Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 1/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem hrosica, 9/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Apachie1 - mělo by to být, že budeš 2x 1 ks zvířete. Zkusím to ale vyzkoušet a potvrdím ;)

Edit: Tak je to opravdu tak jak píšeš

upload_2020-1-14_7-37-50.png

Naposledy upraveno: 14/1/20
    MatysekKamilek a Apachie1 tohle ocenili.
  2. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Nejde mi to se přihlásit na farmu, co se děje? Díky za info Jana

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana.zape - zatím nemáme hlášenou žádnou chybu. Já se teď normálně přihlásila. Zkus hledat chybku třeba v int. připojení popřípadě vyčistit PC >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dokončila jsem v družstvu Baha výrobnu a v liště ji nemám. Nějak tomu nerozumím:oops:

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky normálně jsem to zapomněla, chtěla jsem ji prostě jenom vytáhnout z lišty;)

7. pezt

8. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

dobrý poledne, potřebuji poradit jestli jde někam uložit rozmístění stromu zvířat a pod. Na loukách abych mohl načíst umístení. Vím že tato možnost je, ale tuším že to bude asi u premium kombajnu. Děkuji za odpověd

9. Farmářka_X

Ahoj rastaman19 - uložení rozložení ploch umožňuje Premium. Popis premia >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky Farmářka_X: zjistila jsem, že před 10 minutami jsem pozuzila asi 5 stromů a než jsem se vrátila z fóra a na mýtinu je ZUH pryč a stromy mají normální délku! Ale jestli se vrátilo do stodoly, to opravdu nemám tušení :cry:

Edit:
    Díky, Farmářko, sice čistím po každém odhlášení, ale vykonáno a bohužel nic.
    Fakt je, že mi přestal i fungovat pomocník na stonku (z kupónu) a musela jsem restartovat hru, aby se zase rozběhl.
    Kvůli 5 ZUH nebudu podporu otravovat. ;) Chtěla jsem na to jen upozornit.

Naposledy upraveno: 15/1/20
  11. Farmářka_X

Ahoj Apacie1 - zkus vyčistit PC >>KLIK ZDE<< pokud se ti ZUH nenačte tak pak kontaktovat herní podporu >>KLIK ZDE<< aby prověřili co se na tvém účtu děje

Přeji fajn hru

Apachie1 tohle ocenil(a).
  12. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, poprosila bych o radu. Zítra nám začne ledovcová sezona a pokud budu plnit zakázky ve farmářském domě dopoledne, tak je jasné, že tam ještě bodíky do ledovcové sezony nebudou, ale když si počkám na splnění zakázek pro zákazníky až po 14. hod, kdy ledovcová sezona začne ( hru aktualizuji ), tak by tam už bodíky měly být, že ano? Raději se zeptám :) Předem děkuji za odpověď. Pěkný den

13. pezt

Ahoj bačkora85

Ano po začátku akce se ti body sezónních odměn z farmářských zakázek již započítají do ledovcové sezóny. Jinak by tam ty body jako odměna nebyly.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Apachie1

Tento jev jsem zaznamenal pouze u skladišť, nikdy jsem si nevšiml, že by to dělali i volně stojící stromy.
    U toho žádné čištění nepomůže, jsou dvě možnosti jak se této chyby zbavit, a) počkat až strom dozraje a normálně sklidit potom už půjde vše normálně, b) strom zbourat a postavit ho znovu, poté by mělo také vše fungovat normálně.
    Použité hnojivo se nespotřebuje, zůstává ve stodole.

Fajn hru pezt

14. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj pezt, děkuji za potvrzující odpověď. Přeji pěkný den

15. pezt

bačkora85

Není zač ;), hlavně že je vše jasné :)

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt - díky za info, normálně bych si toho vůbec nevšimla, ale že to bylo 10 minut předtím, jsem si ještě naštěstí zvládla zapamatovat xD. Vidíš, na arboreta se občas zaměřím, to mne nenapadlo xD
    A jestli se hnojivo vrátilo do stodoly, tak je to v pohodě.
    Také přeji fajn hru!

17. pezt

Apachie1

Není zač ;)

Zatím nebylo zjištěno proč se tak děje.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem tu znovu, asi jsem fakt mimo. Udělala jsem v družstvu tu BAHA výrobnu-druhou-, mám si ji znovu koupit za199fl v opičím chrámu ji mám odemknutou dávno, všechny věci na ni mám. Připadá mi, že začínám hrát znovu od začátku
    Dnes čtu znovu a znovu návod a fakt NECHÁPU

19. pezt

Ahoj dasa1143

Po jednom od každého druhu aktivuješ na stromě moudrosti, respektive ve starověkém opičím chrámu. Všechny další si můžeš koupit ve farmářském obchodě. Úkoly jsou jen pro plány. Posledně jsem ti dával odkaz.

Fajn hru pezt

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Aha. Nemohla jsem uvěřit tomu,že vyhodím tolik všeho a ještě v závěru 199fl. . Ještě jednou DÍKY, už nebudu otravovat
    Odkaz jsem četla snad stokrát

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.