Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj kopretina06,
    Pole se ti zaplevelí po 24 hodinách od dozrání plodiny.

Přeji hezké hraní

*dareba1 tohle ocenil(a).
  2. kopretina06

kopretina06 Zelenáč fóra

Ahojky zkus kliknout na pravo nahoře na ty kolečka a tam se dostaneš na svůj účet,měla by se Ti tam ukázat Tvá emailová adresa,mě se to tam také ukázalo klikni na ten klíč se žlutou obálou

Děkuji za odpověd holt mám smůlu,plevel se tam ukázal po 19 hodinách od dozrání

*Příspěvky sloučeny*

Naposledy upraveno moderátorem: 16/1/16
  3. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj kopretina,
    Pokud se ti zdá že ve hře něco nefunguje jak má tak prosím kontaktuj herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu najdeš ZDE. Popiš jim prosím co nejpřesněji svůj problém.

Přeji hezké Hraní

Edit: Nemusíš odpovídat na již odpovězený dotaz. Prosím, použí upravit svůj předešlí příspěvek než vložení nového.

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Chcem sa opýtať: niekde , ale neviem kde a neviem isto, som čítala, že ak si zaktivujem druhé remeslo - akým koľvek spôsobom, teda aj v Renzovi, tretie dostanem zadarmo. Je to pravda? A či?

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mám jednu otázku na dekorky.My na SVK máme štrajk a termálny kúpeľ.Ako to máte písané v CZ?Ďakujem za odpoveď.

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj LubicaKrakova

Pokud budeš mít 2 řemesla z kombinace Marmeládník, Pekař nebo Květinář na 3. stupeň, tak třetí řemeslo dostaneš zdarma.

Ahoj -Kuteno-

Štrajk - Stávka

Termálny kúpeľ - Horká lázeň

Hezkou hru přeji

*dareba1 tohle ocenil(a).
  7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pezt - ďakujem za rýchlu odpoveď

*dareba1 a pezt tohle ocenili.
  8. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

dobrý noční pozdrav , mám dotaz, proč nemohu dostat labutě od vnoučka který má dvě a hraje sporadicky, já mám 95 level, hraji poctivě denně, vždy kupuji sazenice a stáje když je akce,kupuji pravidelně a skoro pokaždé nedostanu nic co je nového, jsem důchodkyně ,strkám do této hry peníze z důchodu a mohu Vám říci že mě hrozně mrzí že ti co skoro nehrají vždy mají vše a já mám plnou lištu věcí které ani nikam nemohu dát chtěla bych vědět co je na labuti tak vzácného že mě jí nemůže vnuk dát když má dvě děkuji za odpověď

bill tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj JarkaBurka02

To jestli tobě vypadnou labutě z Podivuhodných chlévů není ovlivněno jak dlouho strávíš čas na farmě a jestli jsi ochotna do hry investovat reálné peníze. Je to pouze o náhodě.
    A teď k těm labutím, vnouček je sice hodný, že by chtěl babičce udělat radost, ale bohužel labutě nejdou posílat protože to je novinka (zavedeno 20.11.2015), která ve hře není více než 4 měsíce, pro novinky platí toto pravidlo. Vnouček si tedy muset počkat na některé z příštích OaD.

Hezkou hru přeji

10. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Hnojiště ...... Moc těžko se mě hledá jak založit hnojiště na 600 ? Někde něco se musí dokoupit? A je to potom koupené napořád?

11. Ahoj
    abys mohla využít velikost hnojiště (600 jednotek) musíš si zakoupit "Prémium účet".
    Nákup lze provést ve městě, budova "banka".ikona "Prémium farmáři". Vybrat si můžeš ze tří typu "prémiového účtu" Podrobně popsáno v Prémiová vila

12. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Děkuji za info, pro mě je to nějak složité... :) , zůstanu tedy u 300 hnoje

13. Ahoj jana.zape
    určitě to složité není, banku ve městě najdeš a držet se tohoto návodu určitě zvládneš "Jak si pořídit prémium"
    Přeji hodně štěstí

14. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

je možné dát na 1 plochu i více Johnů Citronů?

15. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

Přeji pěknou neděli. Mám dotaz ohledně mentorství. Je možné abych opustila kuřátko (nehrálo) a dostala ho hned po hledání nového zpět?

16. pezt

Ahoj mija.kecka

Na jedné ploše můžeš mít Johnů Citrónů kolik chceš, účinek se sčítá.

Ahoj kopretina.82

Ano je to možné, i mě se to několikrát stalo.

Hezkou hru přeji

17. kamísek1984

kamísek1984 Zelenáč fóra

ahoj mám dotaz JarkaBurka02 mě poslala chameleony mě se neukázalo že bych je dostal a já jí chci poslat stáj pro soby a stále mě to říká abych koupil licenci koupil jsem jich asi osmnáct a přitom jich mám v liště přes osmdesát tak proč to stále říká nesmysly a nemohu to odeslat?

18. pezt

Ahoj kamísek1984

Zeptám se jaký máš levl? Výběh pro chameleona je dostupný od 66 levlu, pokud tento levl nemáš nemohla ti nic poslat.
    A jaké licence máš? Jsou 3 druhy licencí
    Na to aby jsi někomu něco daroval potřebuješ ty první darovací licence

Hezkou hru přeji

19. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj mám dotaz posílám vnukovi různé věci ,ale jak vidím pošlu, mě licence neubývá a jemu nic nedojde proč ? Licencí mám přes osmdesát

20. Ahoj JarkaBurka02, prosím ujisti se, že máš ty správné licence:

K zasílání dárků jsou nutné ty první (modrý dárek), další možností je, že posíláš věci (stáje, stromy) na které příjemce nemá dostatečný level.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.