Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Lidus61 - stáj pro krunýřovce plochoústého se dala získat v akci Blázni do zvířat. Pokud jsi akci neplnila, tak zvíře z této stáje můžeš koupit na trhu, pokud ho tam někdo prodává.

2. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ospravedlňujem sa, asi to sem nepatrí, ale neviem, kam to napísať - prosím vás, kto preboha robí preklady? Silvestrovská ponuka petov -najprv som myslela, že pôjde o nejakých Petrov, ale vzápätí mi došlo, že niekto už nevládal preložiť pet - tu sa to volá mazlíci predsa.
    No možno je to už predsilvestrovský vtip a ja som natvrdlá:oops:

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vvanilka - děkujeme za postřeh, předám dále.

Přeji fajn hru

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, nevím, jestli to nepatří spíš do technických dotazů, ale nejde o problém, tak snad jsem správně. Jde mi o Flash Player, jehož ukončení je avizováno k 31.12.2019 - stále sleduji ofiko, ale k tomuto tam vlastně nic není.
    Já jsem pouhý uživatel, takže si neumím představit, co to vlastně znamená pro nás jako hráče. Budeme muset něco instalovat? Nebo naopak vůbec nezaregistrujeme, že se něco změnilo? Anebo budeme začínat úplně od začátku? o_O
    Určitě vám znalejším to připadá jako hloupé dotazy, ale opravdu netuším co a jak, tak jsem si říkala, že za zeptání nic nedám :)

Díky moc.

5. Farmářka_X

Ahoj kiki2305 - snad mohu prozradit, že se testuje verze, kdy nebude potřeba FP. Až přechod bude aktuální určitě bude oficiální oznámení, kde se všechny potřebné informace dozvíte. Sami zatím moc informací nemáme, takže se i my necháme překvapit.

Přeji fajn hru

kiki2305 tohle ocenil(a).
  6. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Dobrý den,zakoupila jsem Silvestrovský stonek a 3 dekorky nemám.tak se ptám,jestli musím,abych měla dekorky koupit košíky?

7. Farmářka_X

Ahoj mirbel46 - pokud máš balíčky obsahující potřebné dekorace v nabídce, tak pak abys měla stonek kompletní měla bys koupit i balíčky

Přeji fajn hru

8. mirbel46

Děkuji za odpověd a přeji hezký den.

9. Farmářka_X

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kiki2305

Jen bych opravil tvou informaci, že konec podpory flash playeru v prohlížečích je až na konci roku 2020, tudíž je čas ještě jeden rok.
    Samozřejmě ten uteče jak voda, ale snad bude brzy jasno, kdy bude přechod na klienta Unity aktuální;)

Fajn hru pezt

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

12. Farmářka_X

Ahoj kaolín11 - ano jedná se správný balíček, i když v tooltipu je dekorace pojmenována jinak

Přeji fajn hru

MatysekKamilek a kaolín11 tohle ocenili.
  13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Farmářka_X a pezt - děkuji za odpověď. Vůbec jsem netušila, že jde až o konec roku 2020 :p, jen mi přišlo (z různých stran) upozornění a tady se pořád nic neobjevovalo :)
    Teď jsem v klidu, kdo ví, co bude za rok a kde budu já ;)

14. Farmářka_X

kiki2305 - není za co

Přejeme fajn hru

15. irsko

irsko Aktivní autor

Ahojky, mám dotaz, co dělám špatně - chci si za pomoci stavitele dát na plochu oranžové husy...
    Dám normální husy, pak vyberu upgrade, kterých mám dost, nabídne mi to dát jen jeden a stejně mi ho na plochu nedá :-(

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

irsko: možná ho máš z nějaké akce a je i se základem... (z jedné to tak bylo), dej husy ručně na plochu - oranž. zbourej a pak už to půjde :) i stavitelem ;) to samé dělají stromy od Renza XXL - jsou i se základem.

17. Farmářka_X

Ahoj irsko - zkus ten jeden oranžový up dát rovnou na plochu. Možná je to tak jak píše MatysekKamilek

Přeji fajn hru

18. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

Ahoj, nechystá se rozšíření opičího chrámu? banány přibývají a není je za co směnit....

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ratatule70

Jestli RT něco chystá v tuto chvíli nevíme, a své plány dopředu nám dopředu nesděluje.

Fajn hru pezt

20. mirbel46

Koupila jsem na Silvestrovský stonek i ty košíky,ale nemohu a nemám plavbozní zábavu.Jinak hypy a postřikovač mám už u dekorací,nevím tedy,kde tu plavb.zábavzu hledat,nebo pod jakým tedy je názvem.Děkuji za odpověd.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.