Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

taky nejsem spokojená,vše je nadlouho a na to není čas,navíc nefunguje -bonus 100% na sklizen a z kola štěstí - sklizen +1 a to je špatný,když to je do akce,taky končím škoda času obzvlášť před vánoci

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Co se děje? Sotva se přihlásím, tak mě to z farmy vykopne. To už je po šesté za sebou. Od 13.49 do 13.52 hod. mě to celkem 6x vyhodilo úplně jen co se načetly ovečky.

Naposledy upraveno: 17/12/20
  3. BJ1998

BJ1998 Zelenáč fóra

Ahoj, nejde mi zmaximalizovat stažený klient Unity. Na malém okénku, které nejde roztáhnout se hra hraje špatně.

4. alenal

alenal Stálice fóra

Nevím jestli se ptám na správném místě, ale hraju přes klienta. Hrát mi to jde ale proč se mi nezobrazuje pole, že jsou rostliny hotové, nebo stromy jsou hotové. Mám je stále jeko nehotové. Děkuji za odpověď Alena

5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenal, pro zobrazování zralých stromů a polí je potřeba zapnout animace. Mrkni prosím ZDE (klikni). Také je dobré mít ve flash zapnuto, jinak se nemusí zobrazovat.

Ať vás síla provází na všech cestách

6. alenal

alenal Stálice fóra

Už jsem to udělala. Moc děkuji za pomoc. Alena

Dave Lister tohle ocenil(a).
  7. Dave Lister

Ahoj BJ1998, okno klienta se dá zvětšit v nastavení.

upload_2020-12-17_16-11-35.png
    upload_2020-12-17_16-12-10.png

†Mrtvoly†v†Hrobě† tohle ocenil(a).
  8. pivnice

pivnice Pisálek fóra

nevím jak to bude dlouho pokračovat aby se dala farma zas do pořádku jak je tam unity tak mě nejde akce a vypnout farma asekase nainstaloval sem klienta a stejnak to dělá chtěl bych vědět co mám dělat aby to zas pěkně šlo děkují fanda

9. Dave Lister

Ahoj pivnice, přepnout na flash verzi můžeš v dolním pravém rohu pokud hraješ přes prohlížeč. Flash verze bude dostupná jen několik málo týdnů. Oficiální oznámení najdeš ZDE (klikni).

upload_2020-12-17_16-35-30.png

alenal, není zač. Rád jsem pomohl. ;)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, klienta jsem se snažila nainstalovat asi desetkrát a nic, Unity se načítá asi hodinu-dvě sklizně v háji. a konečně mě to pustila zpátky do fleše. Co s tím?:cry:asi končím i když nerada. Mám Asuss asi rok a půl, nijak tomu nerozumím .

11. Dave Lister

Ahoj dasa1143, klient se ti stáhne a pak ho nainstaluješ. Na ploše se objeví ikona, tu otevřeš a načte se klient. Ještě je potřeba počkat až klient zaktualizuje, to může chvíli trvat. Zadáš přihlašovací údaje a farma se načte.

>>Samostatný klient<<

ikona
    upload_2020-12-17_16-57-47.png ¨

okno klienta

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To se právě nestalo, už je to druhý den, jinak bych nepsala a ještě mi to píše, že tato aplikace není v mikrosoftu zabezpečená
    A ještě nahoře nalevo mám černý trojuhelník vprostřed s vykřičníkem a je vedle něj napsáno NEZABEZPEČENO

13. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Ahoj, dasa1143, pardon, že se vám šťourám v konverzaci. Jen menší doraz. Není to taková modrá stránka, kde je možnost "číst podrobnosti"? Pokud ano, tak na to klikni, mělo by se tě to dotázat, zda "přesto spustit", tak budeš muset kliknout na to.

14. Dave Lister

dasa1143, aplikaci musíš povolit.

Celý postup. Nejdřív se podívej jestli máš klienta nainstalovaného. Doporučil bych ho odinstalovat.

Znovu stáhnout ZDE. Stahování začne automaticky. Objeví se ve stažených souborech.
    upload_2020-12-17_17-20-47.png
    upload_2020-12-17_17-17-4.png

Soubor nainstaluješ. Otevře se klient a dole vpravo na ploše se objeví hláška že je klient aktualizovaný.

upload_2020-12-17_17-19-18.png

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

DÍKY moc, zkusím to znovu ráno ale nainstalovaný a odinstalovaný jsem jej měla minimálně desetkrát, jak jsem psala

Dave Lister tohle ocenil(a).
  16. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

dobrý den, nainstalovat bohužel nejde, protože se nic nezobrazí a skáče to zpět, na ploše se sice ikona objeví, ale po kliknutí nereaguje

Richard_Šuká_Mrtvoly tohle ocenil(a).
  17. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

• Psaní mimo téma je porušení pravidel - Dave Lister
    Ta nová verze je jedna VELKÁ příšernost, ted byl pár dní klid a už zase ta farma otravuje, pokud se to nezlepší, opravdu končím, nemám na to nervy :mad:

Veselka a irenabenczeova tohle ocenili.
  18. Dave Lister

hnojaka, prosím mrkni ZDE, třeba pomůže.

19. irenabenczeova

irenabenczeova Pisálek fóra

• Psaní mimo téma je porušení pravidel - Dave Lister
    Ahoj zase to ide strašne pomaly dobré by bolo keby to už išlo normálne, ped tým som všetko urobila za 45 minút a teraz už hrám viac ako hodinu zasekáva my celá hra na všetko treba čakať dlhé minúty. Už ma to začína nebaviť to celé>:(>:(>:(>:( no a som zvedavá či dostanem odpoveď lebo bárčo napíšem ešte i som nedostala nikdy žiadny odpoveď

20. Dave Lister

Ahoj, prosím dodržujte rozdělaní fóra zde je sekce s dotazy. Děkuji.
    Diskutovat o Unity, můžete ZDE nebo ZDE.​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.