Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 1/2020

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem hrosica, 9/1/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evinana

evinana Magnát fóra

Zdravím a mám dotaz. V nabídce kombinovaných balíčků s floreny jsou bedny se žvýkačkami. K čemu jsou žvýkačky? Budou v nějaké akci zapotřebí? Nebo k čemu slouží?

Farmářko děkuji

Naposledy upraveno: 11/1/20
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinama - z Bedny s kulatými žvýkačkami obsahují dekorace. Bedny se žvýkačkami >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

3. breno19

breno19 Zelenáč fóra

Ahoj, potřebuji poradit
    úkol v družstvu "sáňkařské mistrovství" - dodej vodu 600 a 900 ? Po aktivaci ve stromě moudrosti je 450.
    Nevím jak mám splnit.

4. Farmářka_X

Ahoj breno19 - v nastavení hry si nastav Umožnit částečnou dodávku pro družstevní úkoly viz obrázek. Pak budeš moci dodat část, dokoupit vodu a dodat zbytek

PS: nezapomeň na tlačítko uložit a někdy je třeba i restart hry

Přeji fajn hru

jindrasofr tohle ocenil(a).
  5. breno19

breno19 Zelenáč fóra

Farmářko , děkuji moc :D

6. Farmářka_X

7. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

Ahoj, poradíte mi jde spustit hra přes chytrý telefon?

8. Farmářka_X

Ahoj ratatule70 - pokud máš na chytrém telefonu android >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

9. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

VYSVĚTLENÍ NEVÍM DO DNEŠKA PROČ SE DĚLAJÍ ÚKOLY V DRUŽSTVU ZVĚŘINEC ARBARETUM ATD ČEMU JE TO DOBRÝ CHTĚLA BYCH TO VĚDĚT DÍKY ZA ODPOVED

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gorilka0081941

A já bych chtěl vědět, proč na mě křičíš ?
    Psaní velkým písmem se považuje za křičení a to není zrovna vhodná komunikace.
    Jinak vysvětlení jednoduché, protože v úkolech se dají získat plány na rozšíření Skladišť, pokud tam nechceš mít jen 4 místa, ale 8.

Fajn hru pezt

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, v deštném pralese se mi špatně zobrazuje stav vody v nádrži...
    NTB mám 2 dny, tím to nejspíš nebude :/

12. pezt

Ahoj MatysekKamilek

Tento jev je bohužel normální, chyba je nahlášena již několik let, nicméně si s tím vývojáři nevědí rady, jedná se o vodní nádrž i hnojiště. Jakmile provedeš nějakou akci na dané ploše vše se aktualizuje.

Fajn hru pezt

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. MatysekKamilek

Ahoj pezt,
    děkuji, na starém NTB mi to nedělalo, proto jsem na to koukala tak trochu vyjeveně.... :oops:

14. pezt

MatysekKamilek
    Určitě ti to dělalo i na starém jen jsi si toho třeba nevšimla;)
    Jelikož používám prémium, tak to s vodou moc nevnímám, protože je neustále plná:p, ale občas si toho všimnu u hnojiště.
    Nemám vyzkoušeno jak se to chová pokud mám zapnuté animace, a nebo vypnuté, jestli to na to nemá vliv.

15. MatysekKamilek

Pezt:
    je to možné, u starého jsem byla ráda, že naskočil, rozběhl se a poslední měsíc se už sekal moc, až jednoho dne nenačetl internet a řekl, že tedy pracovat nebude... Sice systém naběhne, ale net jaksi už ne...
    Kromě zvuku, má asi ponechané vše, ale jak říkáš, vše jsem instalovala do nového a tak trochu se nudila (asi 5 minut a čučela, co kde je a všimla si té vody :) )

Ale mám dotaz, jak dostanu záložky ze starého NTB do nového? Pořád doufám, že se aspoň jednou chytí a vše si opíšu ručně.

16. pezt

MatysekKamilek

A jaký prohlížeč ?
    Nejlépe to jde pomocí účtu. Ale jde to i bez nich.

17. MatysekKamilek

pezt, google chrom a účet jsem neměla :(
    Vím, že šlo v tom samém PC, NTB udělat portaci z mozily do googlu a naopak, ale z PC do PC (NTB) jsem to nedělala .....

18. pezt

MatysekKamilek

Pokud jde prohlížeč spustit je to jednoduché, otevřeš ho klikneš na 3 tečky - dále záložky - správce záložek, vedle vyhledávacího pole se objeví další 3 tečky tam vybereš Exportovat záložky, vybereš umístění, následně soubor přeneseš například přes flešku do nového NTB kde přes 3 tečky - záložky - importovat záložky, naimportuješ výběrem daného souboru, který si přenesla.
    Pokud prohlížeč nelze spustit je to trochu složitější. Pokud nejde první možnost, písni a já ti připravím návod.

19. MatysekKamilek

Pezt,
    děkuji moc, teď večer už to nezkusím, zítra přes den zkusím. Včera jsem zkusila zapnout a naběhla jen bílá obrazovka (PC naběhl normálně, pak jsem zkusila net)... ta tam byla cca 10 min a dál jsem se nedostala :-(... Pokud se mi do večera nepovede, ozvu se.

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobré ráno pezt, mám dotaz: Sezónní pohár I mi nyní dává 820x level BZ/TBZ a bonus +1 ze sklizně chlévů na 23 hod. do 16.1.
    Díky zkrácení aktivace dekorace jej mám možnost opět aktivovat, ale ještě mi vlastně dobíhá čas
    z minulé aktivace.
    Pokud jej "spustím" budu mít 2x +1 ks nebo jak to přesně je?
    Děkuji za info!

Edit:
    sopti:
    děkuji za rychlost odpovědi! Ještě počkám na test ;)

Edit II:
    To je prima ;). Děkuji za test.

Naposledy upraveno: 14/1/20
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.