Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lucík1989

Lucík1989 Zelenáč fóra

Dobry vecer nejde mi přihlásit na farmu Děkuji za odpověd

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lucík1989 - co si mám představit pod pojmem "nejde mi přihlásit na farmu". Co přesně ti nejde. Ukazuje ti to nějakou chybovou hlášku? Nebo co se ti objeví nebo neobjeví a objevit by se mělo?

Přeji fajn hru

3. Lucík1989

Lucík1989 Zelenáč fóra

pořad se nacita mam tam 55procent a nehnese to dal

4. Farmářka_X

Lucík1989 - v tom případě bych zkusila Vše pro bezproblémový chod hry >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

5. pazourek47

pazourek47 Pisálek fóra

farmářko x,hledám ,hledám montovnu černého světla a nemůžu ji nalést

6. alenavitova

alenavitova Pisálek fóra

Ahoj chtěl jsem se zeptat co by se mělo skrývat na mapě pod ikonou,,počkejte na další sezonu,,děkuji

7. Farmářka_X

Ahoj pazourek47 - Montovna černého světla je k mání v měsíčním světě v Jackově obchodě >>první stránka >> třetí řádek >> třetí ikona.

---------------------------------

Ahoj alenavitova - pod touto ikonou by se mělo skrývat >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

8. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky mám dotaz mám v inventáři upgard Plátek kokosu 2x a Rajčatový pochod 2x a nedohledám základní dekorky kde mám hledat poradte prošla jsem všechno i stonek a nenašla jsem asi už jsem přepracovaná z farmy hihi

9. Farmářka_X

Ahoj wallik68 - základní dekorace ke zmiňovaným upgradům je Rajčatový pochod a Plátek kokosu. Poku je nemáš v inventáři zkus pohledat po plochách popřípadě v nějakém řádku. Pokud máš upgrady měl bys mít i základní dekorace (těmi se akce začínala). Pokud je opravdu nikde nenajdeš kontaktuj Herní podporu a oni ti dekorace prověří

Přeji fajn hru

10. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

dobry den,,prosim moc pomozte mi,,nemam půlnoční dud jen xxl a ten nejde vysadit,děkují noc boruvka 1950

11. Farmářka_X

Ahoj boruvka1950 - v tuto chvíli základní strom Půlnočního dubu získat nelze. Můžeš počkat zda nebude někde jako odměna popřípadě zda bude měnitelný v akci Obchoduj a daruj

Přeji fajn hru

12. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, na hřbitově mám temné světluščí doupě, které potřebuji do úkolu. Měla jsem původně 10 ks krmiva a jelikož potřebuji 50 ks temných světlušek tak pro ně potřebuji nalít krmivo. Mlít krmiva pro zvířata umím. Ve vyhledavači mně totiž nejde najít temná světluška. Prosím poraďte mně jak to udělat abych mohla to krmivo mlít. Moc Děkuji za odpověď

13. Farmářka_X

Ahoj Dorča34 - temné světlušky baští krmivo pro "obyčejné" světlušky. Takže stačí dát mlít krmivo pro světlušky.

Přeji fajn hru

14. Emička022

Emička022 Zelenáč fóra

bude možnost si koupit urtra-obrovský strom
    odpovězte prosím

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

16. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

a já bych byla ráda ,kdyby se dala získat děsivá výrobna,děkuji

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evicka435

Nevím co myslíš výrobnou, jestli ti jde o skladiště, tak v tuto chvíli nevíme jestli RT něco takového plánuje.

Fajn hru pezt

18. atomo

atomo Rádoby autor

Akosi neviem zistit kde získam čarodejnícky pohár.Poradíte?

19. pazourek47

pazourek47 Pisálek fóra

Proč se zamkla děsivka

mariejosefa tohle ocenil(a).
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zamčená děsivka :oops: když ještě pokračuje? Co si o tom máme myslet, prosím, žádáme RT tímto i o její prodloužení na stejný čas, co byla zamčená - děkuji
    :eek::p

mariejosefa tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.