Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 2/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AndyJir

AndyJir Zelenáč fóra

Ahoj chtěla jsem se zeptat, mám odemčenou Baharamu, ale nevím kde jí najít, poradíte? Díky :-/

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

AndyJir nasadni (klikni) na loď vľavo dole na mori!

3. AndyJir

AndyJir Zelenáč fóra

díky

Peto121 tohle ocenil(a).
  4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. koule

koule Zelenáč fóra

díky oběma :)

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj koule

Není zač ;)

7. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

mám otázku ohledně akce Vikingská sága

když jsem splnil akci do 21 (hody), budu stale pestovat dostanu bedny za odměnu nebo už nic ?

8. pezt

Ahoj rastaman19

Ano i po 21 odehraných hrách budeš za každou další dostávat bedny Lov beden s poklady tak jako doposud.

Fajn hru pezt

9. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

mám otazku jak mužu vkladat screeshoty z farmy? kdysi davno se to nekam nahrávalo, ale ted nevím kam ani kde

10. pezt

11. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Nějak jsem nepochopila sezonní odměny, v Halowenské sezoně mám hotové všechny úkoly, v druhé polovině jsou uzamčené odměny, za každý splněný úkol jsem dostala počet sezonních odměn, jak se projeví? To si musím koupit balíček s permamentkou aby se to nějak projevilo??? Nebo, kde je najdu když nechci kupovat balíček???:(:(

12. pezt

Ahoj Bessinka

Ano odměny v druhé části by se ti přičetli pouze za předpokladu, že si zakoupíš sezónní permanentku.

Fajn hru pezt

Bessinka tohle ocenil(a).
  13. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, v sobotu jsem si nevyzvedla dárek, mohla jsem už mít téměř celý rok. Je to jen k zlosti, protože se přihlašuji každý den. Uvítala bych malé připomenutí "A dárek nechceš?" nebo něco takového. Zlobí mě to, protože to není poprvé. Škoda, že ten 1 jediný den nejde koupit. No, nemám zapomínat, moje poznámka je určitě nemístná. Pak se omlouvám, přeji hezkou hru, hlavně nezapomínat a dobrou noc:)

14. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, prosím jaký strom dává ovoce tamarilo? Moc děkuji za odpověď.

15. pezt

Ahoj Lidus61

Když už ti nestačí tady toto upozornění při přihlášení na farmu.

Screenshot_3.png

A když to ignoruješ při přihlášení, tak v levé liště neustále svítí vykřičník také.

Screenshot_2.png

Bohužel, potom už nevím co by jsi potřebovala za upozornění.

Fajn hru pezt

Skali tohle ocenil(a).
  16. pezt

Ahoj Zuzka43

Ovoce tamarilo je plodem stromu Rajčenka
    Strom je potřeba aktivovat ve starověkém opičím chrámu za zlaté banány, potom si strom můžeš koupit, nebo plody koupit na trhu.

Fajn hru pezt

17. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Ahoj, nebude akce turbomlýn?

18. marianko77

marianko77 Pilný autor

Ahoj, nebol som tu pár dní atak som nemohol hneď reagovať, ale niekde na prvej stránke tohoto vlákna píše zahradnice4 že sa jej po údržbe poprehadzovali riadky v obľúbených. Sopti jej odpovedal že nemá zatiaľ nič hlásené, tak Vám chcem oznámiť že ja mám rovnaký problém z malým rozdielom a to že to trvá už dva tri - roky keď sa mi samovoľne prehadzujú riadky v obľúbených. Mám ich tam všetky zoradené podľa doby trvania a vždy po nejakej dobe (neviem presne, nesledujem to) sa mi jeden - dva riadky presunie niekde totálne inde. Písal som už o tom niekde na fóre, ale ostalo to bez odozvy. Zobralo mi to veľa času takto to poukladať a není to sranda. týmto vás chcem poprosiť aby sa na to niekto z kompetentných pozrel a dal to do poriadku.
    Ďakujem

Apachie1 a zahradnice4 tohle ocenili.
  19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

matýsek1991 - sleduj Centrálu - až bude pokyn k infu na turbomlýn, tak se to objeví tam. My dopředu termíny nevíme.

-----------------------------------
    marianko77 - přiznám se, že já tento problém nezaznamenala - ale zase to moc nesleduji - sklízím stonek kombajnem. Ale myslím si, že by to mohlo mít souvislost s přidáváním nově získaných řádků do oblíbených. Každopádně předám dál, ale zatím nemáme žádnou reakci ani na ten dotaz od zahradnice4.

GordonSargent a Apachie1 tohle ocenili.
  20. marianko77

marianko77 Pilný autor

sopti, nechcel som to predtým rozoberať, lebo pochybujem že s tým niekto niečo zmôže, ale je to fakt otrava to presúvať po jednom riadku. Možno keby sa dalo manuálne zadať do riadku číslo na ktoré chcem konkrétny riadok posunúť moc by to uľahčilo prácu aj čas.
    Ps: každý nový riadok ktorý pridám do obľúbených hneď presunem na konkrétnu pozíciu a tam ostane, ostatné sa posunú len o jednu pozíciu, takže v tom by som souvislost nehľadal.
    Každopádne ďakujem za tvoju reakciu.

Apachie1 a Xenie6161 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.