Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 2/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem marianko77, 26/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Mám dotaz - jaká je odměna za postup do levelu 229? 0mylem jsem si to odklikla a nevím, co všechno tam bylo. Předem díky za odpověď.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bajajaja

Odměna za postup do levelu 229: 1 x Floren, 2 x Hvězdička, 1 x Vzdušné pozdravy, 35 x ZSH, 1x Bedna s podivuhodnými stromy

Fajn hru pezt

3. bajajaja

bajajaja Rádoby autor

Ahoj petz
    moc děkuji za odpověď
    hezkou hru

4. pezt

5. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

ahoj
    jakými způsoby se dá zvětšit obraz farmy a při modernizaci farmy se jim nepovedlo vrátit nick na plochu .Nikde jsem si ho nepoznamenal a ani nezapamatoval .Dá se někde vystopovat v propadlišti dějin?

6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sejda621, pokud hraješ v samostatném klientovi, tak u něj chybí rámeček. Doufáme, že bude brzy přidán. Svůj herní nick a ID najdeš v nastavení hry.

upload_2021-2-8_19-17-26.png
    upload_2021-2-8_19-17-49.png

Ať vás síla provází na všech cestách

7. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

děkuji našel jsem ho
    chystám se na soutěž a tam jej musím vyplnit

Dave Lister tohle ocenil(a).
  8. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

sejda621, není zač ;). Ať se daří.

Ať vás síla provází na všech cestách

9. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, farmářka hanynkach mi poslala sovičku, nemůže se dostat na forum. Dříve normálně přispívala do diskuse a ted jí to nejde. Chce to po ní přihlášení a když se přihlásí, tak jí to vyhodí.Hraje v unity. Prosím, pomůžete jí. Moc děkuji davidson00

10. pezt

Ahoj davidson00

Unity je klient i prohlížeč, tak bohužel nevím přes co hraje.
    Přihlásit se musí do hry potom by to mělo automaticky přihlásit i na fórum.
    Pokud hraje přes klienta, tak se fórum otevírá ve výchozím prohlížeči, tak že který to je ?
    Chce to trochu více informací.

11. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj, napíši jí, nevím zda se ještě dnes ozve. Jsi hodný, díky Již jsem jí napsala, svítí zeleně ale nic zatím nenapsala.

Naposledy upraveno: 8/2/21
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pezt, tak jsem dala na tvou radu a PC ve všech prohlížečích jsem vyčistila a to předevčírem. Včera to vše jakž takž fungovalo, až na sekání hry a dnes už je to to samé. Přes Operu se dostanu na farmu až na třetí pokus a ve všech prohlížečích to načítá a načítá u přechodu na jakoukoli plochu a mazlíci ubývají a ubývají, hlavně sovičky :eek: ty už by nám konečně mohl RT prodloužit aspoň na 15 minut

13. pezt

Ahoj evoku57

V prohlížeči Opera zkontroluj jestli nemáš zapnutou funkci VPN, to by mohlo brzdit načítání. A Pokud máš Windows 10, to asi máš myslím, tak v nastavení počítače vypni tuto funkci.

Screenshot_2.png

Dostaneš se tam takto: Nastavení - Síť a internet - a položka Proxy server

14. evoku57

Tak jsem to udělala a zítra ráno uvidím, teď to jde docela dobře. Ale nejvíce se mi to dělo, když jsem to nejméně potřebovala, třeba při sklizni parků, kdy potřebuji rychle sklidit vše, aby mi nevypršely sovičky, chjoo. Díky zítra uvidím a dám vědět

15. pezt

evoku57

Uvidíš, ale myslím si že to bude určitě lepší.
    Já ráno odkliknu řádky, pak mazlíčky a všechny plochy mám obejité za ani ne 2 min. Zítra to schválně stopnu ;)

16. evoku57

Pezt, to já normálně také, ale když se to seká a načítá, tak jsem měla obavy, aby to 10 minut spravilo ;)

17. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Jdu s dotazem - prosíkem. Nepodařilo se někomu z vás zjistit, jak nyní co nejrychleji odklikat zelené lístky na kolo štěstí? Fígl s esc přestal fungovat a mě se už zase hromadí xxx beden, které kvůli zeleňáskům neotvírám. :sleepy:

EDIT: díky pezt, toho jsem se bála :D. Tak snad se té opravy dočkám dřív, než mě z toho vezme ďas. :p

Naposledy upraveno: 9/2/21
  18. pezt

Ahoj ღSisinkaღ
    Momentálně žádný fígl na rychlé točení není, čekáme, že opraví ty správné klávesové zkratky ;)

Fajn hru pezt

ღSisinkaღ tohle ocenil(a).
  19. felčar

felčar Zelenáč fóra

Ahoj,
    na ploše Maják se mi nedaří odstranit nebo pohnout s dekorací 1x1 (Sněhulák v krabici), protože mi tuto dekoraci vždy zcela zakryje lišta s jejím jménem.
    Děkuji za radu

20. pezt

Ahoj felčar

V nastavení hry přepni toto na zapnout a nezapomeň uložit.

Screenshot_1.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.