Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

zdarsky79 - žádnou chybu hlášenou nemáme. Pokud máš nějaké nesrovnalosti, kontaktuj herní podporu.

DračiHanka - je to přesně tak jak píše Y-n_O.

Y_n_O - příště prosím reaguj na všechny dotazy. Lehce se pak stane, že některému hráči nebude zodpovězeno a to bych byla velice nerada.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

sopti, omlouvám se, nebudu se sem plést, odpověděla jsem na dotaz, na který jsem znala odpověď.

3. .madona.07

.madona.07 Pisálek fóra

prosím proč se mi neukazuje stodola a farma se mi blokuje při vybíraní bedinek díky moc

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. alenal

alenal Stálice fóra

Objevil se nový úkol moudří blázni II a chtějí plod mombínu. Chtěla bych se zeptat z jakého stromu ho získám a kde ten strom vezmu. Děkuji za odpověď

6. .madona.07

.madona.07 Pisálek fóra

Díky moc a pěknou hru

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenal, plod mombínu získáš ze stromu Mombín sladký, který se dá získat z právě probíhající stromboly.

8. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Kde mohu získat uhlíkový buk? Nemohu to nikde najít

9. pezt

10. alenal

alenal Stálice fóra

Díky za odpověď na tu akci jsem úplně zapoměla Alena

11. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

hezký den přeji,,mám bonus,který je na sklizeň na všech polích pro děsivé předměty, +2, chci se zeptat ,to není na rostliny?? jen na dekorky?? na rostliny se mě to nepřipočítává,, děkuji ,

12. malanek70

malanek70 Expert fóra

tonys* Je to na všechno kromě akčních rostlin, momentálně jadeitový kočičí květ

13. pezt

Ahoj tonys*

Booster úplňkové sklizně působí na stromy, rostliny, chlévy i výrobny, ale jelikož asi pěstuješ akční plodinu Jadeitový kočičí květ tak na ní to nepůsobí, protože patří mezi akční plodiny, nikoliv mezi děsivé.

Fajn hru pezt

14. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Nemohu plnit úkol jelikož i přesto,že Mombínů mám dost tak se mi plody neukazují ve stodole.Jak je to možné.

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Gassy - jistě se ptáš na úkol Moudří blázni ll, kde je potřeba plod mombínu ze stromu Sladký mombín (novinka) >>KLIK ZDE<<. Tento strom je k dostání v právě probíhající akci Strombola, která poběží už jen 5 hodin. Takže pokud o strom máš zájem, máš jedinečnou šanci

Přeji fajn hru

16. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Děkuji

17. Farmářka_X

18. malanek70

malanek70 Expert fóra

• Příspěvek mimo téma. Farmářka_X
    Jasně, 70 florenů v háji a mombín nikde, jen další oblbovák na vytažení penízek z kapes hráčů :wuerg:

Veselka tohle ocenil(a).
  19. Farmářka_X

Ahoj malanek70 - prosím respektuj rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy a ve tvém příspěvku žádný nevidím.

Přeji fajn hru

20. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

dotaz jak je strašidelní dum na děsivce muže se tam dát strašidelná pila bobrí díky za odpověd hana

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.