Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

děkuji za odpověď ale to je jenom seznam a né jak to párovat, nebo něco nechápu ? třeba bambusová chýše - upgred a nyní na co jí posadit

2. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Moc děkuji.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jaroslav469

Tak snad je tam napsáno v té tabulce na co se to pokládá jednotlivý upgrade, nevím co by jsi ještě chtěl aby tam bylo.

Screenshot_1.png

Dále si také sám můžeš najít,co je to bambusová chýše.
    Tady máš bambusovou chýši
    Ve většině případů název upgradu odpovídá dekoraci na kterou se pokládá.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

helenak44

Není zač ;)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  4. kocici_slaninka

kocici_slaninka Pisálek fóra

Ahoj, předem se omlouvám, jestli má otázka bude úplně stupidní, ale....na nějakém videu a různých fotkách jsem viděla, že farmáři používají převážně políčka 1x1. Pokud ale počítám správně, je výnos z polí stejný při použití 1x1 i 2x2. Je tedy nějaký jiný důvod, proč se vyplatí mít políčka 1x1? o_O

Y_n_O tohle ocenil(a).
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kocici_slaninka: důvod je, při použití řemeslného produktu Mrkvojablečná směs máš z každého políčka +2 zisk. Tak proto je výhodnější mít políčka 1x1.

MatysekKamilek a kocici_slaninka tohle ocenili.
  6. pezt

Ahoj kocici_slaninka

Při použití políček velikosti 1x1 hráči používají řemeslný produkt mrkvovo-jablečná směs, který přidává +2 z jednoho políčka proto se tudíž vyplatí tato velikost.
    Vše o řemeslných produktech Řemeslné produkty
    Zde najdeš vše o řemeslech

Fajn hru pezt

7. wandercook1

wandercook1 Zelenáč fóra

Mám dotaz,
    kde otevřu buednu npříklad s krejcary nebo podivuhodnými zvířaty?
    Které dotanu třeba z kalendáře nebo od Kubíka

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj wandercook1 - bedny otevřeš v inventáři. Levá lišta>>>Ikona bedýnky>>ikona vázičky>>Záložka spotřební zboží>>do vyhledávacího okénka můžeš napsat bedna

Přeji fajn hru

9. wandercook1

wandercook1 Zelenáč fóra

díky moc

10. Farmářka_X

wandercook1 - není za co

Přeji fajn hru

11. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Ahoj měla bych dotaz. Na farmě mi zmizeli z inventáře paví výběhy. Zůstali mi pouze vylepšené červené atd.Chtěla jsem si je koupit a to také nejde. Je nějaký problém anebo dělám něco špatně.
    Děkuji za odpověď

12. Enny74

Enny74 Pisálek fóra

Ahoj mám dotaz ohledně hry přes mobil nejde mi spustit mám apple kde je chyba ? Děkuji

13. Farmářka_X

Ahoj beneta3 - pokud nemůžeš najít výběhy tak bych se nejdříve podívala po plochách a do zvěřinců, zda tam někde nejsou ukryté. Pokud bych je nenašla tak bych kontaktovala herní podporu >>KLIK ZDE<<

--------------------------------

Ahoj Enny74 - návod jak spustit hru na apple >>KLIK ZDE<< - pokud se vyskytne nějaký zádrhel doporučuji kontaktovat kolegu v technické sekci. Určitě ti rád poradí >>KLIK ZDE<< applu už nefunguje Puffin free, pokud chceš používat tento prohlížeč tak potřebuješ verzi PRO

Přeji fajn hru

EDIT: u pavího výběhu vypadl překlad a proto je možné, že jej nelze najít podle názvu

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj můžu spustit dvě časovky zároveň?o_O
    Díky za radu:)

15. Farmářka_X

Ahoj dasa1142 - 2 časovky najednou spustit nelze. Je třeba udělat jednu a pak druhou. Ale lze si připravit na 2 časovky, ručně posbírat jednu a pak spustit druhou doposbírat.

Přeji fajn hru

dasa1143 tohle ocenil(a).
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já jenom, že bych to sfoukla jedním vrzem. Díky:p;)

17. Farmářka_X

dasa1143 - vím co máš na mysli, ale bohužel. Není za co

Přeji fajn hru

18. Enny74

Enny74 Pisálek fóra

Děkuji za doporučení ale jak je psaný nefunguje tam Puffin free jinak jak se dostanu na verzi PRO nejsem počítačovy tip tak se omlouvám předem chtěla jsem to v mobilu jen když jsme na dovoleny

19. pezt

Ahoj Enny74

Puffin verze Pro najdeš v App Store, jen bude stát nějaké peníze (nemám možnost vyzkoušet tak nevím kolik, v Google play stojí 129 Kč, tak to bude asi podobné)

Fajn hru pezt

20. Enny74

Enny74 Pisálek fóra

Moc děkuji kouknu a vyzkouším :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.