Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Hezký večer, prosím mám dotaz i prosbu. Při uložení nicku a hesla v klientu, jsem omylem při dotazu jestli hraji sama nebo více hráčů zmáčkla místo ne ano. Teď pořád musím zadávat to hlavní heslo. Jde to nějakým způsobem opravit?

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj michalka59, hlavní heslo je možné zrušit. Mrkni prosím do FAQ o >>samostatném klientu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dave Lister tohle ocenil(a).
  4. Dave Lister

michalka59, není zač ;)

michalka59 tohle ocenil(a).
  5. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

chci se zeptat jestli se neví kdy bude sleva na nákup florenu ?

Díky za rychlou odpověď

Naposledy upraveno: 21/12/20
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rastaman19

To bohužel nevíme, tohle je v kompetenci RT a tohle nám nesděluje.

Fajn hru pezt

rastaman19 tohle ocenil(a).
  7. olišek8888

olišek8888 Zelenáč fóra

Chápu že se to musí vše opravit, ale tak aspoň můžete dát nějaké info ,, nemusíme čekat a ztrácet naději .Hráči tu hrají více jak 10 let hrůza. Nějaké velké bonusy za tu trpělivost.!!!

Naposledy upraveno moderátorem: 21/12/20
  8. pezt

Ahoj olišek8888

Já nevím co chceš slyšet, já ti osobní záruky dát nemohu, to musí udělat RT, prozatím další info krom, těch co jsou v oznámeních není.
    Vývojáři pracují na opravách chyb a celkovém vyladění, ale jak rychle jim to jde já ovlivnit nemohu. "Nějaké velké bonusy" to je v kompetenci RT jestli nějaké budou.
    Já také hraji 10 let a hrůza to není ;)
    A budu hrát dál ;)

9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

V souboru mám klienta stažen právě vícekrát kvůli tomu, že se mi na ploše vůbec neobjevil, tak nevím, jak jsem to vlastně vůbec mohla stáhnout.

10. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím a už jsem tu zas tak snad nevadí, prosím kde na jdu co je potřeba na otevření Ostrov pokladu, myslím tím ty ukoli v družstvu ,hledal jsem a nenašel jen vím že musí být 5 na otevření děkuji předem :)

11. Dave Lister

Ahoj smoulinek123, nejdříve je nutné odemknout sochu Přístav ve starověkém opičím chrámu za 30 zlatých banánů. Mrkni prosím do FAQ. Pak už se ti v Družstvu objeví první z pěti úkolů.

upload_2020-12-21_16-22-33.png

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  12. smoulinek123

Dave Lister ano to jsem pochopil ale jestli su tu někde na foru ty ukoli pro otevření jednotlivých ploch aby věděl co se tam dodává na věci,děkuji

13. Dave Lister

smoulinek123, není zač ;). Seznam a co je potřeba do úkolů v Družstvu, také najdeš ve FAQ. 8)

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  14. smoulinek123

Dave Lister supr to jsem potřeboval, moooc děkuji :)

15. pezt

Ahoj fany2020

Když jej stáhneš tak je potřeba také nainstalovat. Tak jako instaluješ jiný program. Doporučil bych si stažený soubor přetáhnout na plochu a poté začít instalovat, tím, že na ikonu dvakrát klikneš, započne proces instalace.

fany2020 tohle ocenil(a).
  16. hároš75

hároš75 Zelenáč fóra

Chci se zeptat jak mám sklidit stromy za ukazatelem co zrovna sklízím. Pokuď najedu na strom pod ukazatelem, tak se ukazatel vrátí na místo na hoře a nejde sklidit ani přesunout

17. Dave Lister

Ahoj hároš75, pokud myslíš horní políčko, tak je potřeba si v nastavení zapnout a uložit zobrazit infobox na ukazateli myši. Pak už je možné sklízet.

upload_2020-12-21_17-50-32.png

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, měla jsem klienta připnutého na hlavním panelu a ráno tam byla jen bílá značka, tak jsem hrála raději ve Flash. Je to tím, že se stále instaluje na novější verze, nebo tomu nerozumím, ale ve Startu je stále panáček a když na něj kliknu, tak funguje a jsem ve hře.

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

pezt děkuji, teď jsem to teprve takhle pochpila a už ho mám na liště.

20. pezt

Ahoj evainfo

Ano pokud máš klienta připnutého na hlavním panelu, tak nedojde k přepsání zástupce na novou verzi, to se stává.
    Já si jej nechávám pouze na ploše.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fany2020
    Není zač, hlavní je když bude dobře fungovat ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.