Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj eimmina - ještě doplním, že kalendář lze najít ve městě na náměstí.

Přeji fajn hru

2. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím, může být nějaký důvod, proč nejde poslat nářaďový strom? Nízkým lvl to není, v zakázaných pro posílání taky není a ve hře je asi taky déle, jak 4 měsíce.

3. Farmářka_X

4. medved222

medved222 Analytik fóra

Díky za odpověď, nemyslela jsem, že to ovlivníte, ale spíš jsem si myslela, že jsem já na něco zapomněla, na nějaký důvod, proč to nejde.

5. Farmářka_X

medved222 - není za co. Důvody nám RT nesděluje, proto ani my nevíme proč.

Přeji fajn hru

6. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahoj zakoupil jsem si řadu na stonku ,, Silvestr,, ,ale nevím kde sehnat ty 3 dekorace ,které jsou potřeba na osazení,Postřikovací umění,Plavbozní zábava,Hopytyhop,děkuji

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

barney75 - pokud nemáš nyní v nabídce balíčky s těmito dekoracemi, tak už jsi je někdy v budoucnu zakoupil. Pokud máš balíčky v nabídce, tak dekorace si můžeš nyní pořídit.

8. myrda

myrda Perspektivní autor

I já děkuji za odpověě. Taky jsem spíš myslel, jestli jsem na něco nezapomněl.

9. Farmářka_X

10. satelit

satelit Hvězda fóra

Takže si musím koupit balíčky za dalších 381 Kč abych měl dekorace do stonku za 66 Kč? To je od RT snad silvestrovský apríl, nehledě na to,že co je potřeba do řádku se nikde nepíše.
    Jen toto...

Kde jsou ty 3 starší ziskové předměty,vím že jsem nějaké dřív koupil ale taky byly potřeba do konkrétního řádku nebo ne?
    Jinak prohledat 451 řádků je na matyldu.

V obchodě mám teď toto.

modro.ocko22 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

Ahoj satelit - ty 3 starší ziskové předměty jsou v těch balíčkách co máš v nabídce. Takže ano pokud chceš mít řádek kompletní tak musíš k řádku koupit i nabízené balíčky - bohužel

Přeji fajn hru

satelit tohle ocenil(a).
  12. satelit

satelit Hvězda fóra

Pokud jsou to 3 starší ziskové předměty,tak už někde musí být ne?

13. Farmářka_X

Naposledy upraveno: 29/12/19
    satelit tohle ocenil(a).
  14. satelit

satelit Hvězda fóra

Děkuji, to je ta správná odpověď kterou jsem chtěl. Díky taky jsem to našel ve FAQ,mám jen jednu dekoraci která byla do konkrétního řádku...

...ty další dvě byly samostatně bez řádku,proto je nemám.Nicméně Postřikovací umění patří do řádku Úžasný tulipán,takže jsem opět na začátku. Musím koupit balíčky které nechci abych měl dekorace, za 381 Kč. Super. Takhle se vydělává.:oops:

modro.ocko22 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj MJS nejde poslat v akci O-D ?:oops:
    DÍKY takže jí ji pošlu zítra,slíbila jsem nesplnitelné:p;)

Naposledy upraveno: 29/12/19
  16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143

Jelikož je MJS řemeslný produkt, tak ten nelze posílat v rámci OaD. Nic ti nebrání ji poslat jako běžný dárek.

Fajn hru pezt

dasa1143 tohle ocenil(a).
  17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, to je dobrej silvestrovskej podrázek :( A bohužel to není poprvé :( :(
    Už jsem zažila, akorát si nepamatuju, u čeho to přesně bylo, že jsem si po zakoupení řádku musela dokupovat ještě balíčky s dekoracemi, a kdybych to věděla před nákupem, tak bych se jim na tem stonek vykvákla protože se to vůbec nevyplatilo, stejně jako se to za těch pár BZ nevyplatí ani teď :( :(
    Postřikovací umění mám 3x, a Plavbózní zábavu jsem na farmě také našla, přestože ani nevím, jak se mi tam dostala, ale Hopytyhop nemám, a jsem fakt hodně, ale skutečně hodně naštvaná, že na řádek za 66,-kč si ještě musím dokupovat balíček za 215,- abych ho mohla aktivovat. Ještě si hodně rozmyslím, jestli si ho koupím, nebo raději nechám černý řádek, ale vzhledem k tomu, že černé řádky mi nedělají dobře na duši, tak ten pitomý, a pro mě jinak nepotřebný balíček nejspíš koupím, ale bude to také poslední podraz, na který v téhle hře skočím. Do budoucna už budu nakupovat pouze takové řádky, kde bude jasně dané, že v ceně jsou i dekorace.
    Přestože jsem se od začátku, kdy do hry bylo zavedeno nebe, až doposud snažila o to, abych získala všechny dostupné řádky (a myslím, že krom TOPek je také všechny mám - momentálně 448 ), tak do budoucna se jim na tyhle vychytávky zvejšky vykváknu.

Také doufám, že nespokojenost hráčů budou modíci RT avizovat. Děkuji

pompo68, moncicak7070 a Iwuska tohle ocenili.
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zemanka01

Rozumím tvému rozhořčení, nicméně tato sekce slouží k pokládání dotazů a pro jejich odpovědi, to v tvém příspěvku postrádám.
    Příště prosím do vhodného vlákna, děkuji

Fajn hru pezt

zemanka01 tohle ocenil(a).
  19. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Iwuska a modro.ocko22 tohle ocenili.
  20. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, nemohu najít krunýřovce plochochvostého a jak ho lze získat? Děkuji z odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.