Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2022

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem marketka47, 30/9/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj misacek0077, Stříhárnu nemrtvých ovcí, která produkuje Světélkující vlnu postavíš ve městě v Dílně.

upload_2022-10-26_17-34-59.png

Ať vás síla provází na všech cestách

2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt, mazlík jeskyně Polterdýně nepůsobí na novou střihárnu? Nějaká chybka? Mám tam pouze 1 ks... Děkuji za info!

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Apachie1

Momentálně nepůsobí, je to chyba a pracují na opravě.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  4. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

Dobrý den.prosím nemůžu najít Vajíčko Kleovcepatry,nikde v dekoracich jsem nenašla

5. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

Dávala jsem Bonusový KOD co mě včera došel na imail ale píše to KOD neplatný

6. pezt

Ahoj ANAWI1950

Pokud ho hledáš v inventáři pomocí stavitele, tak jej nenajdeš. Vajíčka mazlíčků se musí pokládat ručně, tedy otevřeš inventář s dekoracemi z levé lišty.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj nada1968

Takový to bonusový kód je vázaný k účtu, ke kterému je email registrovaný, nejde použít pro jiný herní účet. Kód je nutné zadávat bez té hvězdičky na konci.

Naposledy upraveno: 27/10/22
  7. ANAWI1950

Otevřela jsem inventář s dekoracemi z levé lišty,ale Vajíčka mazlíčků tam nemám

8. pezt

9. ANAWI1950

diky,mám jenom KLeovcepatřinu hrobku

Naposledy upraveno: 27/10/22
  10. kamienka

kamienka Aktivní autor

Ahoj prosím ako sa dá zmeniť email na farme udávaný pri registrácii- starý email už neexistuje

11. pezt

ANAWI1950

To už je vylíhlé vajíčko Kleovcepatry, takže je to v pořádku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj kamienka

S tímto se budeš muset obrátit na herní podporu, oni se pokusí to s tebou vyřešit. Jak kontaktovat herní podporu

kamienka tohle ocenil(a).
  12. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky mám takový dotaz. Přes celou farmu mám nápis fullmoon a nemůžu do měsíčního světa má to taky někdo. Jinak počítač jsem vyčistila a restartovala a pořád to tam je. Omlouvám se že píšu sem ale nevím kam to napsat.

13. kamienka

kamienka Aktivní autor

Ďakujem za radu

14. pezt

Ahoj ivetakuc

Screen by jsi nám tady ukázala, nějak si to nedokážu představit o co se jedná
    Hraješ v klientovi nebo v prohlížeči ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kamienka

Není zač

kamienka tohle ocenil(a).
  15. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahoj pezt
    Screen bohužel neumím, ale když chci jít do měsíčního světa tak po kliknutí se mi objeví nápis Fullmoon a nepustí mě to tam a nápis zůstane dokud neobnovím hru a tak pořád dokola, ale do měsíčního světa nemůžu. Dopoledne mi to šlo normálně. Hraji v prohlížeči. Kromě tady toho mi farma funguje normálně.

16. pezt

ivetakuc

V jakém prohlížeči hraješ ?
    A vyzkoušela jsi i jiný prohlížeč ?
    Vyčistila jsi prohlížeč ?

17. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Hraji v Enge a ano vyčistila a pořád se to objevuje, ale zkusila jsem si stáhnout mozillu a tam to nedělá tak nevím uvidím zítra jestli to poběží jak má doufám, že nebudu muset zůstat na mozille ten prohlížeč mi nevyhovuje.
    Moc děkuji za radu.

18. pezt

ivetakuc

Zřejmě je chyba v tom prohlížeči, když to v jiném nedělá, je potřeba jej řádně vyšůrovat, popřípadě obnovit.
    Samo se to asi neopraví.

19. pezt

20. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahoj pezt
    Nevím co s tím mladí udělali, ale vše už funguje jak má ještě jednou děkuji za rady.

Richards76 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.