záložku "všichi". Jestliže dekoraci opravdu nenajdeš, kontaktuj prosím herní podporu a do formuláře podrobně popiš svůj problém.
    Hodně štěstí

13. spinavec

spinavec Zelenáč fóra

Narozeninova bonanza dostal jsem prvni den stolek s balonky a rok 2010 a druhy den nejake BB a FBB a to jen tak vždy kolem 2 hod. pečlivě sem to prošel vše,nevim skusim tu herní podporu. dik

14. Ahoj spinavec
    hráč obdrží dekoraci JEN za rok, ve kterém se registroval. Takže pokud máš v inventáři dekoraci "Narozeninová bonanza 2010" pak jsi obdržel narozeninový dárek. Netuším, co znamená dárek "BB" a FBB" Pokud máš aktivního supersouseda. mohou to být dárky od něj.
    Hezký den

15. spinavec

spinavec Zelenáč fóra

A co ta AKCE Narozeninoví darek pro tebe. Proč ji v novinkach nemam,když stale probyhá?

16. Ahoj spinavec
    po té, co si hráč vyzvedne svůj dárek, nabídka se již nezobrazuje. Podrobný popis ZDE
    Přeji příjemnou hru.

17. juracka

juracka Pisálek fóra

Ahoj,nevím kam napsat,tak to zkusím sem. Od včerejška se mi strašně seká hra ,je to tak ve 2 vteřinových intervalech(2 vteřiny zaseklé 2 vteřiny jde na něco kliknout).Je to hrozný nedá se prakticky nic dělat.Díky za odpověd.

KiQuSiQ tohle ocenil(a).
  18. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

juracka - skús si prečistiť PC, mne to pomáha :)

juracka tohle ocenil(a).
  19. juracka

juracka Pisálek fóra

Díky za radu,ale to bylo první co jsem udělal a když jsem se ptal souseda,tak mi taky říkal,že se mu to seká

KiQuSiQ tohle ocenil(a).
  20. Ahoj juracka
    zkontroluj si prosím, zda máš aktuální verzi Flash Playera, a proveď vyčištění počítače Jak na to
    Zpomalení také mohou způsobovat další spuštěné programy či aplikace
    Hodně štěstí přeji

KiQuSiQ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.