Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana.zape - tento problém se týká unity a tím i tvůj příspěvek >>KLIK ZDE<< , tam se mimo jiné dozvíš i to, že tento problém nemáš sama
    --------------------------------
    koalkakoalka a xyxao - v tuto chvíli ve flashi funguje vše jak má. Doporučila bych vše pro bezproblémový chod hry - návod >>KLIK ZDE<<
    ----------------------------
    Ivuska22187 a mikeks - zde je vlákno na pokládání dotazů, ve Vašich příspěvcích dotaz postrádám. Debaty si můžete vést ve vláknech k tomu určených
    -------------------------
    akyraa - pokud máš nesrovnalosti s balíky do hry kontaktuj herní podporu >>KLIK ZDE<<
    ----------------------------------
    igráček a plantaznik50 - ve vašich příspěvcích postrádám dotaz.Hra nyní již funguje ve FP a debatu můžete vést ve vláknech k tomu určených
    ------------------------------
    Rufus - skript na vrácení Fl by měl být již hotov. Pokud máš nesrovnalosti kontaktuj herní podporu

Přeji všem prima hru

2. Tylada

Tylada Zelenáč fóra

Ahoj,

kdo mi poradí?
    Potřebuji si změnit heslo Mám letitý účet Farmerama. Účet jsem zakládala s e-meilem, který už dneska nemám a nemám k němu přístup. Jak změnit heslo?

Díky za radu Tylada

3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tylada, jediné co je v takové situaci možné, aby jsi se prosím obrátila na herní podporu.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

Ať vás síla provází na všech cestách

4. selene90

selene90 Aktivní autor

chtěla bych se zeptat když ted nešla 2 dny farma a nemohli jsme pořádně sázet jestli stihneme dodělat akci zatím to tak nevypadá chybí hodně rostlinek

5. Dave Lister

Ahoj selene90, probíhal 48h test a hra byla dostupná v Unity, buď přes prohlížeč nebo samostatného klienta. Do konce akce Zimní nádhera zbývá v tuto chvíli ještě 191h, to je určitě dost času na dokončení akce. ;)

upload_2020-12-13_14-10-5.png

6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

• Zde jsi v sekci s dotazy. Psaní mimo téma je proti pravidlům - Dave Lister
    plantaznik50 .... přesně o stejném uvažuju také ! Už ta Farmerama není pěkná jako dřív, měla jsem ji jako relax ,ale ted je jen pro zlost !!! :(

margitka89 tohle ocenil(a).
  7. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Zdravím, to už jsou problémy i ve fleši ? Napřed nešla hrát minihra a teď se mi umleté balíčky ztratily. P.S. Balíčky připsány, díky ;)

Naposledy upraveno: 13/12/20
    matlafous123 tohle ocenil(a).
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zrovna jsem chtela jit polozit dotaz, zda ma nekdo problemy se ztratou zimnich balicku, ale irísek1960 byla rychlejsi. V prubehu vyberu hracich ploch se minihra ukoncila, vyskocilo okno s anglicky psanou hlaskou (bohuzel jsem ji odklikla driv, nez precetla) a z uctu mi zmizely 3 cerstve umlete balicky.

PS: Provedeno zavreni a otevreni GCH, ale balicky nejsou.

