Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahoj moc prosím o pomoc hledala jsem na fóru,ale to je moc rozsáhlé i FAQ upgrady dekorací i ve vyhledávači a asi jsem slepá nemůžu najít dekorku na kterou bych dala upgrade šup šup předem děkuji za odpověď

PS.jsem slepá už jsem ji našla

Naposledy upraveno: 6/12/19
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nevrona - můžeš blíže specifikovat o jaký upgrade se jedná? Pokud umíš klidně dej screen a pak se můžeme pokusit najít kam upgrade patří.

Přeji fajn hru

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ahoj,jen se chci zeptat ohledně zákazníků ve farmářských zakázkách,koukal jsem se na jednu akci a tam je nějaká zákaznice Megan Lišková,hledal jsem na magickém stromě moudrosti,ale tam je jen ten pan Jahodka,dotaz zní jak si můžu nechat zpřístupnit Megan Liškovou ?

5. pezt

Ahoj Honzulka05

Kdyby jsi koukl do FAQ k farmářským zakázkám zjistil by jsi, že je to zákazník, který se aktivuje a ukazuje se hráčům co mají aktivní prémium.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

pezt,aha to jsem nestudoval,asi bych se měl příště líp koukat

Edit : už jsem to ve FAQ našel,jsem to ale hlava

7. pezt

Honzulka05

Není zač ;), hlavně že je vše jasné ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Ahojky, dohrabala jsem se v marmeládníkovi do 4. stupně a chtěla jsem si koupit recept na MJS , nicméně v obchodě jsem ho nenašla, pole FAQ by ale měl být za FL dostupný. Změnilo se něco ? Nebo je jen v mimořádných akcích / výprodejích ? Děkuji

9. pezt

Ahoj Angelica190

Restartuj hru (tím, že zavřeš celý prohlížeč) a potom koukni znova do farmářského obchodu, určitě už tam bude. Pokud by tam nebyla tak koukni do řemesla jestli jsi recept už nezískala. Jinak je lepší počkat na výprodej, bude recept lacinější.

Fajn hru pezt

10. nasehobby

nasehobby Zelenáč fóra

Při šlechtění už mi nevypadávají žádné odznaky - zbytečně vyplýtvané krmivo i zvířata. Jak to opravit?

11. pezt

Ahoj nasehobby

No opravit to můžeš tak, že začneš šlechtit zvířata, ze kterých odznaky padají, a to druhy ptáci, obojživelníci a ryby.

Fajn hru pezt

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ahoj, momentálně se sice mohu přihlásit do hry i na f´orum, ale hrát nermůžu, kliknu na tulidomek, blikne a hodí mě to na louku, totéž se Zimní pohádkou a Bláznama, trhem, kolem štěstí.

13. pezt

Ahoj -pechfógl-

Neuvádíš jaký prohlížeč používáš.
    Žádné podobné problémy hlášeny nemáme.
    První věc kterou by jsi měla udělat je restartovat hru, tím že zavřeš celý prohlížeč.
    Jinak určitě neuškodí vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

14. nasehobby

nasehobby Zelenáč fóra

No to dělám - žába a chameleon jsou snad obojživelníci? Před několika dny se u nich odznaky objevovaly, pak to sláblo, až dnes nic.

15. Farmářka_X

Ahoj nosehobby - z chameleonů ti opravdu odznaky "skákat" nebudou - Chameleoni jsou ve hře zařazeny do skupiny plazů - nikoliv obojživelníků. Pokud máš nějaké nesrovnalosti kontaktuj Herní podporu >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

16. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Děkuji za radu, mohlo mně to napadnout :( už jsem to našla .. ve výprodeji - super :) a je nějak pravidelně, nebo častěji ? Já jen pokud bych na recept čekala půl roku tak bych jej asi koupila za plnou cenu :) Děkuji

17. pezt

Angelica190

V tuto chvíli nevím kdy bude další výprodej a budou zlevněny tyto položky. To záleží na tobě, poslední byl na začátku listopadu.

Angelica190 tohle ocenil(a).
  18. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

koupila jsem si řáddek,ale nike není,,,,přestávánmě to bavit,pořádnněco ledám..takže si dám pauzu neminˇnarok Jsemzvědavá,jsestlimme něco omráčí,všem příjemnou hru

19. Farmářka_X

Ahoj evicka435 - zkus restartovat hru (zavřít a znovu nalogovat) pak zkus v nebi použít vyhledávací pole (lupa) a do něj napiš část názvu řádku. Vše o nebi najdeš >>KLIK ZDE<< Pokud ani tehdy řádek nenajdeš kontaktu Herní podporu >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

20. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Dobrý den,mám trochu blbý dotaz:p,koukala jsem ve stodole kolik mám rukavic a jak jsem sjela až na konec tabulky,byly tam 2 vejce v hnízdě - Empty Nest Points,vím že je to něco o prázdném hnízdě,ale vůbec netuším kde jsem k tomu přišla a k čemu to je.Mohl by mi někdo poradit co s tím?Děkuji;)

Farmářka_X - Díky za odpověď,a mohla bych tě poprosit,jestli by si mi napsala k čemu tenkrát byly? Mentorinku jsem se věnovala celkem intenzivně,ale toto mi nějak ušlo.Pokud se ti nebude chtít,tak se s tím nezatěžuj,díky moc za odpověď,pa;)

Naposledy upraveno: 8/12/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.