Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 06/2025

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem starinska, 1/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

díky Pezt

2. ašada01

ašada01 Titán fóra

Proč byli Nejlepší čeští a slovenští farmáři podle BZ přesunuti do archivu?
    Už se to nebude aktualizovat?
    Díky

RE
    U mě se totiž ve vláknu Debatní koutek nezobrazovali (pozdě večer), tak jsem se lekla, že končí.
    Dnes už je vše v pořádku :).

Naposledy upraveno: 10/6/25
    lacrima tohle ocenil(a).
  3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01,

vlákno nebolo presunuté do archívu, len príspevky, môžeš si level aktualizovať - Nejlepší čeští a slovenští farmáři podle BZ.

edit

vlákno bolo tam, stačilo zrolovať na koniec stránky;)

Naposledy upraveno: 10/6/25
    ašada01 a lacrima tohle ocenili.
  4. sjasinka1404

sjasinka1404 Zelenáč fóra

Preji hezky den.Drive jsem hrála farmu a pak na pár let vypadla.Nyni hraji znovu od začátku .Jsem lvl 94 a potřebuji poradit.Na staré farmě jsem měla celkem dost stromů se superhnojivem,Zuzka hnojivem,florenovy strom atd.Stromy nejdou darovat při darovací akci.Jdou tedy získat ještě nějak jinak?A recept na mrkvovojablecnou směs jde získat nebo je už stálým receptem v marmeladovne? Tam jsemteprve na začátku tak ať vím.

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima tohle ocenil(a).
  6. drahulína

drahulína Obyvatel fóra

Ahoj Kdy se už bude na baha přičítat další level?Už to stojí na 800 moooc dlouho.Je to tak velký problém posunout načítání?

7. Farmářka_X

drahulína - toto je výhradně v kompetenci RT a nám se RT nesvěřuje se svými plány.

Přeji hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  8. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Ahoj, za chvíli končí Ingrid a není možné si vybrat odměny za hvězdičky. Místo obchodu s hvězdičkami a šipky zpět mám pouze políčko ANIMACE INGRID !!!!!! Díky za odpověď......

9. Farmářka_X

barbucha30 - ty nevidíš tuto ikonu? Mám dojem, že musíš nejprve odehrát aktuální minihru a pak se teprve dostaneš do obchodu.

upload_2025-6-12_11-48-24.png

Přeji hezký den

10. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

V ostatním - Přes 270 hvězdiček, ale jak jsi označila na obrázku, tak přesně místo toho mám jen hnědý obdélník a v něm zaškrtnuto Animace Ingrid. Zkoušela jsem F5, vypnout, restart PC a nic.....

11. Farmářka_X

barbucha30 - podle toho co popisuješ jsi přímo v minihře takže je potřeba tu minihru dohrát. Vybrat hlavu, topůrko a runu.

upload_2025-6-12_11-56-29.png

12. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Je konec, už jsem neměla o co hrát, ale díky !!!!!!

13. Farmářka_X

barbucha30 - je velice nešťasné nechávat dokončení akce na poslední chvíli. Příště to snad výjde.

Přeji hezký den

bačkora85 tohle ocenil(a).
  14. bajan7

bajan7 Pisálek fóra

Já nerozumím tomu, když jsem zahrála zřejmě mini hry a obdržela jsem všechny potřebné odměny na stonek,tak mi to nešlo na ten stonek usadit. Nyní mi stonek zmizel.-.-:cry::(

15. Vanda

Ahoj bajan7,

ak ti riadok v nebi po ukončení akcie zmizol, zrejme si ho v minihrách nezískala, na riadok bolo potrebné odohrať 23 minihier, ak máš nezrovnalosti, môžeš sa obrátiť na Hernú podporu, kde tvoj účet preveria - Jak kontaktovat herní podporu (klikni)

Dave Lister a bačkora85 tohle ocenili.
  16. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Hezký den,
    splnil jsem v úkolech Muzeum III, ale nemohu ho nikde najít. Poraďte mi, prosím. Děkuji.

17. Vanda

Ahoj brutus2,

v úlohe Muzeum III nie je odmenou Múzeum, len stavebné plány na jeho rozšírenie, jedno Múzeum môžeš získať na Strome múdrosti, ďalšie vo Farmárskom obchode za florény, podrodrobný popis nájdeš tu - Skladiště.

Baha múzeum je možné získať aj v práve prebiehajúcej akcii Poraz horko (12.6. - 25.6.2025)

18. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Ve skladišti se nic nepíše o Muzeu III. Mám už dvě plná Muzea II. Muzeum III z nich neudělám

19. Vanda

Dnes bola zavedená do hry možnosť kúpiť Další muzeum! (12.6.2025) a k nemu úlohy s názvom Muzeum III na jeho rozšírenie.
    Dohromady môžeš teraz vlastniť max. 4x Múzeum (1x za hviezdičky zo Stromu múdrosti, 3x za florény z Farm. obchodu), ktoré si môžeš pomocou stavebných plánov a náradia rozšíriť až na Muzeum II

20. bajan7

bajan7 Pisálek fóra

Díky moc na odpověď,nepřečetla jsem celý manuál ke hře.:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.