Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 11/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Farmářka_X, 2/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

rastaman19 nějak nechápu na co se ptáš - momentálně jde John citrón získat pouze při OaD - takže za žádné floreny.

2. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

Ahoj, existuje nějaká směs, která přidává ve chlévech a výrobnách, (myslím, tak jak na plodiny je mrkvovo-jablečná směs)? Děkuji

3. sopti

ratatule70 - bohužel z řemeslných produktů žádný takový není. Existují neřemeslné bonusy, které se dají získat z bedny s bonusy (popřípadě jako odměna v akcích či úkolech v družstvu) nebo existuje Neónová motýlí kukla - ale ta se dala získat v akci Neónové výběhy a nyní ji nijak nezíkáš. Také se ti může zadařit si vytočit na kole štěstí +1 ks na 6 hodin ze stájí nebo z výroben.

4. jožin

jožin Zelenáč fóra

získala jsem zvěřinec,ale nyní nevím kde ho najdu a jak umístím do herního pole děkuji

5. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

nyslím to tak že před X lety se dával jako dárek k nakupu florenu myslím že nad 300 florenu. Myslím že tam byla šance ho získat za ten nákup

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jožin

A kde jsi zvěřinec získala?
    Pokud jsi si ho koupila nebo aktivovala runu na stromě moudrosti, popřípadě aktivací sochy ve starověkém opičím chrámu, tak jej najdeš v inventáři mezi zvířaty. Jestli se jedná o děsivý zvěřinec, tak ten si umístíš na plochu měsíčního světa až bude děsivá noc.

Fajn hru pezt

7. sopti

rastaman19, bohužel tato nabídka byla ze hry už dávno odebrána. Nyní lze získat už jen v OaD jak jsem ti už psala.

8. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

ahojky prosím chtěla bych doplňovat v družstvu úkol jak jsou v odměnách obr stromy na SH. Zuzi atd ale nevím jak se jmenuje prosím o radu a děkuji

9. pezt

Ahoj zdenka02

A víš, že také z hlavy nevím jak se jmenují ty úkoly.
    Ale když kouknu do FAQ tak to lze najít Družstvo - Stálé úkoly
    Zanícený zahradník: Ultra-obrovský strom
    Hubatý hrách: Zuzin obrovský strom
    Pracovití motýli: Super-obrovský strom

Fajn hru pezt

zejdy66 tohle ocenil(a).
  10. jožin

jožin Zelenáč fóra

Ahoj získala jsem ho v úkolech děkuji

11. pezt

Ahoj jožin

Jelikož z úkolu se dá získat pouze děsivý zvěřinec, a to z úkolu Děsivý zvěřinec, tak ten lze umístit pouze na plochy Měsíčního světa, a umístit ho tedy můžeš až bude děsivá noc.
    V jiném úkolu se získat nedají, jsou tam pouze plány na jejich rozšíření.
    Vše o skladištích najdeš v tomto vlákně Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna

12. anna32173

anna32173 Pilný autor

ahoj mám problém a nevím kam se obrátit na Baha když chci namlít krmivo pro anakondy se mě stále objevuje ze slepic, králíků a chilli papričky a to už bylo jiné složení tak nevím co s tím děkuji za radu kam se obrátit a nebo zda je to chyba děkuji

13. pezt

Ahoj anna32173

Tohle složení krmiva pro anakondy je zcela správné, můžeš tedy v klidu mlít, nejedná se o žádnou chybu.

Fajn hru pezt

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

prosím jak můžu zrušit automatické měsíční premium ve hře ?

15. sopti

ahoj jesterka74,
    v bance nahoře klikni na Stav & výpověď
    upload_2019-11-7_15-31-6.png
    a tam zrušíš předplatné prémia kliknutím na vypovědět
    upload_2019-11-7_15-30-35.png

16. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

pěkně prosímsplnila jsem ukoly na předpisy smoothie pro lauru a dokonalý čaj předpis na smoothie mám a na dokonalýčaj ne tak se chci optat kde ho najdu děkuji moc

17. pezt

Ahoj zdenickanecesana

Z úkolu v družstvu Smoothie pro Lauru se dá získat recept na Smoothie z citronové trávy, to je dostupné ve třetím stupni spa manažera.
    Z úkolu v družstvu Dokonalý čaj se dá získat recept na Zelené matéto, to je dostupné v pátém stupni spa manažera.
    Pokud nemáš potřebný level ve spa manažerovi, bude tam na tebe recept čekat až tam postoupíš.

Fajn hru pezt

18. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

je děkuji ti moc za ochotu to si ještě počkám než tam dolezu tak ještě jednou děkuji

19. pezt

20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Chtěla bych se zeptat, proč se mi u příspěvku nezobrazuje podpis

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.