Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alahampelova

alahampelova Pisálek fóra

ahoj muzete mi poradit kdo dela keramiku moc dekuji

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. -interpretace-

-interpretace- Zelenáč fóra

kde seženu svetr _-

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-interpretace- svetr vyrábí pletařská dílna (spoj si ji s lamou). Pletařskou dílnu si postavíš ve městě v dílně nebo svetry zakoupíš na trhu. Tato výrobna je od levelu 30.

5. Flik75

Flik75 Pisálek fóra

Ahoj ráno jsem se přihlásila na farmu a vyskočilo na mě okýnko s nějakým dárkem. Neví někdo o co šlo a kde ji najdu děkuji

6. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

dobré ráno přeji mám prozbu jak bude ta akce na šlechtění je tam podmořský koník ale já nemám základní tak když tu akci budu dělat tak jestli mi pujde umístit oranživý když nemám obyčejný to už se mi stalo se stromy že jsem získala xxl a nemám obyčejný tak mi nejde dát na plochu a ještě jeden dotaz kde se nechá sehnat výrobna na boxerské rukavice nemám štěstí děkuji moc

7. sopti

Flik75 - jednalo se o dekoraci Bruslení. V právě probíhající akci Zimní pohádka na ni můžeš získat upgrady.

zdenickanecesana - jako odměna je pouze upgrade, ale je avízováno OaD na konec prosince, tak je možné základ získat tam. Momentálně Továrnu na boxerské rukavice lze získat v Úkolu Lví oko v družstvu.

8. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

sopti děkuji moc

9. sopti

10. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    které řemeslné výrobky a které řádky urychlují produkci v dílnách nebo zvyšují počet produktů vyrobených v dílnách?
    Díky za info

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. kalinov

kalinov Zelenáč fóra

• Používání více identit. sopti
    Děkuji

13. sopti

kalinov alias -interpretace- nemáš zač.

Nicméně na našem herním fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami.

14. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, prosím, kde najdu výrobnu bublinek? Děkuji za odpověď.

15. sopti

Darona34 - výrobna bublinek se dá získat v právě probíhající akci Blázni do zvířat.

16. vladca

vladca Stará škola

Mám problém. Po prihlásení na farmu (www.farmerama.sk alebo www.farmerama.com) a pri prechode na fórum
    ma začalo hádzať na EN fóum namiesto tuto.
    Tu som sa dostal po prihlasení cez cs.farmerama.com, ale tým pádom mám farmu v češtine.
    Nejaké riešenie, nápad?

EDIT: vyzerá, že už je to OK, pre istotu som ešte vyčistil cache a cookies ...

Naposledy upraveno: 5/12/19
    vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vladca

O problému víme už od včerejšího večera, předali jsme k řešení, už na tom údajně pracují, prozatím pokud potřebuješ na forum, využívej přihlášení pře cz.

Fajn hru pezt

spuntka a vilm4 tohle ocenili.
  18. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

Dá se někde prosím zjistit která je základní položka a k ní odpovídající upgrede, stále to neumím spárovat, děkuji

19. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Dobrý den, omlouvám se, v družstvu mám do úkolu dodávat vlněné svetry a nevím, kde je vzít? Asi jsem něco prošvihla. Poradíte. prosím?

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Jaroslav469

Zde máš přehled Přehled upgradů dekorací
    Je možné že některé poslední tam nebudou, pracujeme na tom.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj helenak44

Vlněný svetr vyrábí pletařská dílna (spoj si ji s lamou). Pletařskou dílnu si postavíš ve městě v dílně nebo svetry zakoupíš na trhu. Tato výrobna je od levelu 30.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.