Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj

rakkos,
    Unity je náročnější na hardware, proto se notebook může zahřívat.

malanek70
    ,

1,
    máš zřejmě Internet Explorer nastavený jako výchozí prohlížeč.

2,
    Pak už zkusit hrát přes mobil s Android 10. Jinou možnost asi mít nebudeš.

Ať vás síla provází na všech cestách

malanek70 tohle ocenil(a).
  2. Dave Lister

rakkos --> evajzna, není zač.

Na fóru je zakázáno používat více identit. Jedná se o porušení pravidel.

3. malanek70

malanek70 Expert fóra

Dave Lister Díky za odpověď, první dotaz vyřešen, to mě vůbec nenapadlo a s druhým jsi mě moc nepotěšil. Uvidím jak to půjde, ale bez možnosti plnění akcí postrádá hra smysl. Výhled, že by se Unity jako takový zlepšil a časem začal fungovat je asi mizivý, což? ​

4. Dave Lister

malanek70, není zač ;). Myslím, že se vývojáři budou snažit hru optimalizovat. Určitě bych to tak černě neviděl. :)

malanek70 tohle ocenil(a).
  5. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Mám stáhnutého klienta. Hra celkem OK. Ale kolo štěstí je tedy více než tristní. Tam něco utočit je o nervy. Špatně se spouští, dlouho zastavuje, nevím kdy kliknout, abych vůbec něco uhrála. Ve Flashi to šlo, tady je to bída. Bude se spravovat?
    Taky mně klient nepřihlásil na fórum. Jenom jsem do něj najela bez přihlášení, takže jsem v něm nemohla ani nic napsat. Musela jsem přepnou na google a flash.

vaca79 tohle ocenil(a).
  6. Dave Lister

bubla321, věřím, že se postupně všechny neduhy podaří vychytat. Problém s přihlášením na fórum je znám. Prosím mrkni ZDE (klikni).

7. Claireboss

Claireboss Pisálek fóra

Díky za snahu, ale i při použití C a V to reaguje stejně -"nebyl nalezen žádný účet s tímto jménem a heslem". Nějaký jiný tip ještě nebo se mám s hrou rovnou rozloučit?

***Příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 10/12/20
  8. Dave Lister

Claireboss a nepřihlašuješ se normálně třeba přes facebook nebo jiný portál? Pak pokud se zkoušíš přihlásit do klienta, tak vyskakuje tato hláška co zmiňuješ.

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Nevím si s tím rady jsem normálně přihlášená ve Flashi, hraju, vše běží, ale při pokusu vstupu na Forum, mě to píše tu hlášku, že se musím přihlásit, ale to jsem. A teprve poté co se odhlásím a na ploše najedu až úúúúúúplně dolů na Forum tak mě to v pohodě pustí a můžu vložit dotaz? Vůbec nechápu pojem samostatný klient a nějak nerozumím tomu co s tím vším dál??? Navede prosím někdo počítačového analfabeta jako jsem já, abych mohla dál hrát?

10. Dave Lister

Gassy, není zač ;)

Ahoj Katule008, samostatný klient je určen pro hráče, kteří mají problém hrát v Unity ve webovém prohlížeči. Takže pokud ti Unity běží, tak klient pro tebe nemá takový význam, ale můžeš ho vyzkoušet, třeba to bude u tebe hratelnější než v prohlížeči. V novinkách si stáhneš klienta. Nainstaluješ stažený soubor a otevře se ti okno klienta a tam se pak přihlásíš. Pro více informací mrkni prosím do FAQ o klientu. ZDE (klikni).

upload_2020-12-10_22-10-57.png

.SilverAngel. tohle ocenil(a).
  11. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj, dokázala jsem jen to, že mám FarmeramaInstaller ve stažených souborech. To ale asi stačit nebude. Co mám dělat. když se mi podaří tento řádek otevřít, tak mi to vyhodí hlášku že Program farmerama přestal pracovat,
    systém windows může vyhledat řešení problému online
    další řádek : vyhledat řešení online a ukončit program
    pod tím ukončit program.
    Dám vyhledat řešení a mám tu přihlašovací tabulku do hry. Mám se tady přihlásit a tím to mám hotovo?

12. Dave Lister

Ahoj -družstvo-, jaký používáš operační systém? Klient je určen pro windows 7 a výše. Důležité je mít také operační systém aktualizovaný. Přihlašovací okno klienta vypadá takto. Zkus se tedy přihlásit. Také mrkni do FAQ o samostatném klientu. ZDE (klikni).

upload_2020-12-10_22-29-28.png

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  13. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

windows mám 10
    aktualizovat operační systém? neumím.
    přihlašovací okno vypadá stejně.
    na ploše už mám ikonu s kloboukem. Přes tuto se teď mám přihlašovat? a už pořád nebo jen po tyto 2 dny testování?
    Myslíš, že jsem to zvládla?
    Moc díky za tvou trpělivost s semnou.

14. Dave Lister

-družstvo-, při 48h testu co nás čeká bude vypnuta flash verze hry a bude ji možné hrát jen v Unity a to buď přes prohlížeč nebo klienta. Takže jestli budeš používat jednu nebo druhou variantu záleží na tobě. Klient tady s náma už zůstane a je to varianta pro ty kterým Unity nejde v prohlížeči. ;) Mrkni ZDE.

Není zač, rád jsem pomohl :)

Naposledy upraveno: 10/12/20
  15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

promiň nechtě jsem smazala příspěvek na který reaguješ, díky.

Jen mně trochu mate, že mám vpravo nahoře pořád hlášku stáhnout klienta.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  16. Dave Lister

Nic se neděje ;).

To je připraveno pro ty kteří se budou chtít přihlásit do Unity a nepůjde jim to, tak aby mohli klienta stáhnout.

17. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

moc děkuji, dobrou noc

Dave Lister tohle ocenil(a).
  18. WaWa

WaWa Zelenáč fóra

Ahoj, je možné sa do hry cez UNITY prihlásiť aj keď sa ináč prihlasujem cez facebook? Meno a heslo teda nemám.. a možnosť prihlásiť sa cez FB nie je.

19. adik06

adik06 Rádoby autor

to budou zase nervy,nic nebude fungovat,nato vsadím boty a nebo čekáme pul hodiny nato než se to vubec načte a to nemuvím že pošlete upozornění ohledně přechodu a je to celé v angličtině a přeložit stránka nejde...to bude zas nasr...lidí na farmeramě...jsme tady roky v pohodě a musí se zase něco měnit ,vždycky je to jen k horšímu, nechápu proč to nezustane jak to bylo,už ted jsme tak naštvaná ..stačilo když jsme zkoušela přejít..to byly nervy když se nic nenačítalo a strávila jsem u toho pul dne,,kdo to zase vymyslel to měnit ..pokud vím testy jste už dělali tak proč zase 2 dny, pak zdržujete ve hře a nedostaneme se ani na kalendář když se za ty dva dny tam vubec nedostanu se přihlásit

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj WaWa

Na přihlašovací stránce v prohlížeči je přihlášení přes Facebook normálně dostupné, nicméně nemám založený účet přes Facebook tak nemohu ověřit jak je to funkční, ale myslím si, že ano.
    Co se týče samostatného klienta tak tam je to horší, tam možnost se přihlásit s facebookovým účtem chybí, ale včera jsem již vznesl tento poznatek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj adik06

Změny jsou důležité a jsou potřeba, protože od 12. ledna v systému Windows nepůjde spustit flash player, na kterém hra doposud běžela.
    Jinak tvůj příspěvek spíše patří do diskuse, děkuji.

Fajn hru pezt

WaWa tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.