Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57

Jak se projevuje to, že se nemůžeš dostat na lesní mýtinu ?

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Prostě kliknu na strom lesní mýtiny a nic se neděje, občas se to podaří, když tam zajdu hned při zapnutí farmy, někdy, když tam jdu jako na poslední plochu, někdy až při znovupřihlášení, když hned zadám F5, někdy se na mýtinu nedostanu ani po 5ti pokusech, F5 už nepomáhá, ani někdy znovunačtení. Čistit už nic nebudu, leda tak od prachu, k tomu už mne nenavádějte, jsem znechucená
    :eek:

3. pezt

evoku57

Kvůli té věži je teď potřeba klikat více jako na ten strom.

Názorně ukázáno je třeba klikat dále od té červené čáry, to je taková pomyslná hranice, až se ti takto plocha osvítí je možno na ni kliknout, můžeš klikat až na ten mlýn, mýtina se normálně otevře.

4. evoku57

Zkusím díky už jsem fakt bezradná :p

5. pezt

evoku57
    To bude fungovat:), jen si musíš zvyknout klikat trošku jinam, než si byla zvyklá ;)

Fajn hru pezt

6. evoku57

Tak jsem to zkusila a první pokus vyšel :music:, tak to budu zkoušet celý den, klikla jsem až na věž. Věděla jsem, že to je spojené z akcí, bo předtím to nedělalo a rozjela se akce a útrum
    :p;)

7. pezt

evoku57

Halloweenská sezóna začne až zítra.
    Na mýtinu se jde dostat normálně jen je opravdu nutné klikat více vpravo.

8. haník301

haník301 Pisálek fóra

Ahojky,
    u farmářských zakázek už nejsou body spokojenosti, tak je zde chybně text http://prntscr.com/pjfjzb .
    A třeba by k módu dovolené RT mohl dát něco jiného?

9. evoku57

pezt - asi nemáš úplnou pravdu, bo do akce se lze dostat už dnes a tím to bude zapříčiněné ;)

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj haník301 - text předám k prověření, ale jak brzy to bude nikdo nezaručí - děkujeme za upozornění

------------------------------------------------

Ahoj evoku57 - o které akci píšeš? Pokud o Halloweenské sezoně tam se pouze otevře okno s upozorněním, že akce začíná za 1 den

Přeji fajn hru

11. evoku57

Normálně se do ní dostanu přes ikonu na hlavní ploše ;) A klikání vedle doprava pomáhá jupííííí už jsem spokojená

12. pezt

evoku57

Hallowenskou akci nechme být, hlavně že jsi přišla na to, kde je potřeba kliknout ,aby jsi se dostala na lesní mýtinu.

Fajn hru pezt

evoku57 tohle ocenil(a).
  13. evoku57

Díky

14. -elefant-

-elefant- Pisálek fóra

Dobry den,jsem aktivní hračka,bohužel jsem onemocněla rakovinou a nějakou dobu jsem musela byt v nemocnici a ted 30 týdny v laznich. A tak nemam na Bahami toho psa,je mi to strašně lito,co mam udělat abych ho měla děkuji -elefant-

15. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

• Na fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami. Farmářka_X
    Dobry den jsem vaše aktivní hračka,bohužel jsem onemocněla rakovinou a nějaký čas jsem byla také v nemocnici a ted 30 týdny v laznických,Nemam strom na Bahami půlnoční dub,mam jen xxl,co mam dělat,je mi to moc lito že nemůžu ho nasadit,děkují za odpovědí. Boruvka1950

Moc vám děkuji za toho psa,jsem šťastná že ho mam díky,díky

**Příspěvky sloučeny**

Naposledy upraveno moderátorem: 16/10/19
  16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - elefant- alias boruvka1950 - stačí napsat dotaz jednou a z jednoho účtu. Používání více identit (psaní z více účtů) je na našem fóru zakázáno.
    Zároveň je zakázáno psát více příspěvků po sebe, pokud potřebuješ něco doplnit tak použij tlačítko upravit - příspěvky jsem ti sloučila

Domnívám se, že máš na mysli plochy měsíčního světa. Doupě ďábelského psa lze získat v měsíčním světě v Jackově obchodě popřípadě splněním úkolu Jsi to ty, Kerberosi?
    Půlnoční dub (základ) v tuto chvíli nelze získat. Můžeš počkat, zda nebude někde v akci jako odměna popřípadě počkat na akci Obchoduj a Daruj zda bude obchodovatelný

Přeji fajn hru

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ahoj, mam dotaz k aktualizaci odmen v RAMA obchode:
    Presto, ze jsem dosud po aktualizaci nic nekoupila, mam vyprodane nove pridane dekorky:
    Jedna se o nejakou lokalni chybu (restart nepomohl) nebo uz je majitele techto dekorek nemohou v RAMA obchode znovu koupit, tudiz jsou znevyhodneni?
    Diky.

pezt Diky za fofr odpoved. Tento aspekt mi vubec nedosel, omlouvam se.

Naposledy upraveno: 16/10/19
    pezt tohle ocenil(a).
  18. pezt

Ahoj matlafous123

Pokud jsi mazlíčky koupila tak je již koupit nemůžeš, tito mazlíčci tam jsou tam někdy od konce května, a budou k dispozici do konce tohoto roku.

Fajn hru pezt

EDIT: není zač;)

Naposledy upraveno: 16/10/19
    matlafous123 tohle ocenil(a).
  19. jakoja

jakoja Aktivní autor

Prosím koupila jsem si permanentku a nevím kde ji hledat,předem děkuji za odpověď

20. pezt

Ahoj jakoja

Permanentka se ti hned aktivovala a najdeš ji v okně Halloweenské sezóny.

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.