Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vasek1983

vasek1983 Zelenáč fóra

proč nejede děsiva noc??tato akce ma trvat do konce měsica v kalendařnim rozpisu??

mariejosefa tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj atomo

Čarodejnícky pohár je rostlina, která se pěstuje v měsíčním světě.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdravím ostatní

Problém s uzamčenými plochami Měsíčními plochami jsme předali, prosím tedy o trpělivost.

EDIT: tak už by to mělo zase fungovat, restartujte hru

3. vasek1983

vasek1983 Zelenáč fóra

a ješte jsem se zapomněl kde najdu na vyrobu ten strom nebo kde ho ziskam??myslim strom na uhlikovy list?tam jsem to hledal a nenašel?kdo poradi jak nato ?dik zy info

4. pezt

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nejde se dostat na lesní mýtinu, už ani F5 nepomáhá, jde s tím něco udělat než znovupřihlášení na farmu?

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57 - zatím nemáme hlášenou žádnou chybu. Já bych zkusila vše pro bezproblémový chod hry >>KLIK ZDE<< - to je víc než "znovupřihlášení" do hry

Přeji fajn hru

7. evoku57

To dělám stále a není to nic platné, díky ale pěkně to zdržuje

Naposledy upraveno: 14/10/19
  8. Farmářka_X

evoku57 - co na lesní mýtině máš postaveno?. Zkus vypnout animace v nastavení hry Jak na to >>KLIK ZDE<< . Dále zkus vyčistit FP přes webové rozhraní >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

9. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Dobrý večer, v Jackově obchodě jsem dokončila a koupila chov netopýrů, obrázek již není jasný, ale zastřený - to znamená, že již je splněno, co bylo potřeba. Chtěla jsem s chovem začít, ale v chovném domečku je chov netopýra stále se zámkem. Prosím o radu. Děkuji

10. Farmářka_X

Ahoj michalek358 - zkusila jsi restartovat?

Přeji fajn hru

11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

evoku57 když chceš na lesní mýtinu, tak musíš kliknout na hoře toho stromu mě to taky chvíli trvalo,. než jsem na to přišla,

12. michalek358

michalek358 Pisálek fóra

Děkuji za radu , už je to v pořádku.

13. Farmářka_X

michalek358 - není za co, hlavně že se to vyřešilo.

Přeji fajn hru

14. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat a poprosit o vysvětlení. Ještě ve staré animaci farmářského domu jsem měla 11 zákazníků. Teď, jak je nový farmářský dům mám pouze 8 zákazníků. Chybí mi tam: Ara Croft, Tiger Wuzz a Megan Lišková. Moc tomu nerozumím, proč je tam najednou nemám. Před novou animací farmářského domu jsem plnila i tyto zakázky od těchto zákazníků.. Jinak se mi nový farmářský dům líbí a nerada bych byla ochuzena o odměny. Děkuji za vysvětlení.

15. pezt

Ahoj bačkora85

Zákazníky Ara Croft a Tiger Wuzz si aktivuješ ve starověkém opičím chrámu za Zlaté banány. Megan Lišková je zákazník, kterého mají hráči co mají aktivní prémium.

Fajn hru pezt

16. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj pezt, mockrát děkuji za odpověď. Jdu na to. Přeji pěkný večer

17. pezt

18. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

pěkný večer chci se zeptat vstup do sezony za 38 hod na co se mám těšit a co to znamená díky za odpověd hana

19. pezt

Ahoj DračiHanka

Vše o nadcházející Hallowenské sezóně najdeš ve FAQ Halloweenská sezóna
    Samotná sezóna začne až 16.10. ve 14:00.

Fajn hru pezt

20. evoku57

Tak jsem vyzkoušela vše. Mám nový PC, tak jsem stáhla CCleaner, Avast, obojí spustila a nakonec vyčistila PC přes webové rozhraní a nic nepomohlo, stále se na mýtinu nedostanu, takže chyba nebude mezi židlí a PC ale u BP a to mě nebaví, nebaví, hrajte ještě dál, naposledy.... lálálá naposledy....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.