Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dragojan01

Když klikneš ve svém profilu na trofejní body
    A dále potom na Zobrazit všechny dostupné trofeje
    Otevře se ti celkový přehled

2. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Zdravím :) chtěl bych se zeptat, kde najdu vavřín k výrobě krmiva pro kivi ??
    Nějaký počet mám, takže asi v nějaký akci bylo a od té doby krmivo jen kupuji...nemůžu ho vyrábět :sleepy:

Díky :)

3. pezt

Ahoj marcelinos32

Vavřín je dostupný od 95 levlu. A ano nějaký vavřín ve stodole můžeš mít z akce, která byla již dříve a byla to akční květina, která se změnila na stálou.
    Dle mého trhu bych ti doporučil kupovat hotové ptáky Kivi než kupovat dražší krmivo než je cena kiviho.

Hezkou hru přeji

4. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Ahaa, tak už je to jasné, děkuji ! :) Na trh se schválně kouknu, to mě zajímá :D

Naposledy upraveno moderátorem: 24/1/16
  5. barney75

barney75 Rádoby autor

ahojky chci se zeptat..scházeji my dvě květinové dekorace na stonku ale na kole štěstí už nejsou,myslíte že bude možnost je ještě někde sehnat?

6. pezt

Ahoj barney75

Bohužel v tuto chvíli nevíme, jestli bude možnost ještě získat dekorace z květinové kolekce. Jestli ano najdeš v to v oficiálním oznámení.

Hezkou hru přeji

7. zazvys1993

zazvys1993 Zelenáč fóra

Ahoj
    Prosím vás koupil sem si recept na čokoládové lívance v soutěži rybaření ... Kde bych to mohl najít vůbec nevím a pekárnu mám na stupni 2. ? :)

8. pezt

Ahoj zazvys1993

Recept na Čokoládový lívanec je ze 3. stupně pekaře. Až do něj postoupíš bude tam na tebe čekat.

Hezkou hru přeji

zazvys1993 tohle ocenil(a).
  9. karbar

karbar Vévoda fóra

Jsem Lv 25 z rybaření mám podivuhohné stromy na baha prosím kde je najdu?

10. Ahoj karbar
    pokud ještě nemáš otevřený Bahamarama ostrov, tak "podivuhodné sazeničky pro Bahamaramu" na tebe počkají, až si BAHA otevřeš (runa na Stromu moudrosti) Pak je najdeš v levé liště, v inventáři, (ikona "stromek")
    Hezký den

11. karbar

karbar Vévoda fóra

Jé děkuji už jsem se bála že o ně přijdu

12. il.ja

il.ja Pilný autor

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli nepůjde získat dekoraci hopsací dort v akci narozeninová akce díky

13. Ahoj il.ja
    zda bude šance na získání právě tebou zmíněné dekorace opravdu není známo. Podrobný popis akce a odměny za splnění se dozvíš v "oficiálním oznámení" zde na fóru, nebo sleduj "Kalendář akci"
    Hezký den

14. bill

bill Pilný autor

ahojte v skole farmarov som cital stat sa mentorom co je to dik za vysvetlenie

atriadk tohle ocenil(a).
  15. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Půjde jěště někdy získat toto? Strašne bych si to přal aby to bylo znova[​IMG]

16. Ahoj dragojan01
    prosím definuj "toto" Žádný popis ani obrázek tebou žádaného jsem v tvém příspěvku nenalezla.
    Pokud se ptáš na svůj podpis - (obrázek) buď si ho můžeš vytvořit sám, nebo požádat některého z hráčů o vytvoření podpisu. K tomu je určen Umělecký koutek.

17. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Kdž hráč napíše příspěvek a odešleto na fórum tak se pod příspěvkem objeví obrazek s podpisem hrače tře ty *JÁ* MAŠ TAM ZVĚROKRUCH S BERANEM

18. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Prosím,jak získám recept na mrkvojablečnou směs? Děkuji

19. maxikov

maxikov Aktivní autor

Ahoj,mám dotaz.Stala jsem se mentorem,byl mi přidělen žáček,je to vždy Čech nebo to může být i cizinec?

20. Ahoj dragojan01
    obrázek pod zprávou je vytvořený podpis. Tvorbou podpisů se zabývají hráči a mají to jako koníčka. Pokud si na vytvoření podpisu netroufneš nám nahlédni do Umělecký koutek, tak je několik vláken "Tvorba podpisů" a až si vybereš, od koho by si podpis chtěl, napiš mu své představy a požadavky do jeho vlákna. Podpisy se zabývá astrid888; Julinka11 a další.
    Hodně štěstí

Ahoj Dorča34
    Mrkvovo-jablečná směs
    je produkt řemesla Marmeládník, dostupná je ve 4. stupni řemesla.
    Přesné informace najdeš v Marmeládník
    Hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.