Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj zuzana.73,

Koukni se prosím, zda máš ještě pomocníky aktivované. Pokud je máš stále aktivní a i přes to ti nejde sklízet tak kontaktuj herní podporu a co nejpřesněji jim popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu.

Přeji hezké hraní

Edit: Zkus restartovat hru mohlo by to pomoct.

Naposledy upraveno: 28/1/16
  2. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

mam pomocniky na vic jak 2000 hodin.
    dekuji za odpoved.

3. rachar30

rachar30 Pisálek fóra

Dobrý večer,
    nevím, kam tento dotaz napsat.....ale už dnesd podruhé se při sfouknutí svíček nepřipisují BZ a BBZ....ostatní předměty se normálně připisují... Je někde chyba ??? D

4. Vojak22205

Vojak22205 Zelenáč fóra

ahoj,ako najdem novych susedov?

5. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj rachar30,
    Momentálně není žádná chyba hlášená. Pokud se ti opravdu nepřipisují tak prosím kontaktuj herní podporu a co nejpřesněji jim svůj problém popiš. Jak kontaktovat herní podporu.

Ahoj Vojak22205,
    Zkus využít tuto sekci na fórum.

Přeji hezké hraní

6. rachar30

rachar30 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Dobře...děkuji za radu :)

7. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

dobrý den, chtěl jsem jsem se zeptat ... četl jsem si dopis od komunity manažerů a pochopil jsem z něj že už nebudou nikdy k dostání obrovské stromy se superhnojivem, atd. ... je to možné nebo jsem to špatně pochopil ... děkuji moc za odpověď

8. Ahoj kamzyík,
    na tvůj dotaz zda už nikdy nebudou obrovské stromy zavedeny do hry ti opravdu nemohu odpovědět. Pokud by se Realizační tým rozhodl je někdy do hry zavést, určitě o tom budou hráči informováni.
    Hezký den.

9. bill

bill Pilný autor

ahojte idem sa opytat prihlasim sa vojdem na hlavnu luku zam si porobim idem dalej klikne a vyhodi my bol si odhlaseny a to je dlhsi problem neviem co sty robit a spravi to aj dvakrát za sebou diky

XKRYSAX a atriadk tohle ocenili.
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Samozřejmě to může mít více příčin toto odhlašování, špatné internetové připojení, nebo špatná údržba prohlížeče a PC a v neposlední řadě také sdělení přístupových údajů k hernímu účtu někomu jinému.
    Doporučil bych tedy udělat Vše pro bezproblémový chod hry, zkontrolovat jestli nevypadává signál internetu a pokud by došlo k té poslední variantě doporučil bych změnu hesla k emailu a poté změnu hesla k hernímu účtu.

Hezkou hru přeji

11. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahojky, znovu prosím o radu. Skutečně jsem našla 1 bonanzu, ale protože jsem registrována už delší dobu, chápala jsem to tak, že za každý rok dostanu 1 dárek. V novinkách při listování se mi NAROZENOVY DÁREK stále neobjevuje a další bonanzy v bedně v dekoracích také ne. Omlouvám se za svou nechápavost a děkuji za pomoc. Zdeša

12. Ahoj dibla
    bohužel to pro tebe asi bude zklamáním, ale Narozeninovou bonanzu dostaneš pouze 1x a to za rok, ve kterém jsi se registrovala. Hledat další bonanzy je tedy zbytečné ;)
    Hodně štěstí při hře

13. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahoj "Já", díky za vysvětlení, buď špatně čtu nebo chápu. musím se polepšit. Taky přeji úspěšnou hru. Zdeša

14. malanek70

malanek70 Expert fóra

Ahoj, už dlouhou dobu (naposledy snad někdy na podzim) mně nefunguje kino. Je to problém jen u mě nebo je kino nefunkční, případně jak ho mám aktivovat ? Při spuštění zůstává jen "Čekej prosím"

15. pezt

Ahoj malanek70

S kinem jako takovým, žádný problém není. Pouze nejsou v tuto chvíli pro tuto lokaci žádné reklamní videa popřípadě úkoly. Ale začátkem ledna byly nějaké úkoly s auty a také běžela reklama na vodu.
    Je tedy možné, že máš v prohlížeči nainstalován nějaký doplněk na blokování reklam (AdBlock), který způsobuje že se ti nespouštějí reklamy a to platí i pro farmeramu.
    Je třeba zkoušet průběžně, nikdo nedokáže říci dopředu, že bude nějaká reklama popřípadě úkol, také se můžeš podívat do vlákna Letní kino / Diskuze, kde se hráči dělí o zkušenosti z kinem.

Hezkou hru přeji

malanek70 tohle ocenil(a).
  16. sova11

sova11 Zelenáč fóra

Ahoj. mám připomínku k cenám na trhu. Od začátku, kdy byly dány do šlechtění husy jsou ceny vysokých šlechtěnců na trhu nízké. Poměrně dlouho se pokouším prodat Divokou husu, ale trh mi dovoluje max. cenu cca 3 mil. krejcarů, což je málo. Ostatní šlechtěnci na stejné pozici se na trhu běžně prodávají za dvojnásobek, nebo i víc. Ještě k tomu dodám, že Husa cestovatelka, která je před Divokou husou se prodává za 3,1 mil. krejcarů(v tuto chvíli nejlevnější). Prosím o prověření, takhle se trh chová jen u hus a je to trochu divné. Pro doplnění dodávám, jsem trh AN. Děkuji

17. pezt

Ahoj sova11

Trh se řídí podle nabídky a poptávky, byla tedy stanovena nějaká základní cena a jelikož se na tvém trhu tyto husy neprodávají tak se cena nemůže zvyšovat, čím více se bude prodávat tím se bude úměrně dát zvýšit jejich cena.
    Tohle to je prostě problém v tom že hráči nechtějí prodávat.

Hezkou hru přeji

18. sova11

sova11 Zelenáč fóra

Tohle vím, ale je divné, že se to týká jen hus. Tenhle stav je od začátku, kdy husy byly dány do šlechtění.

19. pezt

sova11

Já na tom nevidím nic divného, prostě ostatní hráči čekají jako ty protože se jim cena zdá nízká, co je na tom nepochopitelného. A také třeba není tolik hráčů co mají tyto husy na prodej nebo je chtějí prodat.

20. sova11

sova11 Zelenáč fóra

Stejný problém je ale i na jiných trzích. Mamka i sestra mají farmy na jiných trzích a ceny Divoké husy jsou dokonce i nižší. Nevěřím, že by na více trzích byly stejné "potíže". To je možné jen v případě nějakého nedopatření nebo chyby. Prosím, aby se na toto podívalo RT. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.