Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 06/2024

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem olgaon, 1/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji ,přesto tam ten email nemám a nevím kde ho dohledat.
    Bylo by možné znovu mi odeslat email?Děkuji

Naposledy upraveno: 12/6/24
  2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

modro.ocko22
    A jsi si jist/á, že ses koukala do správného mailu.
    Taky můžeš mít mail od podpory v tzv. hromadné poště (někdy je označována jako Další), případně ve Spamu, ale tam bych to neočekával, pokud ti chodí pravidelné zprávy o akcích (poslední byla asi před 14 dny, protože ta byla delší a minulý týden žádná nová nazačala).
    Šel bych nejprve touto cestou, případně bych napsal na podporu opakovaně (a udělal si screenshot obrazovky s odeslanou zprávou na podporu těsně před odesláním).

3. modro.ocko22

Děkuji
    napsala jsem tedy opakovaně na podporu a udělala screen,do mailu mi chodí provedené platby atd.Poslední provedená platba.
    Od té doby mi nic nepřišlo
    PS:už jsem dostala odpověď od podpory.

Naposledy upraveno: 12/6/24
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj modro.ocko22 - kolegyně z podpory mi sdělila, že tiket dorazil a obratem na něj odpovídala. Kdyby ti nedošla odpověď, napiš a zkusíme s tím něco udělat

5. modro.ocko22

Díky,už jsem dostala odpověď,tak už vše bude ok.

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

díky za zpětnou vazbu, snad se podaří tvůj problém konečně vyřešit

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Dneska jsem bloumal ve skleníku a zjistil jsem že zde není zelí.To se na něj zapomnělo ?!?

8. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, už začal nový tygří úkol? Nejde mi pustit ani přes stránku s novinkami - aktualizace. Díky

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babiadaniel25b

A čteš oznámení, nebo se s tím dělám zbytečně ?
    Tak jako u každého šlechtění jsou úkoly dostupné o týden později

Screenshot_1.png

10. vinetů68

vinetů68 Rádoby autor

farma pomala zamrzava krmivo nejde delat a porad tam skace križ na premistovani ,pak nas to ma bavit delat když date tolik akci najednou.

11. pezt

Ahoj vinetů68

Nějak vlastně nerozumím co ti nejde.
    Mě funguje farma normálně, obě akce splněné, bez větších problémů.

bačkora85 tohle ocenil(a).
  12. Levandulka

Levandulka Pisálek fóra

Ahoj, tak já mám notebook MSI Vector, Intel Core i7 13700H Raptor Lake, 17.3" IPS matný 2560 × 1440 240Hz, RAM 32GB DDR5, NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB (MUX Switch), SSD 1000GB, WiFi 6E, Windows 11 Home. Vše funguje správně, jen Farmerama ne. Pořád musím klikat F5, pořád mi na ploše něco chybí, pořád se musím restartovat. Určitě nejsem sama, je to strašně otravné.Hraju i jiné hry, nikde není problém, jen tu ano. Nepřijde mi proto správné takto odpalkovávat lidi s tím, že mi něco funguje.

13. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Ahoj Levandulka,,ono to nemá cenu si sem stěžovat ,když jde moderatorum vše OK tak ostatním to musí taky jet ,já už to sem ani nepíšu nemá to cezu,farma zamrzá,špatně jde sklízet,seká se to,nic ve zlém ale jak nebude 100 hráču si stěžovat nic se nezmění ,někteří odcházejí co už jin to šte vše a někteří zatnu zubky a hraju dál,co jiného dodat.

babička-květa tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj Levandulka

No s takovým NTB musí farma fungovat zcela normálně, pokud ne bude problém u tebe nikoliv ve hře. Doufám, že nehraješ v klientovi.
    Bohužel do tvého zařízení nevidím, co kde je špatně.

Ahoj smoulinek123
    A co takhle přiznat, že chyba může být také u tebe, a něco pro to udělat ;)

lacrima a bačkora85 tohle ocenili.
  15. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Ono když si hráči nestěžují, tak to znamená, že jim farma funguje normálně třeba jako mě, já žádné problémy nemám, jenom občas tak jako asi každému při spuštění nové hry, dnes jsem třeba jenom na začátku 2x restartovala, jinak mě to šlape.

Prepperka, bačkora85 a pezt tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No a když nefunguje hra u mne, tak vyčistím prohlížeč, přes který chodím na fórum (jinak hraju v klientovi a zrovna dnes jsem ho musela znova přes Revo odinstalovat a nainstalovat novější verzi), potom zkontroluju aktualizace ovladačů a tak různě všechno, co má vliv na chod hry. V technické sekci jsou návody snad na všechno...
    Když to nepomůže, potom volám o pomoc :)

Prepperka, bačkora85 a pezt tohle ocenili.
  17. polacka

polacka Vévoda fóra

pezt, je potřeba zjistit, ve kterém prohlížeči smoulinek 123 hraje. To co popisuje, troufnu si říct, že hraje v chromu. Nebo se pletu?

18. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Je zajímavé že hrám jihu hru a tam to funguje dobře,čistím vše Ata novinka co je to ještě víc zhoršila,tu nemá cenu nic psát o problémech páč stejně všem to funguje jen pat hráčům ne tak proč bychom něco delali ,,,,,,pezt hlavně že jste chtěli kdo jaky na PC a já nemám žádný verk,myslím si že na tuhle hru až dost dostačující a stejně se to seká a musí se pořád restartovat.

Naposledy upraveno: 13/6/24
  19. pezt

smoulinek123

A co jsi udělal podle rad a návodů v technické sekci, popřípadě rad, které jsem tu x krát zmiňoval.
    To jsi ještě nenapsal.
    Neznám tvou konfiguraci, pokud jsi ji psal, tak si ji již nevybavuji, v jakém prohlížeči hraješ.
    Pokud máš zájem, mohu k tobě nakouknout přes program TeamViewer a zkusit zařízení poladit.

Tato nabídka samozřejmě platí pro všechny.

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zjistila jsem jak je to s tím zelím - Zelí bylo kdysi akční rostlina ZDE a po zařazení mezi běžné rostliny se na zavedení šlechtění jaksi pozapomnělo. Zda bude zelí začleněno mezi šlechtěné rostliny v tuto chvíli opravdu nevíme.

Přeji hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.