Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janibu

janibu Rádoby autor

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janibu, pak už zbývá jen jestli máš zapnuté v nastavení zobrazování nápověd.

upload_2020-12-14_21-10-51.png

Ať vás síla provází na všech cestách

3. sky9999

sky9999 Zelenáč fóra

Kde sa prosim dostanem k bonusovym kodom

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sky9999

Bonusové kódy, jsou většinou v oficiálním oznámení, k nějaké příležitosti, nebo jej můžeš dostat emailem, nebo jej mohou poskytovat různé portály apod.
    Tyto kódy mají určitou platnost.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj,
    nikde jsem to nenašla, tak se jdu zeptat. Když od ledna se nebude používat Flash, musím udělat něco, abych ho odstranila? Napadlo mne to, protože se donedávna musely stahovat různé aktualizace, tedy je zřejmě někde stále nainstalovaný. Nebude pak dělat nějaké potíže?
    Určitě se ptám blbě, ale říkala jsem si, že za optání nic nedám :p a je lepší se zeptat, než pak litovat.
    Díky moc.

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kiki2305 - osobně si myslím, že ne, ale nejsem takový odborník jako kolega pezt. Až dojde, tak to určitě upřesní ;)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kiki2305

Podpora skončí 31.12.2020, po tomto datu se doporučuje FP odinstalovat ze svého zařízení, ale je to jen doporučení.
    Jinak v systému Windows bude automaticky zablokován FP kolem 12.1.2021. Takže po tomto datu by jsi měla odinstalovat FP ze svého PC protože tam bude k ničemu, pokud to Windows neudělá sám, ale to nedokáži v tuto chvíli říci.

kiki2305, malanek70 a sopti tohle ocenili.
  8. janibu

janibu Rádoby autor

Dave Lister tohle ocenil(a).
  9. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

kiki2305

mě se v PC již několikrát objevila nabídka odinstalovat FP boď ihned nebo odložit na později, tak čekám, kdy se mi to "povede" odinstalovat předčasně

10. Dave Lister

janibu, není zač. Jsem rád, že funguje. Děkuji také se drž. ;)

11. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

dobrý den, protože unity u mě de facto nefunguje,testnul jsem stažení klienta a hraní, to se ale taky nepovedlo.Program se tvářil jako stažený,ale vůbec se neotevřel a nereagoval.

Richard_Šuká_Mrtvoly tohle ocenil(a).
  12. Dave Lister

Ahoj hnojaka, po stažení se musí klient nainstalovat a na ploše se zobrazí zástupce na spuštění. Po spuštění se klient automaticky aktualizuje. Objeví se okno samostatného klienta kde zadáš přihlašovací údaje. Pro více informaci mrkni do FAQ ZDE (klikni).

ikona na ploše
    upload_2020-12-15_16-51-36.png

okno klienta

13. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Dnes som išla cez stiahnutie klienta. Nad poliami čo sa tvária ako práve zasiate som privrela oko ale keď som chcela ísť na fórum, nedalo sa. Je to ako mačka vo vreci.

Richard_Šuká_Mrtvoly tohle ocenil(a).
  14. Dave Lister

Ahoj janinka165, pokud chceš vidět pole a stromy zralé, tak musíš zapnout a uložit animace v nastavení hry. Je dobré si zkontrolovat jestli je máš zapnuté i ve flash verzi (původní), protože pak nemusí i toto nastavení fungovat korektně. Zkoušel jsem se přes klienta přihlásit na fórum a proběhlo v pořádku.

Pro více informací o samostatném klientu mrkni ZDE (klikni)

upload_2020-12-15_17-27-30.png

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  15. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Naposledy upraveno: 16/12/20
  16. Dave Lister

Ahoj rastaman19, minulá akce byla bez omezení. Pokud by bylo nějak omezeno, tak je určitě napsáno jako například ZDE (klikni).

EDIT: Není zač ;)

Naposledy upraveno: 17/12/20
  17. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, už jsem zapomněla jak se dá zbavit sněhu na farmě, nelíbí se mi. Poradí někdo jak s ním pryč? Díky.

18. sopti

jana.zape - sníh vypneš v nastavení (nezapomeň pro změnu dát uložit)

upload_2020-12-17_8-59-52.png

malanek70 tohle ocenil(a).
  19. stanko60

stanko60 Pisálek fóra

tymto novym pristupom hry sa mi potratilo vela veci chlevy stromy a naposledy zimne listky tuto hru hram od začiatku ale teraz uvažujem o jej skončeni

20. sopti

stanko60 - pokud máš na herním účtu nějaké nesrovnalost, musíš kontaktovat herní podporu (jak na to najdeš v mém podpise). Jen tam mohou nechat herní účet prověřit. Uveď jim konkrétně i co se ti ztratilo (ne obecně jako tady).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.