Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kraslice1

kraslice1 Pisálek fóra

Jsem nováček a nikde nemohu najít odpověď : Pokud v Měsíčním údolí nestačím před ukončením Halloweenské akce a Děsivé noci sklidit plody stromů,plodiny na polích a výběhy zvířat,co se stane? A musím výběh a stromy uklidit do lišty,nebo mohu nechat na poli(popř.nakrmit zvíře) ? Také nenalezeno,jestli uzrálé plodiny,plody stromů a zvířata z výběhů nutno sklidit do určité doby a jaké.Před mnoha lety jsem farmu hrála a pamatuji,že se po čase pole zaplevelila.Moc bych se přimlouvala pokud by jste tyto informace mohli též dopsat do základního FAQ,určitě i další nováčci tápají.Předem děkuji za odpověď a hezký den.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kraslice1 - vše co necháš v měsíčním světě ti tam zůstane až do opětovného otevření. Během uzavírky ti stromy, chlévy a rostliny uzrají, takže je výhodné před uzavřením měsíčního světa sklidit, zasadit nejdelší rostliny, nakrmit zvířata, sklidit stromy. Co se týká plevelu tak ten byl ze hry odstraněn, takže se nemusíš o svou úrodu bát.

Přeji fajn hru

3. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

ahoj mám dotaz mám hrát soutěž ale kde mám vzít zvířata na ní, tuto hru hraji plno let již jsem dostala gratulaci k mému dlouhému hraní, já mám žábu a dráčka ale to třetí zvíře ne, avšak v liště mám jen žábu, na baha mám dráčka ale nemám ho mezí zvířaty dole v liště abych ho mohla použít do soutěže, takže těžko mohu hrát soutěž

4. Farmářka_X

Ahoj JarkaBurka - k dnešní části akce potřebuješ dodávat v prvním úkolu žábu, vodního dráčka, a ropuchu. Pokud tato zvířata máš tak je dodáš v družstevním úkolu. Stejně jako když plníš jiné družstevní úkoly.

pokud máš tlačítko zašedlé je možné, že ti nějaké zvíře chybí. Potřebná zvířata můžeš dokoupit na trhu

Do druhého úkolu potřebuješ odznaky obojživelníku a ty získáš šlechtěním žab v chovné ohradě.

Přeji fajn hru

5. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Dodrý večer, chtěla bych doupě ďábelského psa. Plněním úkolu Jsi to ty kerberosi, chybí mi sliz.Kde ho prosím vezmu? Moc děkuji za odpověď.

6. Farmářka_X

Ahoj Darona34 - Doupě ďábelského psa získáš i Jackově obchodě 3. stránka, 1. řádek 4. Slizký mlýn získáš také u Jacka 4. stránka, 2. řádek, 4. ikonka

Přeji fajn hru

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, neustále se mi vypíná hra, musím furt F5 klikat, ale stejně to nepomůže. Taky mi nejde prodávat v obchodě. Nakoupit ano,ale do prodeje mě to nepustí :sleepy:

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ldivacka

Zeptám se jaký používáš prohlížeč ?
    Samotné F5 není řešení, protože se hra načítá z paměti v počítači, nejlepší je zavřít celý prohlížeč.
    Doporučil bych vyčistit prohlížeč a také data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Také můžeš vyzkoušet jiný prohlížeč jak se to chová v něm.

ldivacka tohle ocenil(a).
  9. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Díky za odpověď, pořád mě to vykopává, prohlížeč mám Explorer, zkusím použít tvoje doporučení a vyčistit prohlížeč. Díky.

10. pezt

ldivacka

Pokud používáš prohlížeč Internet Explorer, tak ten není zrovna nejvhodnější pro hraní hry Farmerama.
    Doporučuji použít jiný prohlížeč, nevhodnější jsou Google chrome nebo Firefox.
    Nevím jaký používáš operační systém, pokud se jedná o starší systémy než Windows 10, můžu doporučit některý s alternativních prohlížečů a to třeba My Internet Browser.

Fajn hru pezt

ldivacka tohle ocenil(a).
  11. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj ,přeji hezký večer,,chci se zeptat ,když vynechám jeden den akci ,, ďábelský pes,,budu moci pokračovat další den ? děkuji,,

12. pezt

Ahoj tonys*

Samozřejmě můžeš vynechat a další den můžeš pokračovat. Jen nevím jestli ti nebudou chybět dobrůtky na všechny odměny, samozřejmě záleží na tobě jak to zvládáš.

Fajn hru pezt

13. Cipono

Cipono Zelenáč fóra

Ahoj, dajú sa nejako zablokovať nové akcie, aby sa mi nezobrazovali? Mám problém s trojhlavými psami, ktorí blokujú polia a nedá sa pozbierať úroda... To ktorý mozgový akrobat navrhol tých psov tak, aby blokovali normálny zber ??? Ak je za psom strom, absolútne sa to nedá pozbierať, nech sa pohybujem s myšou akokoľvek pomaly a opatrne, nech akokoľvek hľadám ten kúsúk stromu, ktorý by nebol zakrytý psom. Blahoželám autorovi tohto nepodarku...

14. pezt

Ahoj Cipono

Není nic jednoduššího než si vypnout objevování trojhlavých psů v okně akce. Klikneš na ikonu vulkánu a v okně zrušíš zatrhnutí a je po problému.

Fajn hru a méně rozčilování při hře přeji.

pezt

Y_n_O a duna.duna1 tohle ocenili.
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Budu asi týden bez internetu. Můžu si vybrat denní dárky pozpátku?:oops:
    Díky za vysvětlení.:)

16. Farmářka_X

Ahoj dasa1143 - denní dárky se ti "zastaví" na posledním vybraném dárku a až se znovu přihlásíš tak budeš pokračovat tam, kde jsi skončila. Výjimka je konec a začátek měsíce, kdy na začátku měsíce začne nová série. Pokud vybírání přerušíš tak nezískáš všechny odměny daného měsíce

Přeji fajn hru

dasa1143 tohle ocenil(a).
  17. frfka11

frfka11 Zelenáč fóra

Zdravím,balíček se sezonní permanentkou jde koupit jen kartou a paysafekartou?

18. Farmářka_X

Ahoj frfka11 - pod možností PSC by mělo být "rozbalovátko" pro další možnosti. Na to klikni a vyber si.

Přeji fajn hru

19. jeslince

jeslince Rádoby autor

Dobrý den, můžete mi poradit, co je Oblast s Hřištěm pro mazlíky?Koupila jsem si to a nevím, kam to umístit a kde to najít.Děkuji.

20. Farmářka_X

Ahoj jeslince - vše o oblasti Hřiště pro mazlíky >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.