Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, prosím o radu: první den Hallowenského kalendáře byla dekorace" Vzhůru k výškám" a nyní včera bonusová tykev dávala dárek "Vzhůru k výškám upgrade" , ale dát na sebe dekorace nejdou. Děkuji za radu

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vasicci - pokud máš vyčerpaný bonus z té dekorace z prvního dne, tak ji zbourej a pak když ji vyndáš, tak už na ní upgrade půjde umístit.

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj moro.ocko22 - když se hluboce zamyslím, tak přijdu na to, že nejspíše se stala chybka při kopírování a že tam zůstal původní název. A za všechno můžou klávesoví skřítci. Děkujeme za upozornění

Přeji fajn hru

PS: všeho je hrozně moc a nás modíků je čím dál méně, tak je podchytit vše je čím dál složitější.

modro.ocko22 a zejdy66 tohle ocenili.
  5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Dík moc;)

6. Farmářka_X

modro.ocko22 - není za co. Už je to opraveno

Přeji fajn hru

7. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

zdravím,prosím o radu
    Dala jsem 1 lektvar chrličovi(uprostřed) mám 1 chrličskou minci a 2 x jsem zmáčkla vpravo kostky,odměny jsem měla jen 2 bedny.
    Ale kostky jsem nehrála,chce to znova lektvar.Prosím co dělám špatně.Díky za radu

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

Jaroušek49
    nejprve se musí dát 5 x ta růžová lahvička (vlevo nebo vpravo - lze i plnit obě strany - dle toho, co chceš hrát),
    poté už se to růžové dává jen prostřednímu, který ti dá mince na jednotlivé hry

9. sopti

Jaroušek49 - myslím si že neděláš nic špatně - první hod se ti spustí automaticky , vypadnou ti nějaké kostky a ty se rozhodneš, kterou kombinaci chceš hrát. Kostky které chceš nechat, klikem na ně přehodíš dolů. Zmáčkneš další hru - vypadnou ti další kostky (rozhodneš se co s nimi - hodí se do tvé kombinace - přehodíš dolů, když se nehodí spouštíš další hru). Tím máš vyčerpány 3 hody a teď záleží na tom jakou kombinaci máš - pokud pouze pár (2 stejné kostky), tak automaticky dostáváš 2 bedny. Pokud máš jinou kombinaci - tak ta se ti v pravo rozsvítí žlutě a ty si klikem na ní vybereš odměnu (zase bedny ale v jiném počtu)

10. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

sopti, *

Tomu všemu rozumím jak se hrají kostky, ale hra se mi jak píšeš automaticky neotevře,nemám kde hrát

*odstraněná zbytečná citace. sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 25/10/19
  11. sopti

Jaroušek49, na každou hru potřebuješ 1 chrličskou minci a tu ti dá ten malý prostřední chrlič. Takže pokud jsi mu dodal lektvar, tak jsi dostal minci a za tu jsi odehrál hru, ze které byla odměna 2 bedny. Pro další hru musíš zase dodal lektvar a získat minci.

12. pruska99

pruska99 Pisálek fóra

ahoj, dodělala jsem -Řada na magickém stonku 3 "Děsivá noc", ale nemohu najít dekorace do ní. Jsou to- Nadpřirozená dodávka, To je jeskynní troll, Skákající pavouk, Mocný portrét.Kde se dají získat? Děkuji

Díky, prohledala jsem kdeco, ale tohle mi nenapadlo

Naposledy upraveno: 25/10/19
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pruska99

Všechny dekorace koupíš v Jackově obchodě.

Fajn hru pezt

14. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

15. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

NEmohu zadatt zvířata do tulidomků. Nelze zadat počet zvířat vše je šedivé. A omlouvám se nevím kam jsem to měla napsat. děkuji

16. pezt

Ahoj cipísek53

S největší pravděpodobností nemáš aktivního pomocníka pro chov, ten se používá pouze v chovné ohradě, je součástí měsíčního předplatného pomocníků nebo také kupónů.

Fajn hru pezt

17. Vendy7676

Vendy7676 Pisálek fóra

Kde získám krvavý džem?

18. Farmářka_X

Ahoj Vendy7676 - krvavý džem získáš ze šlechtění v chovné ohradě (tulidomku) 1 šlechtění = 1 džem

Přeji fajn hru

19. chrobáčik79

chrobáčik79 Rádoby autor

kde najdu chovnou ohradu, prosím

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.