Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2022

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -družstvo-, 26/11/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Apachie1

Na vypnutí animací to zřejmě nereaguje co ?
    Když to zkouším, tak kvůli špatně fungující horní liště se mi zřejmě ani nevypnou animace, které mám zapnuté, tak to nemohu teď vyzkoušet, ale zeptám se na to.

EDIT: pokud ti to hodně vadí, můžu na to založit ticket k opravě, ale oprava neproběhne hned, jsou na pořadu důležitější věci.

Naposledy upraveno: 13/12/22
    cool_b. a Apachie1 tohle ocenili.
  2. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Nechcem byt otravny ale posledne dni mi namiesto pripocitania florenov z florenovych stromov floreny odpocita

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mně se už 4 dny nezapočítávají BZ a BBZ, jen hodně malé množství, prostě se to nějak zaseklo

4. pezt

Ahoj kralslnko a evoku57

Bohužel s horní lištou jsou nějaké problémy, ale vše by se mělo započítávat správně, pouze aktuální zobrazení je špatné, pokud máte nejasnosti, kontaktujte herní podporu

cool_b. tohle ocenil(a).
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já si BZ a BBZ každý den zapisuji a mám běžně asi 800 mil, poslední 4 dni mi to jde i do mínusu

6. pezt

evoku57

Vše by se mělo řádně zapisovat, pouze vizuální stav nemusí odpovídat skutečnosti, jinak se samozřejmě můžeš obrátit na herní podporu, vymazání herního cache, které může udělat podpora, by to mohlo opravit.

cool_b. tohle ocenil(a).
  7. žemba1

žemba1 Rádoby autor

na protezovem udoli na zakazky my to pise chyba servu,tak ze tam nemam zadne zakazky.co stim

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj žemba1 - zkus restartovat hru nebo zkus použít na mapě "domeček s červenou střechou".
    upload_2022-12-13_12-40-9.png

Přeji fajn hru

9. il.ja

il.ja Pilný autor

Dobrý den prosím z jaké akce je stonek Cirkus iluzí nebo kde se dají sehnat dekorace děkuji

10. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj mám problém přihlásit se na forum ,asi od té doby co je tam lanovka.Na forum se dostanu ihned po přihlášení,ale při hře už to pak nejde a děje se to i sousedům Díky

polacka tohle ocenil(a).
  11. Farmářka_X

Ahoj il.ja - stonek Cirkus iluzí bylo možné získat >>KLIK ZDE<< dekorace do tohoto řádku můžeš zkusit vyměnit při akci OaD budou-li obchodovatelné

-----------------------------------------

Ahoj sejda621 - s přidáním oblasti Protěžové údolí vzniklo mnoho problémů, které se RT snaží postupně opravovat. Nezbývá nic jiného než se obrnit trpělivostí a doufat, že vše bude brzy fungovat.

Přeji fajn hru

12. polacka

polacka Vévoda fóra

A nešlo by lanovku raději zrušit?

13. Farmářka_X

Ahoj polacka - lanovku klidně můžeš ignorovat. Nikdo tě nenutí lanovkou "jezdit".

Přeji fajn hru

bačkora85 tohle ocenil(a).
  14. polacka

polacka Vévoda fóra

Já ji ignoruji, jenom mi vadí, že nejde farma pro spoustu chyb, které vznikly zavedením lanovky a nikdo je neopravuje. Stačí?

15. Farmářka_X

polacka - při zavádění nových věcí do hry se prostě neobejdeme bez počátečních potíží a chyb. Chyby RT průběžně opravuje, ale vždy to není tak jednoduché a opravy jsou časově náročné. Nezbude nic jiného než se obrnit trpělivostí. Kdyby RT nezavádělo nové věci tak hra zamrzne na pěstování pšenice a chovem slepic, což by jistě hráče nepřipoutalo ke hře na několik let.

Přeji fajn hru

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevím jestli se můžu ptát v tomto vlákně ale od včera mám odemknutou višeń, mám na ni všechno ale nejde mi vyrobit.. Nevím proč. Díky

17. Farmářka_X

Ahoj dasa1143 - je třeba aktivovat višeň na Cestě moudrosti dodáním odznaku arbotisty FAQ >>KLIK ZDE<<
    upload_2022-12-13_18-2-10.png

Přeji fajn hru

babička-květa a dasa1143 tohle ocenili.
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

DÍKY MOC:) Tak budu hledat ten odznak. Moc se mi to nedaří:p;)vu díky ale stejně mi to nejde.
    Znovu díky ale stejně mi to nejde:(

Naposledy upraveno: 14/12/22
  19. Farmářka_X

dasa1143 - nemáš za co.
    Odznak arboristy vyrobíš v tesařství. Klikneš na tlačítko Cesta moudrosti
    upload_2022-12-14_11-6-42.png

pak nahoře v záložce zvolíš odznaky výroby a dole u zelené ikony klikneš na + , vybereš plody a dáš konvertovat
    upload_2022-12-14_11-8-18.png

Přeji fajn hru

babička-květa tohle ocenil(a).
  20. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Prosím kde najdu rozděleni zvířat podle druhu. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.