Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 1/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem papulice, 24/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Kde nájdem Poháry "Výstava" a "Chovatelská soutěž".Medzi dekoráciami nie sú ale na strome ich mám aktivované 24/30

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -pinpi- pokud máš na stromě moudrosti aktivováno 24/30 tak pak je máš vložené v této runě.

Přeji fajn hru

3. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

Ahoj koupila jsem siv rama obchodě za 200 farmařských mincí, piratské pobřeží a nic se mi nezobrazilo. Buď tomu nerozumím nebo se mi to neodemčelo.Děkuji

4. Farmářka_X

Ahoj -andulka03- - jsi si opravdu jistá, že jsi koupila oblast trosečnického pobřeží? Nemohla jsi koupit třeba oblast u Majáku? Pokud máš nějaké pochybnosti kontaktuj herní podporu >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

5. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Farmářka_X

Chcem si ich vytiahnuť na pole a neviem ich nájsť.

**Odstraněná citace

Naposledy upraveno moderátorem: 9/1/21
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

-pinpi-odtiaľ sa už nedajú vybrať a bolo by ti to aj zbytočné!

7. Farmářka_X

-pinpi- pokud poháry máš již umístěné v runě na stromu moudrosti tak je již vytáhnout nelze. Poháry v runě fungují na všechny plochy, kdežto umístěné na ploše fungují jen na ploše na které jsou umístěné, proto jak již napsal Peto121 je nevýhodné je z runy vytahovat.

Přeji fajn hru

8. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    Farmářka_X

Ďakujem.

**Odstraněná citace

Naposledy upraveno moderátorem: 9/1/21
  9. Farmářka_X

-pinpi- - není za co

PS necituj příspěvek pod který píšeš. Můžeš začít psát do nového příspěvku a dotyčného oslovit

Přeji fajn hru

10. form22

form22 Rádoby autor

Ahoj.Potřebovala bych poradit ohledně placení kartou.Mohu položit dotaz sem,nebo někam jinam?

11. Farmářka_X

Ahoj form22 - dotaz můžeš položit zde. Co potřebuješ vědět?

Přeji fajn hru

12. form22

form22 Rádoby autor

Vždy jsem platila nákup kartou.Vím,že je ted přes banku placení s ePINem,nebo jiné...Ale když zadám zde platbu(několikrát jsem zadávala údaje)tak mi to napíše,že bohužel transakci nelze provést,použijte jinou metodu.

13. Farmářka_X

form22 - s tímto problémem prosím kontaktuj herní podporu >>KLIK ZDE<< Jako druh problému zadej Problém ve hře

Přeji fajn hru

14. form22

form22 Rádoby autor

Děkuji

15. Farmářka_X

16. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

Proč když si dělám bedny co jsem dostala se pořád musím vracet zpět i když si dám jen spotřební zboží a jednu si vyzvednu tak se mě to opět vrátí na začátek děsný

polacka tohle ocenil(a).
  17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj nada1968, toto je nahlášeno, tak snad bude fungovat tak jako ve flash verzi hry. Řeším to tak, že si do vyhledávacího okénka napíšu bed a najde mi to jen bedny a ty pak postupně otevírám.

upload_2021-1-9_20-41-48.png

Ať vás síla provází na všech cestách

18. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

nevím jak mám začit ale chci se poradit zrovna mi psali farmáři co mám na liště že budou končit z farmou důvod stahly klienta unity a seká se jím to mě taky dá se to nak opravit a pojede to normalně farma bez když se ten klient nestahne že se hned najede na unity jako to bylo u flash playeru i když by mě to sekalo tak stejnak pojedu dál farmu prosím o vyrozumění děkují moc hanka

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gorilka0081941

Nějak jsem nepochopil co po nás chceš, na to hrát v unity je potřeba splňovat minimální požadavky na konfiguraci počítače. To stejné platí i pro klienta.

Fajn hru pezt

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nevím, kam dotaz zařadit, zkusím tady.
    Při ručním přesouvání musím před každým dalším přesunutím kliknout vlevo dole na rýč či co to je a na značku přesunout. Vím, že stačilo kliknout jen jednou. V nastavení jsem nenašla, kde to opravit. Pomůže někdo prosím?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.