Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bert1976

bert1976 Zelenáč fóra

mám dva kozí chlívky a když sklidím tak se načtou ve stodole 2 kozy ale po chvíli se z neznamého důvodu zase odečtou nevím co dělat

Naposledy upraveno: 20/1/16
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bert1976

A nemáš náhodou na ploše také výrobnu kozího mléka, kde k nakrmení potřebuješ krom krmiva také 2 kozy.

Hezkou hru přeji

3. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahojky,právě jsem si přečetla info o tom, že po konci hry M6, se dají koupit dekorky. Nedají!
    Proč?

4. pezt

Ahoj eleanorelik1

A ono už je 26.1.2016, asi teda máš jiný kalendář,dnes je 20.1, výprodej bude až od 26.1, tak jak je psáno v oficiálním oznámení které jsi četla.

Hezkou hru přeji

bill tohle ocenil(a).
  5. rudocs

rudocs Rádoby autor

Pekný večer, pri Petrov zdar na stonke je odmena bonus: 2 Tvorivý box....čo to je ??????? ....dík za odpoveď

6. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj rudocs, v tvořivých boxech najdeš suroviny pro výrobu v řemeslech. Tzn. mandragoru, želírovací cukr, sůl, květinový drát nebo bylinný elixír.

Naposledy upraveno moderátorem: 20/1/16
  7. rudocs

rudocs Rádoby autor

Ešte jena otázka???? kde ten box nájdem ?????

8. pezt

Ahoj rudocs

Tento Tvorivý box najdeš v inventáři pod ikonou vázičky a položka Spotřební zboží. Tam tam box můžeš i otevřít a následně se ti objeví info okno o tom jaké přísady jsi získal.

Hezkou hru přeji

9. rudocs

rudocs Rádoby autor

ďakujem pekne

pezt tohle ocenil(a).
  10. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Pezt, fakt se omlouvám. Jsem od rána jakási slepá. Fakt mi ta šestka nějak ušla... Inu, slepejš

11. demire

demire Zelenáč fóra

Ahoj)
    Skusila som a vrátila sa mi stajna so skunkom, pretože zmizli chlievy, nie zvieratá. Ešte tá veverička.

12. Mortis21

Mortis21 Guest

Milá demire, jestli Ti "zmizely" chlívky z herní plochy najdeš je v inventáři. Popis ti poslala kolegyně *JÁ* výše.

13. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

ahoj prosím kde zjistim jaky mam trh a kde hledat bonusovy kod?

14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

15. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

dobrý den, mám doma 2 firemní PC a notebook. Všechny jsou vyčištěné. Mám takový problém. Když splním časové úkoly tak se mi nepřipisují buď hvězdičky nebo žluté chlívky. U nečasových úkolů je vše v pořádku.Prosím poráďte co mám dělat? Děkuji

16. Ahoj Zorka341
    po získání odměn z úkolů je dobré resetovat hru, aby se nově získané položky mohly načíst. Zkontroluj si prosím, zda máš také nainstalovanou aktuální verzi Flash Playera. Pokud by potíže přetrvávaly, kontaktuj prosím herní podporu - ve formuláři podrobně popiš svůj problém.
    Předpokládám, že víš, že časové úkoly je nutné plnit přímými dodávkami - tedy sklizením chlívků, stromů a plodin, časové úkoly a dodávání do nich nelze plnit ze stodoly.
    Přeji hodně štěstí

17. nikis1252777

nikis1252777 Zelenáč fóra

Dobrý den, chci se jen zeptat jak lze ještě získat hvězdičky než jenom posouváním do dalších levelů?

18. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

děkuji za radu, plním přímými dodávkami a hru jsem restartovala. Napíši tedy na podporu.

19. Ahoj nikis1252777
    hvězdičky lze získat za splnění některých úkolů v družstvu, bývají jako odměny z akcí, hvězdičku ti může jako denní dárek dát Kubík Kučeravý.
    Zde úkoly v družstvu
    Hodně štěstí při farmaření

20. eliskeller

eliskeller Zelenáč fóra

ahoj, chci se zeptat, jestli se nezměnilo to padání, mám na všech plochách stáje a vypadlo mě všeho všude 7 peříček , strašný nepoměr, 144háčků a 74 peříček ,co dělám špatně? poradíte? děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.