Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem rybářka7070, 25/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nunca1960

Nunca1960 Rádoby autor

Ahoj, chci se zeptat jestli bude možné hrát farmu i bez klienta ve stejné kvalitě jako před ním? Pokud ne končím ,nebaví mně stále čekat až se něco načte a nebo stále restartovat hru.

zl.jola73, malanek70 a pavcape tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Nunca1960

Bohužel nedokáži říci jak hra bude vypadat třeba za měsíc, třeba se to zlepší, ale myslím si že nový klient, který byl před cca hodinou aktualizovaný je dostatečně dobrý pro hraní, tak jej vyzkoušej. Odinstaluj starý a nainstaluj nový. STÁHNOUT

3. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, když si vybírám bedny, vždy se mě to vrátí na začátek, co s tím?

4. pezt

Ahoj jana.zape

Nic s tím nejde dělat, pouze napsat do vyhledávače bedna

Screenshot_1.png

ankajanko1 tohle ocenil(a).
  5. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

A nejde mi sklízet horní políčko vpravo nahoře :-(

6. pezt

Ahoj tulen1966

Vpravo nahoře jich je mraky těch políček, těžko takhle říci, které ti nejde sklidit, a z jakého důvodu.

7. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Na 16 krmiv pro agamu budu čekat 3 046:28:16, asi 127 dní, tedy 4 měsíce. a to jsem do mlýna šla protože mělo toto krmivo být už hotovo a chtěla jsem naložit další krmivo.

8. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

petz - v poloze mezi mlýnem a tulidomkem, na všech plochách ve stejném místě

9. pezt

tulen1966
    Přepni si v nastavení hry Zobrazit infobox na ukazateli myši, potom ti to půjde ;)

10. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Ahoj, boostery jsem zatím moc nevyužíval a hledání odpovědi se mi moc nepodařilo. Zajímalo by mě, zda je možné kombinovat MJS (2) s boosterem sklizně (1). Čili zda se zisk z polí sčítá (2+1) nebo, zda platí pouze poslední aktivovaný. Děkuji

11. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj majkkigett, u každého produktu je napsáno jestli a do jakého slotu přijde, stačí na produkt najet myší. MJS do diamantového a booster sklizně nemá žádný slot, takže když ho použiješ, tak budeš mít z MJS +2 a z tvého boosteru +1. Tedy z políčka 1x1 bez dalších bonusů budeš mít zisk 5ks (2 základ +3 bonus) plodiny. Bonusy se sčítají.

ukázka boosteru +3 v zásobárně
    upload_2020-12-12_18-5-20.png

MJS +2 diamantový slot
    upload_2020-12-12_18-10-27.png

Ať vás síla provází na všech cestách

12. jakoja

jakoja Aktivní autor

Prosím jak to je když už se přes klienta dostanu do hry tak mě to po přechodu na další pole tak mi to zbělá a musím se odhlásit a ještě by mě zajímalo proč se musím složitě prokousávat na forum ,přes klienta se tam nedostanu

13. Dave Lister

Ahoj jakoja, pokud se ti objevuje bílá stránka. Odinstaluj klienta a nainstaluj si novou verzi. Mrkni prosím ZDE (klikni). Z klienta jsem se přihlásil na fórum bez problémů.

upload_2020-12-12_19-36-18.png

14. Janiine

Janiine Rádoby autor

Ještě jednou k čemu je dobrá prosím Křeččí past? Že při akci " Obchoduj a daruj " je po ní taková poptávka a přitom dává snad jen Bz ? Dostala jsem jí z bedny Piccolo a nejdřív jsem byla nadšená, ale pak přišlo zklamání. Myslela jsem, že dává aspon nějakou bednu a ono jen Bz nebo něco takového. Koukala jsem , že by měla být umístěná kde je to výhodné tak jí mám v parku je to tam teda k něčemu?Díky

15. Dave Lister

Janiine, dekorace Křeččí past dává 200x level BZ nebo TBZ dle umístění. Takže při zapnutí bonusů z řádků a BZ bonusů do slotů dává celkem slušné cifry. Pokud jich má hráč více kusů dokáže z jedné plochy za den získat několik desítek milionů bodů zkušeností.

16. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

petz - tak nic, to nepomohlo :-(
    asi to přežiju :) ale je to NUISANCE !!!
    Např. teď mi visí 17850 bodů na Ostrovu pokladů, kt. nemohu sklidit

Naposledy upraveno: 12/12/20
  17. pezt

tulen1966

Po přepnutí je potřeba změnu uložit, mě to šlo potom úplně normálně sklidit.

18. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

aha, dík :)

pezt tohle ocenil(a).
  19. Janiine

Janiine Rádoby autor

Áha děkuji Dave Lister. Takže v parku je umístění teda nejspíš ideální, když tam jsou vlastně dekorace které dávají též Bz?

Dave Lister tohle ocenil(a).
  20. akyraa

akyraa Aktivní autor

Ahoj drobný problém při ručním sklízení. vzadu u domku chovu je jedno políčko kde se pořád plete lišta je téměř nemožné na něho kliknout a sklidit či zasadit, lišta se neodsune :) a na hlavní louce pořád nemám na stromech ovoce ani při animaci a není vidět že by tam něco rostlo, asi mám líné stromyo_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.