Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravíčko..:)
    chtěla jsem se jenom zeptat, proč se podpisy od hráče Bagira77 objevily ve vlákně astrid888.
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/tvorba-podpisov-astrid888.10963/

Možná došlo k nějaké chybě, ale vím, že Bagira77 měl své vlákno, sice uzavřené, ale své a svojí krásnou vlastní tvorbu. Jen se ptám, jelikož mám i své vlastní zavřené už delší čas a nechci jej slučovat s nikým zde na foru bez mého souhlasu.
    Děkuji a přeji krásný den..:)

P.S. tímto se omlouvám za dotaz

Naposledy upraveno: 15/1/16
    karolinka120484 tohle ocenil(a).
  2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, s fórem je něco trochu v nepořádku, protože mně sice výstrahy chodí (tam kde mám nastaveno, a otevírám je pravidelně), ale zase se mi vlákna, kde přečtu nové příspěvky nezobrazí jako přečtené, pořád mi svítí "bold", jako by tam bylo něco nového. Myslím tím i vlákna nesledovaná. Dělá to tak dva-tři dny.
    Neměnilo se něco na foru ? (Já nenastavovala nic nového-jiného už delší dobu.)

3. Zdravím Julinka 11
    vše bylo napraveno, příspěvek z vlákna astrid888 byl přesunut do "Poděkování"
    Přeji hezký den.

Zdravím tydýtková,
    tento jev se děje u vláken, která se připravují.
    Hezký den.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/1/16
    tydýtková tohle ocenil(a).
  4. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahoj *JÁ*...:)
    o tom příspěvku přesunutém na Poděkování jsem si vědomá...:)
    bohužel však bagira77 je stále figuruje ve vlákně astrid888, hned na první stránce pod úvodem astrid888 jsou příspěvky směrované k Ríšovi (bagira77)..2,4,5,6,7,8,..atd. Nebudu sem psát všechny..... je to vlákno astrid a bagira77 měl své, i když zamčené, ale své vlastní a došlo nějakým nedorozuměním ke sloučení, a příspěvky se pro adresáta bagira77 dle datumu vzniku spolčili s vláknem astrid a její tvorbou. Přitom jasně žádosti jsou na Ríšu. Mrkněte na to...:)
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/tvorba-podpisov-astrid888.10963/

5. Ahoj Julinka11,
    děkuji za upozornění, moderátor tuto situaci bude řešit.
    Hezký den

6. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Děkuji za odpověď, ale novinka to je, dříve to se u přečteného okamžitě změnilo písmo nadpisu na normální. Teď například ve vlákně Diskuse o hře -Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze někdo přispíval před 48 minutami, já ho přečetla skoro ihned, a stále "svítí". Dá se předpokládat že toto vlákno je neustále v přípravě (?). Chápala bych to např. u vlákna, které mi taky svítí od rána, a to je "Akce", kde je příspěvek od 5:29 a já ho přečetla asi v 8hodin.
    Je to sice blbina, ale už jsem si na systém "bold" zvykla, teď se mi stalo, že jsem Akce otevřela automaticky asi pětkrát, abych zjistila, že nového nepřibylo nic. Takže opravdu nikde žádná změna v provozu fóra?
    Díky a dobrou hru !

7. zdravím tydýtková
    vyzkoušej prosím nahoře kliknout na "Označit fóra jako přečtená", tučné vysvícení by mělo přestat.
    Hezký den.

8. sgra1972

sgra1972 Pisálek fóra

Ahoj.
    Již před delší dobou jsem si koupila na jarmarku - XXL moringu , nicméně mi stále nejde nasadit na normální moringu na baha. Co s tím mám dělat? Děkuji za pomoc. K.

9. Ahoj sgra1973
    moringa xxl z Renzova jarmarku je i se základem, takže na plochu jí umístíš už "složenou" nedává se na základní strom. Až po odstranění z plochy se rozloží na základ a upgrade. Na plochu jí umístíš ale jen pokud máš moringu aktivovanou v Opičím chrámu (9. místnost, aktivace za 40 ks Zlatých banánů)
    Hezký den přeji

10. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Ahoj,
    přijala jsem nabídku ke svatbě a po přečtení "V levé liště nyní klikneme na symbol bedničky a pod ikonkou vázy oba najdete Svatební oblouk . sice vidím v levé liště bedničku, ale po kliknutí se objeví seznam dárků, popř top farmářů, ale ikonku vázy tam opravdu nevidím. Jak to tedy najdu?
    Díky za odpověď.

11. Ahoj stefanyp
    ty klikáš v pravé liště na "bedýnku" s dárky, správný postup je:
    v levé krajní liště klikni na ikonu "bedna", dále na ikonu "vázička" (tam, kde jsou dekorace) v ní vyber záložku "dekorace" a hledej dekoraci "Svatební oblouk" tu pak můžeš umístit například do Parku.
    Přeji hezký den.

12. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Prosím, kde získám čokoládový sirup na výrobu čokoládového lívance? Děkuji.

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pezt: Ahoj... omluva, že ti do toho lezu, ale v akci na kterou odkazuješ je v odměnách pouze recept na čokoládové lívance..... recept na čokoládový sirup (který je potřeba na výrobu lívance) tam nevidím. Pokud ho tedy MajkaH123 nemá z Maďarské akce, tak bude nucena kupovat čok sirup na trhu ( kde je po něm momentálně velká poptávka z tohoto důvodu).

MajkaH123, tydýtková a duna.duna1 tohle ocenili.
  15. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Promiň,ale to jsem si také přečetla,jde mi o to že čokoládovy sirup se dal získat jen v Maďarské akci.-Casey27 byl rychlejší
    Ano,v té době jsem ještě nehrála.

16. pezt

Ahoj Casey27 a MajkaH123

Myslel jsem Čokoládový lívanec, a ten recept na Čokoládový sirup jsem nějak vypustil za to se omlouvám, ten tedy bohužel získat nejde a jestli půjde to v tuto chvíli nevíme.

17. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Zdarec
    Šlechtit, lze jen jeden produkt ? zkouším druhý, ve stejnou chvíli a nejde,,
    / skleník/

18. pezt

Ahoj LoryM

Ve skleníku jde šlechtit pouze jedna plodina ve stejný čas.

Hezkou hru přeji

19. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

při umístění Johna Citrona na stránku působí jeho vliv jen na tu stránku, nebo i na další?
    Díky za odpověď.

20. pezt

Ahoj pavelkohl1

Účinek Johna citróna je pouze na ploše kde je umístěn

Hezkou hru přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.