Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Evule80,

bohužel Maskovací obchod, tedy výrobna mývalích masek je ve hře momentálně nedostupná. To zda bude v budoucnu nějaká možnost nevíme.

2. Sondra

Sondra Pisálek fóra

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,dosáhla jsem lvl.90 a myslela jsem,že získám speciální balíček jako dárek.A teď se tam píše jen budeš mít šanci získat,když 5 dní ochutnáš koláč.Otvírám už 14 dní a nic.Poradíte mi prosím?

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sondra

Speciální dárek k postupu do 90 levlu dostaneš, když 5 dní po sobě otevřeš dárek u Kubíka, těch 5 dní se počítá i před dosažením 90 levlu, mohla jsi tedy tento dárek dostat i hned následující den po postupu.
    Tento speciální dárek byl v jednom info okně a obsahuje 2x Dýňová marmeláda, 2x Ananasové pečivo, Bonus 24 hod. + 50% BZ a samozřejmě volné zatočení

Hezkou hru přeji

4. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Můj nick je Zorka34 tak se přihlašuji na farmu. Když jdu na forum tak tam mám uvedeno Zorka341. Nevím jak se ta jednička tam dostala. Dělá to problémi při hledání sousedů. Jak se dá ta jednička odstranit? Děkuji za radu

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Zorka, určite hráš, alebo si hrala nejakú hru od BP (fantazi... Zoo.. ) v tom prípade ti k nicku dopíš číslo. Ak by si hrala pod tým istým nickom 3 hry, v tretej máš nick Zorka342.

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341

Svůj nick zde na fóru jsi si vybrala při prvním přihlášení na toto fórum, byla jsi vyzvána jestli s ním souhlasíš tedy pokud jsi si to nepřečetla, ale pouze potvrdila tak bohužel změnit už nejde.
    Jediná možnost je si dopsat do podpisu jaký nick používáš na farmě.

EDIT:
    Ahoj LubicaKrakova
    To co popisuješ na zdejším fóru již takto nefunguje

Hezkou hru přeji

7. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Ahojte. Vsimla som si na trhu novy remeselny produkt Hody mucholapiek. Ako mozem prosim Vas ziskat recept?

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky monicka337374 ,
    tento recept získali pouze hráči , kteří byli členem
    : >>>TGC - Top Gamers Club <<<
    Recept se získat nedá.

mozek3, aljanu a Mortis21 tohle ocenili.
  9. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj monicka337374, recept na Mucholapčí hostinu (Hody mucholapiek) získali pouze členové TGC clubu, jak už ti stihla napsat lacrima výše. V současnosti recept získat nelze. Přeji Vám oběma fajn hru a krásný večer.

mozek3, aljanu a lacrima tohle ocenili.
  10. prcekkk

prcekkk Zelenáč fóra

Ahoj jak je možné že v akci Zimní kalendář, který jsem si vybrala celý nemám prostřední dekoraci do stonku?

11. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

Dobrý den, a kdo je to ten RT, dejte mi na neho kontakt, napisu mu :)))))

12. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj prcekkk, jsi si opravdu jistá, že tu dekoraci nemáš umístěnou někde na ploše? Ostrov pokladů, park, nebo jiný řádek v nebi? Opravdu jsi musela při výběru všech balíčků obdržet všechny dekorace.

rekinek2011, RT je zkratka pro realizační tým, napsat jim můžeš buď nějaký nápad či návrh zde na fóru a my jim to předáme. Přímo je kontaktovat nelze, jsou to lidé zodpovědní za hladký chod hry a mají plno práce s přípravou akcí, a tak ;)

13. LiTaj

LiTaj Zelenáč fóra

Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc. Když dám něco k prodeji, tak za to zaplatím poplatek. Když se to neprodá, tak se mi to vrátí zpátky do stodoly, ale poplatek už ne. Proč se moje neprodané věci po nějaké době, nevím přesně jaké, vracejí zpět?

14. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj LiTaj, poplatek je jednorázový a nevrací se nikomu. To, že se Tebou nabízené zboží neprodá závisí na mnoha faktorech, jako třeba cena a aktuální poptávka po daném zboží. Než něco dáš prodat na trh, zkus se nejdříve podívat za jakou cenu se to aktuálně prodává a podle toho nastav cenu svého prodeje.

15. sadko75

sadko75 Zelenáč fóra

niekto my ukradol 2x stajna pre losy ,co s tym robit

16. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj sadko75
    nevím, co by se s nimi mohlo teď stát, není akce Obchodovat & Darovat, ani žádná jiná, při které by měly zmizet stáje.
    Prosím prohlédni pořádně všechny plochy a zkontroluj, jestli nemáš ve stodole nějaký vyhledávací filtr, případně zkus ještě restartovat hru.
    Pokud i potom budeš mít nějaké nesrovnalosti na herním účtu, prosím kontaktuj herní podporu, která jako jediná může prověřit, co se stalo.
    Díky a příjemnou hru

aljanu a Mortis21 tohle ocenili.
  17. jiřinka1958

jiřinka1958 Zelenáč fóra

prosím o radu kde najdu nalepky z úkolů nemohu je najít předem děkuji a dodatečně přeji všem Štastný nový rok a hlavně hodně zdraví

18. lacrima

lacrima Titán fóra

aljanu a Mortis21 tohle ocenili.
  19. sopka00

sopka00 Pisálek fóra

Zakúpila som si kombajn na zber, prečo sa s ním nedá zbierať aj nebo?

20. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj sopka00,

Co přesně sis prosím koupila za kombajn? Pro sklízení nebe slouží speciální kombajn a to pomocník na magickém stonku. Dá se zakoupit ve farmářském obchodě za 3 Floreny.

Přeji hezké hraní

Naposledy upraveno: 5/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.