Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 08/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Ivca1111, 24/7/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj [Rosomák] - nepleteš si nabídku a poptávku? Máš dostatek licencí?

Přeji fajn hru

2. [Rosomák]

[Rosomák] Perspektivní autor

Ne ne nepletu si poptávku s nabídkou :) a licencí mám také dost.
    Proto nechápu, proč to nejde odeslat. A přitom mi to políčko svítí modře, že mohu odeslat.
    Děkuji.

3. Farmářka_X

[Rosomák] - pak mě napadá jen zkusit požádat herní podporu, zda by ti výměnu neprovedli. Někdy se některým položkám nechce a podpora ti pomůže. Jak kontaktovat herní podporu

Přeji fajn hru

4. [Rosomák]

[Rosomák] Perspektivní autor

Děkuji, zkusím :)
    Tak už mi odpověděli a přišli jsme na problém, že jde odeslat jen samotný update, ale ne už dekoraci, která byla updatovaná. Tak škoda.:p
    Děkuji za pomoc.:)

Naposledy upraveno: 6/8/23
  5. Farmářka_X

[Rosomák] - není za co

Přeji fajn hru

6. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

ahoj mám opět kontaktovat herní podporu když se mi s farmou nic nezměnilo(po týdnu) Scripty mi nic nezměnily.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sejda621

Se scriptem, který opravoval počty dní přihlášení byly nějaké problémy, tak ještě nejsou dokončeny, v tuto chvíli je potřeba ještě počkat.

8. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Ahojte, nemôžem prísť na to, ako odstrániť dekoráciu z už dokončeného riadku v Nebi. Pri nedokončených sa mi ukáže ikonka "Zbúrať", ale pri dokončených mám všade sivú ikonku zámku a nech klikám, kam klikám, žiadna možnosť mi tam nikde nevyskočí. Poviete mi, prosím, čo prehliadam?

Edit:
    pezt - Ďakujem! Takže predpokladám, že kým sa riadok "nabíja", nedá sa nič robiť, ale keď už bude možnosť ho "pozbierať", zmizne mi aj zámok z dekorky a budem ju môcť dať preč? To mi nenapadlo, pozriem sa na to zajtra. Vďaka!

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Chtěla jsem si koupit "balíček instantních stromů L ", má být za Kč, ale hází mě to na koupi florenů. Co s tím, prosím...

https://1iq.cz/i/jP5Xx/Z25h5.jpg

10. pezt

Ahoj MarianoGirl2

Pokud je u dekorace zámek, nejde z řádku odstranit, až tam zámek nebude, klikneš na tu dekoraci a objeví se kladívko a kliknutím dekoraci vrátíš do inventáře.

Ahoj pajaable

Výprodej skončil již v 11 hod. dopoledne, tak nevím co chceš kupovat, restartuj hru a uvidíš, že chceš koupit něco co tam již není.

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

pezt .... pokud prodej skončil dopoledne, jak je možné, že jsem se několikrát za den odhlásila a přihlásila a mám stále prodej v nabídce. Restartovala jsem večer také a nabídka tam byla stále. Je 23.08 hod. , přihlásila jsem se před pár minutami a nabídka je v obchodě pořád.
    Není to tedy o tom, že chci koupit něco, co se mi nenabízí. Nejsem nováček, abych psala a nevyzkoušela restart než se jdu zeptat...

https://1iq.cz/i/jP5Xx/8PK2x.jpg

Je tam dole i datum a čas , nabídka v tuto dobu v obchodě u mě je stále.

12. pezt

pajaable

Obchod v alpách kecá

Screenshot_1.png

Zřejmě tam je chyba a zobrazuje se to tam i když ve skutečnosti už to tam není. Jak jsem psal nabídka skončila v 11 hod, tehdy to zmizelo z časomíry.

13. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Omlouvám se za dotaz, ale jsem levák Bob a nedokážu teď nikde ve fóru najít jaký byl Kubíkův dárek za červenec. Počet dní mi stále nebyl srovnán (přestože jsem na podporu psala), tak se chci podívat, jestli mám alespoň v inventáři dárek za červenec nebo jestli mám holt peška :sleepy:

Dob: moc děkuji, dárek mám, jupíí, teď už jen doufat, že se někdy srovnají i dny přihlášení :)

Naposledy upraveno: 7/8/23
  14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ღSisinkaღ dárek za červenec najdeš zde. Počet dní by měl být srovnán, jakmile doběhne poslední script.

ღSisinkaღ tohle ocenil(a).
  15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ju, obchod kecá...z časomíry jsem tam nešla ani nemohla jít, šla jsem do obchodu a tam na ty balíčky natrefila a ...nekoupila. xD

16. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Prosím,nemohu se přihlásit do hry

polacka tohle ocenil(a).
  17. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Chci se zeptat jestli i někdo jiný má tento problém

18. pezt

Zdravím

Já se normálně do hry dostanu, ale prověřuji to

19. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Taky mě to nešlo se přihlásit,cca 15 minut.Už to jde.Tak zase se mi to točí kytička,nejde sklízet v Protěžovém.

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jsem na tom stejně, teď to naskočilo. Na jak dlouho, uvidíme
    EDIT - stejně to jede špatně. Točí se kytička - a nic.
    EDIT 2 - vypínám,mě to nejede

Naposledy upraveno: 8/8/23
    goldedawn tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.