Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 2/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem marianko77, 26/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj -družstvo-

Server nijak změnit nejde, respektive, tvůj herní účet je na daném serveru (obrazně řečeno velký počítač) a ten si nevybíráš.
    Žádné problémy s přihlášením nemáme hlášeny.
    Nevím jestli hraješ přes prohlížeč nebo klienta.

Ahoj petz,
    hraju nastřídačku v chrome a v edge, podle toho, který se dřív načte. klienta jsem si sice stáhla, ale když mi hra jede v těchto, je mi zbytečný a neumím ho odinstalovat. asi mi teď zpomaluje hru ne?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-družstvo-

Pokud klient není spuštěný tak nic nebrzdí. Zkus vyčistit prohlížeče dle návodu v tech. FAQ a potom restartuj počítač, a zkus hru znova.

3. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

jj. díky,
    já čistím pravidelně 1x týdně a historii mažu každý den,

4. Jasmyna

Jasmyna Rádoby autor

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123, u mě problém nebyl, protože mám vypnuté animace, ale kolega mi psal, že při zapnutých animacích když měl na ploše chameleony, tak se mu to také sekalo. Při vypnutých to bylo ok. Tak vyzkoušej ;)

upload_2021-2-6_17-16-13.png

Ať vás síla provází na všech cestách

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  6. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím, nepatřím mezi stálé stěžovatele, dnes mám první připomínku, ale jsem z toho už nešťastná. Hraji v Unity, když se ověřovala Beta verze, nemohla jsem v ní hrát vůbec. Chtěla jsem kupovat nový notebook, ale ajťák mě přesvědčil, že je to zbytečné, že mi dá do pořádku ten můj. Vyměnil mi disk, vyčistil počítač a hra mi funguje skoro jako dřív, jen obchod a pošta by ještě chtěly zlepšit. Ráno to šlapalo jako hodinky a odpoledne se to seká každých 10 minut a na hodně dlouho. Už několikátý den mi to přes den jde a pozdě večer to začne stávkovat a stále jen hlásí, že tato stránka neodpovídá. Internetem to taky není, protože vnuk tu právě "paří" ***, tanky, letadla apod. bez jediného seknutí. A když mi to jde, hráváme současně. Zkusila jsem Edge místo GCH a je to stejné. Tak co ještě můžu udělat? Klienta bych stahovat nechtěla.

***odstraněn název hry***

Naposledy upraveno moderátorem: 6/2/21
    drahulína tohle ocenil(a).
  7. Dave Lister

Ahoj medved222, a není možné že při současném používání internetu je upřednostňováno stolní PC (připojení kabelem) a pak pro wi-fi NTB už nezbývá tolik dat a hlavně síla signálu? Nicméně hodně pozdě večer mám občas také problémy s hraním, ale ještě jsem nevypozoroval jestli je problém u mě nebo ve hře.

8. medved222

medved222 Analytik fóra

Připojení kabelem vůbec nepoužíváme a já mám wi-fi jen 20 cm od notebooku, vnuk bývá na opačném konci obýváku. Dostal na Vánoce docela kvalitní herní notebook, všechny ty hry mu tam jedou perfektně, jen farmerama tam má taky problém. Není mi jasné, proč to půl dne šlape bez nejmenšího problému a pak se nedají naráz sklidit ani všechna pole. Jinak ty výpadky se mi minulý týden začaly objevovat vždycky kolem půlnoci.

9. Dave Lister

medved222, může být třeba někde problém na trase s připojením k serverům v dané lokalitě. Může probíhat záloha dat. Těch věcí co za tím může být je více. Třeba se bude jednat o přechodný problém. Každopádně dneska vyzkouším.

pezt tohle ocenil(a).
  10. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Dave Lister tak teda moc děkuji a klaním až k zemi že jste to krásně vyřešil, jojo vypnul a je to v pohodě, plynulá hra to je se stájí ale ostatní v poho, nešlo vy to nahlásit jestli by to šlo opravit, jo jste dobrý a ještě jednou mooc děkuji.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  11. medved222

medved222 Analytik fóra

Děkuji za odpověď. Ale pokud by to tak fungovalo dál, nemohla bych hrát.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  12. Dave Lister

smoulinek123, není zač, vyřídím kolegovi. Jsme rádi že to pomohlo ;).

medved222, není zač ;). Uvidíme jak to bude vypadat dnes.

13. smoula44

smoula44 Pisálek fóra

šmoula 44 rada bych se zeptala proč my nejde vyrobyt zakladni směs ktera je potřeba na vyrobu mrkvove směsy děkuji

děkuji už je to v pořadku šmoula

tak už to zase nejde děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 7/2/21
  14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj smoula44 - bohužel u řemesla se objevuje chybička, kterou popisuješ.
    Prozatimní řešení: když vlezeš do marmeládníka, přepneš na kartu 1 a odejdeš z marmeládníka na jinou plochu pak se tam vrátíš, přepneš na kartu 3 a můžeš vyrábět

A ještě poprosím - nepiš za sebou tolik příspěvků - vždy použij tlačítko upravit ;)

15. smoula44

smoula44 Pisálek fóra

dčkuji šmoula

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Je nějaká šance,že se začne s nějakými opravami i pro hráče,hrajícími hru na mobilu?!?
    Alespoň na poště a zadávání počtů čehokoliv( mlýn,lišta,tulidomek).:eek:

17. svruza

svruza Zelenáč fóra

Ve stodole se mi objevily po 2 kusech rostliny : rozjařená přízračka, slitinový list a sladké pusinky jsou to vlastně nějaké bývalé akční rostliny a akce Borstyho dům anebo nějaké podobné ....... zasadit již nejdou jen je tam mám .

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - bohužel na čem (jakých opravách) se momentálně pracuje nám nikdo nesdělí. Chyby jsou nahlášené (hlásíme průběžně) a jediné odpovědi co máme je, že se na tom pracuje. Co se opraví se dozvídáme průběžně a dáváme vám taky hned vědět.

svruza - to se někdy stane, že rostliny a akční předměty nejsou vyměněny. Pokud ti tam překáží, napiš na herní podporu. (jak na to najdeš v mém podpisu)

19. jolka134

jolka134 Rádoby autor

Dobrý večer, pokud chci jít do parku nebo majek pozbírat dekorace tak se hra pořád načítá a nefunguje . Nad logem farmerama mi píše neodpovídá. Musí celou hru nekolikrát vypnot . Děkuji za odpověd

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jolka134

Zkus vypnout animace v nastavení hry a snížit rozlišení grafiky také v nastavení hry.

Screenshot_1.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.