Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 10/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. topolík1971

topolík1971 Pisálek fóra

ahoj jak vyrobim kužel díky

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj topolík1971 - kužel pochází z Továrna na bezpečnostní kužely >>KLIK ZDE<< z akce Blázni do zvířat. V tuto chvíli není nikde možnost získání. Můžeš počkat, zda bude někde jako odměna v akci popřípadě zda bude výrobna obchodovatelná při akci Obchoduj a Daruj

Přeji fajn hru

3. sidonia14

sidonia14 Zelenáč fóra

Prosím, nevyznám se tu, mrzí mne to, ale snad mi na mou otázku někdo odpoví. Neukládá se mi do stodoly tukan, přesto, že mám 3 chlévy ve hře. Vždy se mi 3 tukani vyprodukují, ale ve stodole nejsou a když chci plnit úkol, je tam 0. Pomozte prosím. Stejný problém mám v druhé farmě xnausnicex se žirafou.
    vaše sidonia14

4. Farmářka_X

Ahoj sidonia14 - nejprve zkus zjistit, zda na ploše nebo ve velkokapaciťáku nemáš také Tukaní výrobnu Dílna na totemy Tiki ta mimo normálního krmiva potřebuje právě 3 tukany. Pokud na ploše výrobnu nemáš tak kontaktuj Herní podporu jak na to >>KLIK ZDE<<. Co se týká žiraf tam kontaktuj herní podporu. Nenapadá mě proč by se ti žirafy neměli připisovat. Pokud budeš řešit problém s herní podporou je nutné napsat z té farmy, kde se problém objevil.

Přeji fajn hru

5. sidonia14

sidonia14 Zelenáč fóra

Děkuji za radu a pomoc. Krásný den :):):)

6. Farmářka_X

sidonia14 - nemáš za co

Přeji fajn hru

7. abstinence

abstinence Zelenáč fóra

Ahoj, v nabídce obchodu mi chybí kapradí a pampeliška, nelze ji koupit, jak to mám udělat?
    a pak ještě: kde seženu kraba a mloka? Děkuji za odpovědi :)

8. Farmářka_X

Ahoj abstinence - Kapradí lze získat pouze z dekorace Dávkovač kapradí >>KLIK ZDE<< nebo na trhu.
    Pampelišku lze získat od lvl. 29 v semenářství levá lišta >>ikona červeného košíku>>ikona klasů>>do vyhledávacího pole napiš část názvu.
    Kraba - získáš z úkolu Lenošivý den, také můžeš počkat zda tento chlév bude obchodovatelný při akci Obchoduj a Daruj.
    Mloka - předpokládám, že hledáš mloka oranžového (základ pod chlév z právě probíhající akce)Toho také v tuto chvíli již nezískáš ale můžeš počkat zda nebude bude obchodovatelný při akci Obchoduj a Daruj.
    Oba chlévy Krab i mlok oranžový bylo možno získat v právě probíhající akci Ovčácký ďábelský pes. Bazén pro kraby Start úkolu: 18.10. 2019 ve 14:00 hod. Konec úkolu: 19.10. 2019 ve 14:00 hod. Obydlí pro mloky oranžové Start úkolu: 17.10. 2019 ve 14:00 hod. Konec úkolu: 18.10. 2019 ve 14:00 hod.

Přeji fajn hru

9. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj poradí mi někdo,která výrobka vyrábí trezory?děkuji a mohu se zeptat kde jí postavím,úplně mi to uniklo?

Naposledy upraveno: 20/10/19
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

11. papulice

papulice Veterán fóra

děkuji petz:inlove:

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

13. Jitka1976

Jitka1976 Zelenáč fóra

Dva dny se mi nezjevoval strašidelný hřbitov.Ted nezískám všechny odměny,proto,že nemám floreny.

14. Farmářka_X

Ahoj Jitka1976 - troufám si odhadnout, že máš na mysli Halloweenský kalendář. Nejjistější máš chodit do kalendáře přes časomíru [​IMG] nebo [​IMG] přes náměstí. Někdy jsou novinky tak přeplněné, že ani vstup do kalendáře nezobrazí.

Přeji fajn hru

15. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Dobrý večer, prosím kde vezmu hrůzný rajče. Potřebuji ho do úkolu. Děkuji za odpověď

16. Farmářka_X

Ahoj Dorča34 - Výběh hrůzného Rajčeho v tuto chvíli získat nelze. Můžeš počkat zda nebude v jako odměna v nějaké akci popřípadě zda bude obchodovatelný v akci Obchoduj a Daruj

Přeji fajn hru

17. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

Ahojky, právě jsem dostala upgrade Vzhůru k výšinám, ale nenašla jsem nic kam bych ho umístila, mohla jsem tu dekorku někde propásnout? díky za radu

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 3eXtreme3,
    tento upgrade patří na dekoraci Vzhůru k výšinám. Tu jsme dostávali první den z Halloweenského kalendáře.

3eXtreme3 tohle ocenil(a).
  19. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

aha, už jsem tu dekorku našla, ale ona jde zřejmě upgradovat až bude vybraný bonus a proto jsem jí s tím upgradem nenašla předpokládám :) děkuji za odpověď, to mě vůbec nenapadlo :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3eXtreme3- ano dekoraci budeš moct upgradovat až po vybrání bonusu. Hezkou hru

3eXtreme3 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.