Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Arleta22

Arleta22 Rádoby autor

Ahoj, dodělala jsem akci s výceúčelovým hydrantem a nedostala jsem jako odměnu kombajn na 36 hodin. Co mám dělat?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Arleta22

Doporučuji restart hry, a poté znovu zkontrolovat stav pomocníků, popřípadě jestli je úkol skutečně splněn. Pokud by byly i poté nějaké nesrovnalosti budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru přeji

3. pezt

sova11

Myslím že není potřeba nic prověřovat je to prostě málo obchodovatelná komodita kde se cena tímto nemůže měnit, já třeba na svém trhu ještě neviděl ani jednu zlatou husu a divokou jsem viděl jen jednou a tu jsem nestačil ani koupit jak rychle zmizela.
    Myslím že další diskuse je bezpředmětná.

4. nepleska

nepleska Aktivní autor

Ahojte, chcem sa opýtať na narodeninový darček, ja som registrovaná od roku 2011, ale darček som nedostala. Môže to byť tým, že som od 2013 do nejakého septembra-októbra 2015 nehrala? v novinkách sa mi baner nezobrazuje :( a nejde mi kliknúť na odkaz ani v ofiku.
    Ďakujem

5. pakot258

pakot258 Zelenáč fóra

Čaute, chcem sa opýtať či je možné vymieňať predmety z farmy za predmety do iných hier. Farmu už nehrám a možno by tam niečo našlo. Myslím, že či sa daju posielať predmety medzi účtami. ďakujem za odpoveď

6. lubami50

lubami50 Zelenáč fóra

Ahojte , vie mi niekto povedať prečo nejde mlyn. Stále sa točí a nevyrába nič

7. pezt

Ahoj nepleska

Doporučil bych restartovat hru a poté znovu zkontrolovat novinky a najít toto tedy přejít na druhou stránku pomocí šipky po stranách
    Také prosím zkontroluj inventář jestli se již dekorace Narozeninová bonanza 2011 není ve tvém inventáři

Ahoj pakot258

Předměty lze měnit pouze při akci Obchodovat a Darovat, která bývá jednou za čas.

Ahoj lubami50

Doporučil bych restartovat hru a také udělat Vše pro bezproblémový chod hry

Hezkou hru přeji

8. pakot258

pakot258 Zelenáč fóra

ďakujem za odpoveď a je tu niekde vlákno kde tie veci môžem ponúkať? či si môžem založiť vlastnú tému alebo ako sa to dá.

9. pezt

10. pakot258

pakot258 Zelenáč fóra

to je podla mňa škoda, kedže by sa dalo vybrať už skôr ale okej... a neviete kedy má byt najbliššia akcia ? (už ťa ďalej nebudem otravovať neboj)) :D

11. Ahoj pakot258
    hráči jsou o akcích informováni zde na fóru v oficiálním oznámení, nebo sleduj Kalendář akci
    Hezký den

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

zdravím, v přístavu se mi objevil zámek, přitom přístup na ostrov pokladů funguje normálně....restart nepomohl...copak se zase děje?

13. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj čarodějka007,
    Já mám vše na svém učtu v pořádku. Pokud ti tedy restartovaní hry nepomohlo, prosím kontaktuj herní podporu a co nejpřesněji jim popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu.

Přeji hezké hraní

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

chosre díky - ale záhadně se to vyřešilo samo, zámek zmizel, aniž jsem cokoliv udělala...asi na konci děsivky nějaký duch zdrhnul ze hřbitova o_O

15. bill

bill Pilný autor

ahojte poradte mi kde najdem nieco o remeselníckej stvrti diky majte pa

atriadk tohle ocenil(a).
  16. nepleska

nepleska Aktivní autor

Dakujem, premazanie histórie nakoniec pomohlo :)

17. Lubik66

Lubik66 Pisálek fóra

Chtěl jsem se zeptat na toto:
    Ze stonku "Hrátky s rybami" se kromě BZ a BBZ získává také 2x řemeslná bedna. O co se konkrétně jedná?
    A také není vidět, co se konkrétně dostane.

Děkuji za odpověď.

18. pezt

Ahoj Lubik66

To je bedýnka ze které získáš náhodnou řemeslnou přísadu, tedy cukr, sůl, květinový drát, elixír nebo mandragoru.
    Tuto bedýnku najdeš v inventáři pod symbolem vázičky a dále spotřební zboží, tam ji také můžeš využít.

Hezkou hru přeji

19. Lubik66

Lubik66 Pisálek fóra

Tak díky moc. Našel jsem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.