Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj eliskeller
    jak najít správnou strategii pro tuto akci, s tím si láme hlavu mnoho hráčů. Chlívky a výrobny jsou určitě správnou cestou, určitě pomohou řemeslnické produkty na urychlení časů chlívků a výroben (svatodušní kytice, perníky, marmeláda z guave, vaječný koňak) Je jistě důležité vybrat takové chlévy a výrobny kde poměr čas/zisk BZ je co nejvýhodnější. Nepíšeš jaký máš level, takže poradit jaké chlévy a výrobny nemohu. Na vypadávání akční padátek má vliv i splnění Živoucí legendy a další faktory.
    Zde se můžeš podívat Jak na vypadávátka
    Přeji hodně štěstí

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ahoj chcu se jen zeptat na podpis proč mě zmizel :music:

děkuji bohužel nevím kam jsem uložil originál takže je to jedno o_O

Naposledy upraveno: 21/1/16
  3. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj petaM2001, je pravděpodobné, že na úložišti, kde jsi měl obrázek podpisu uložený už obrázek není, podívej se na podmínky používání, někde mají, že obrázky ukládají jen po určitou dobu. Zkus obrázek znovu nahrát na úložiště a v podpisu si změň odkaz. Po té by mělo vše fungovat. Přeji Ti krásný den.

4. Purple_Girl333

Purple_Girl333 Zelenáč fóra

Zdravim, omlouvam se ze Vas obtezuji .
    Z dovolenim hracky, ktere patri tento ucet, jsem se sem rozhodl napsat.
    Je to uz doba co jsem hral, snad od roku 2010 a skoncil jsem 2011-2012.
    Mel jsem ucet farmu rank 78-79, pamatuji si jmeno i heslo, vybavim si i veci vse co jsem na Farme mel nehlede na to jak jsem tehdy uhrazoval platbu. Bohuzel email jiz mam novy. Zkousel jsem se prihlasit a i zkusit na kamaradky uctu pridat jej do pratel ale napsalo to ze muj ucet neexistuje jiz. Je mozne jej nejakym zpusobem ziskat zpet? Zadarmo nebo za FO ? Dekuji predem.

5. Ahoj Purple_Girl333
    mohu ti poradit abys napsal z registrační mailové adresy svého účtu na herní podporu a uvedl svůj nick, který jsi na své bývalé farmě používal. Odpověď dostaneš na e-mailovou adresu.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Hodně štěstí

6. ccukrenka60

ccukrenka60 Pisálek fóra

ahoj,prosím nebudou levnější florenové balíčky ted v době stájí?

7. Ahoj ccukrenka60
    informace o chystaných akcích prosím sleduj v "Akce" zde na fóru a nebo sleduj "Kalendář akcí"
    Přeji hezký den

8. Purple_Girl333

Purple_Girl333 Zelenáč fóra

Problem je ten ktery jsem jiz psal.. Mail jiz nemam pamatuji si ktery jsem mel. Pamatuji si zpusoby platby vse ohledne me farmy ale mam jiz novy mail.. je to uz preci jen 5-6 let.

9. Ahoj Purple_Girl333
    pokud tvá registrační e-mailová adresa již neexistuje, bohužel není možno ti pomoci.
    Hezký den.

10. -smutnésluníčko-

-smutnésluníčko- Zelenáč fóra

Zdravím,at hledám jak hledám nevím,kam stímto problémem.Chtěla jsem si ulovit nějakou rybu a když klepnu na medvěda obrazovka mi okamžitě zčerná,Pc jsem restartovala je i vyčištěn a po přihlášení se mi to opakovalo.Tak jsem asi už dolovila.Má tu někdo také takový problém.Děkuji za odpověd bohužel se mi to stalo ještě na dvou farmách

11. ezzra

ezzra Hrabě fóra

neviem ale tu sa na farme asi vludila chybička ,,MIESTO SOVY JE TAM VYDRA...

Naposledy upraveno: 22/1/16
  12. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj ezzra,
    Děkuji ti za upozornění. Pravděpodobně se jedná o chybu v překladu. Chybu předám dál.

Přeji hezké hraní

ezzra tohle ocenil(a).
  13. barbucha

barbucha Zelenáč fóra

Když bude odstraněna mise M6, co se stane s dodaným zbožím a úkol není splněn,Bude mi toto zboží vráceno?

14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj barbucha,
    dodané zboží se vracet nebude, ale je šance alespoň ten jeden daný cíl dodělat, než úkol z družstva zmizí.
    Přeji příjemnou hru

15. barbucha

barbucha Zelenáč fóra

Děkuji

16. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj marketka47,
    Pokud ti byli Floreny připsaný a nenaběhlo ti na 24 hodin 100% BZ/BBZ nebo nějak něco nesedí, tak prosím kontaktuj platební podporu.

Přeji hezké hraní

17. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Ahoj famáři vím že to nepatří do tohoto tématu a chci se zeptat. kdýž idi napíšou na fóru svo je ziski a odešlouto tak mají u obrazky napsáou zelenáč fora vážená autorka atd.. Jak si tohle vysloužili? děkuji za odpovď

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dragojan01

Za každý příspěvek dostáváš bod, ty se jmenují trofejní body a za určitý počet dostáváš tyto hodnosti, jako vážená autorka apod.

Hezkou hru přeji

19. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

:D:DDěkuji za odpověd. Mohl bys mi prosím napsat kolik bodu potřebuji na dalši takové hodnoceni? Jěšte jednou moc děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.