Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 12/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem petrusena, 29/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bastet968

Bastet968 Zelenáč fóra

Děkuji ale ten mi bohužel nejde otevřít

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bastet968 - pokud je "tlampač" neaktivní tak je možné, že jsi již dárek získala - klikla na tlačítko "Získat" - můžeš to zjistit, zda máš připsané řádky z ofi >>KLIK ZDE<< Také můžeš kontaktovat herní podporu a oni ti prověří, zda jsi dárek již získala >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  3. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

prostě to koupit nemůžu, nezobrazí se mi - zvěřinec- jen výrobna, čím to je ?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rekinek2011

Předpokládám, že 50 level asi máš, a kolik Zvěřinců už máš na ploše nebo v inventáři ?
    Maximální počet zvěřinců doposud na farmě je 5 a na bahamaramě také 5.
    Pokud už jich tolik máš, žádné další pořídit nelze.
    Jinak můžeš použít ve farmářském obchodě i vyhledávač, který to najde.

Screenshot_1.png

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. modromurka

modromurka Zelenáč fóra

Dnes v 8.00 hod.jsem si koupila 10 guana za 625530 krejcarů od stratos.gr ,ale bohužel nemám nic modromurka

6. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Dobrý den, chci se zeptat. Mám v nabídce nabídku: Mimořádní pomocníci. Obsahuje
    mlynářské předplatné, pomocník při sklizni a John Citron. Ale není mi jasné jestli
    ten pomocník je celkový - sklizeň,sázení, na zvěř, na stonek nebo jenom na sklizeň?

7. pezt

Ahoj modromurka

Pokud máš nějaké nesrovnalosti na herním účtě, obrať se na herní podporu, ta prověří jestli se nákup uskutečnil, Jak kontaktovat herní podporu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj matýsek1991

Balíček obsahuje všechny pomocníky na celý měsíc.
    Koupil jsem ho taktéž ;)

Fajn hru pezt

MatysekKamilek a elbedna tohle ocenili.
  8. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

chtela bych se zeptat jak zjistim ze jsem za mesíc unor vybrala kazdodenni dárek?nemuzu ted totiz dohledat dekoraci i kdyz jsem si vicemene jista ze jsem byla kazdy den prihlásena dekuji za odpoved

9. pezt

Ahoj Sarryk

Ty na svém herním účtě to nezjistíš, jen pouze najít příslušnou dekoraci. pokud se to nedaří můžeš kontaktovat herní podporu na prověření. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

10. rekinek2011

rekinek2011 Pisálek fóra

aha, už jich 5 mám

11. pezt

Ahoj rekinek2011

Konečně jsme se dobrali k jádru problému, tak teď už je vše jasné.

Fajn hru pezt

12. petr.radosta

petr.radosta Zelenáč fóra

Ahoj,všem kde se dá do ůkolu pořídit rudé oko nemohu to nikde najít Diky

13. Farmářka_X

14. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahoj,chci se zeptat,když teď koupím pernamentku na zimní sezonu,dostanu ty odměny v pravém sloupci zpětně,nebo až od dnešního dne? děkuji

15. Farmářka_X

Ahoj barney75 - pokud koupíš permanentku nyní, dostaneš všechny odměny zpětně, jen je budeš muset ručně vyzvednout. V pravém sloupci se ti objeví zelená tlačítka pro získání odměn

Přeji fajn hru

16. myrda

myrda Perspektivní autor

Jen pro zajímavost - v OaD jsem chtěl prodat dekorace My little pony Fluttershy a Fraggle jízda. V nabídce pro odprodej se však vůbec neobjevily. Je pro to nějaký důvod?

17. Farmářka_X

Ahoj myrda - co RT uvolní pro akci Obchoduj a Daruj je jen v jeho kompetenci. Bohužel my tady s tím nic neuděláme.

Přeji fajn hru

18. eimmina

eimmina Zelenáč fóra

Ahoj taky někomu zmizel zimní kalendář? Nikde ho nemám děkuji

19. kocici_slaninka

kocici_slaninka Pisálek fóra

už se neukazuje v novinkách, ale když klikneš na hodiny a rozbalí se ti lišta s akcemi, tak tam najdeš, kolik akci ještě zbývá času a když na to klikneš, ukáže se ti kalendář :)

20. eimmina

eimmina Zelenáč fóra

Aha tak moc děkuji a prosím uzamknout.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.