maribeja tohle ocenil(a).
  9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Všechny vás srdečně zdravím,
    na začátek bych chtěla všem trošku lidsky a srozumitelně vysvětlit, co se vlastně děje a proč.
    Technologie Flash končí a jejím vlastníkem je společnost Adobe, která nemá s provozovatelem hry nic společného. Všechny browserové flashové hry využívaly jejich technologii, která se postupem času stala zastaralou a nebezpečnou. Protože jsou bezpečnostní rizika pro placenou část hry opravdu velká, tak už do budoucna tato technologie všeobecně končí a nic, co na ní bylo závislé, v ní již nemůže pokračovat.
    Také tato hra byla na jejich technologii závislá. Jela pěkně a za ta léta jsme si na ni všichni navykli. Vaše zařízení - počítače, mobily jsou závislé na operačním systému - ten vaše zařízení řídí a jeho vlastník rozhoduje, zda vám v zařízení flash půjde nebo ne. Kvůli jejich rozhodnutí bude ze všech operačních systémů flash trvale odstraněn a vy si ho již nebudete moci nijak nainstalovat, bude blokován a odstraněn. Ale o tom nerozhoduje vlastník hry, ale vámi nainstalovaný operační systém, který vlastní buď Microsoft, Apple, Android, Linux apod. (podle typu systému se mění vlastník a ten rozhodl, že flash už nebude fungovat a bude odstraněn)
    Z tohoto důvodu ani tato hra nemůže ve flash technologii zůstat a mnozí z vás nechápali proč - tímto se vám pokouším vysvětlit proč. Bigpoint není ten, který o tom rozhoduje. Bigpoint jako vlastník hry se musí s hrou přizpůsobit současné situaci a nezbývá nic jiného, než přejít na jinou technologii, která umožní ve vašich zařízeních opět hru hrát.
    Novou technologií je Unity. Jsme na začátku a zatím testy sloužily především k tomu, abyste hru vůbec spustili a mohli hrát. Ve verzi hry pro Unity je stále spousta chyb, které přijdou na řadu až nyní, když už konečně může velká většina z vás hru spustit. Prohlížečová verze Unity slouží hlavně pro ty z vás, kteří mají dobré a výkonné počítače, samostatný klient je naopak určen především pro hráče, kteří nejsou tak technicky vybavení. Navíc poslední verze klienta už je svou rychlostí skoro srovnatelná se zastaralou technologií flash. Vím to proto, že jsem to testovala osobně s vývojáři a bílá obrazovka byl i můj problém, který se nám podařilo po intenzivních testech opravit. Navíc jsem jim konečně mohla sdělit, že nám nejvíce vadilo, že se hra nespouštěla dostatečně rychle a příliš zatěžovala procesor a paměť počítače. Také toto se pokusili vyřešit a podařilo se jim to. Opravdu se teď dá říct, že to funguje a doufám, že většina z vás již otestovala poslední verzi klienta 1.1.5, který skutečně již splňuje naše očekávání. Spustí se a hra v něm jede rychle.
    Teď bude konečně čas a prostor na to, aby vývojáři opravili další chyby, které už souvisí přímo se hrou. Díky tomu by se pro vás měla stát opět hratelnou a zábavnou jako ve flash verzi. Jedná se o chyby na které nás upozorňujete a jsou vám při hraní nepříjemné. Tyto chyby nezůstanou a budou opraveny, jen díky vašemu testování a hlášení chyb.

Pokud je pro vás stále složité pochopit proč, zeptejte se. Rádi vám vše vysvětlíme tak, abyste pochopili co se děje a proč se to děje. A že pravidla hry tentokrát neurčuje vlastník hry, ale technologie, která končí.

Děkujeme
    Support team Farmerama

10. Dave Lister

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dave Lister Hrala jsem bez problemu do ted, a to jak v Unity, tak ve Flashi a nemyslim si, ze vycistenim neco spravim uz podle hlasky, ktera se tvarila grafikou jako farmerami, jen byla v anglictine... takhle se opravdu neprojevuje chyba na mem prijimaci. Na podporu hlaseno.

maribeja tohle ocenil(a).
  12. Tenesi

Tenesi Zelenáč fóra

Prosím sú niekde odpovede na tie otázky v hre? Je mi ľúto,že na niektoré nepoznám odpoved a dostať 2 je dosť málo.

13. jakoja

jakoja Aktivní autor

prosím dá se koupit krmivo hraji přes klienta a nemůžu to najít tak jak jsem byla zvyklá děkuji

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tenesi

Odpovědi si můžeš vyhledat na fóru ve FAQ, nicméně je tu vlákno, kde si hráči pomáhají Vše co se týká kvízových otázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj jakoja

Ano dá

Screenshot_1.png

Fajn hru pezt

15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den chcem sa opytat stale pretrvavaju problemi s pripisovanim zimnych balickov??Namlela som 7 a odohrala 4 hry a 3 si to vzalo nenavratne;)

16. pezt

Ahoj ezzra

Pokud se ti nějaké ztratili kontaktuj herní podporu

Fajn hru pezt

ezzra tohle ocenil(a).
  17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pezt..dakujem uz mi ich vratili..kontaktovala som podporu...fajn hru

pezt tohle ocenil(a).
  18. pezt

ezzra tohle ocenil(a).
  19. janibu

janibu Rádoby autor

Zdravím, poradíte mi? Když už mi farma jede, tak se potýkám s problémem nastavení hry. Skáčou mi dekorace, po najetí kurzorem na chlívek, či v liště na bonusy, tak mi to nic neukazuje , tudíž nevím, jak dlouho mi potrvá MJS 8). Pořád měním nastavení, samozřejmě ukládám a s těmi bonusy fakt nevím. Měla jsem farmu na úsporu, žádné zvuky ani skákání:p. Děkuji

20. Dave Lister

Ahoj janibu, animace vypneš v nastavení hry. Jestli nemáš aktivní žádný bonus, tak se lišta nezobrazuje.

upload_2020-12-14_16-6-56.png

bez bonusu --------- s bonusem
    [​IMG] --------- [​IMG]

Aby se ti info zobrazovalo po najetí myší musíš vypnout zobrazit info box při kliknutí. Pokud ho máš zapnutý, tak pak musíš vždy na chlívek kliknout aby se ukázalo info.

upload_2020-12-14_16-10-28.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.