Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/06/07/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Dave Lister, 16/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Díky.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. zdenickanecesana

zdenickanecesana Rádoby autor

ahoj a moc prosím koupila jsem si řádek a tet jsem si všimla že to chce suvenýry a spousta chybý nechají se někde dokoupit děkuji moc přeji hezký den

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdenickanecesana - suvenýry nelze nijak získat. Zda někdy v budoucnu bude možné je získat bohužel nevíme.

Přeji fajn hru

5. marian19731973

marian19731973 Pisálek fóra

Ahoj,chci se zeptat,dnes se mi při plnění sezonních zakázek ukázalo jenom 6 obchodníků....něco mi uniklo,nebo to je chyba,díky.Už jenom přihlášení na farmu trvalo neskutečně dlouho....Marian

[Rosomák] tohle ocenil(a).
  6. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, neukazují se mi akční předměty vše je šedé a nemám jak je získat.
    děkuji, jde mi o akční předměty /Láhvový bambus/ abych je mohla umlít v mlýně a zasít. Na Plantáži mi chybí ikona hry.
    Už mi hra běží jak má.

Naposledy upraveno: 17/5/23
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

marian19731973 o chybě u zákazníků se ví a pracuje se na opravě.

terkacheerka aktuálně je problém s přístupem k akci a na jeho problému se pracuje. Pokud máš problém s něčím jiným, tak zkus prosím přesněji popsat, které předměty se ti neukazují.

8. marian19731973

marian19731973 Pisálek fóra

Díky...

9. hubas1

hubas1 Pisálek fóra

Koupil jsem si řadu na magickém stonku sezony II, ale nemám ani jednu dekoraci, jdou někde sehnat,
    moc děkuji za odpověd

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hubas1 tyto dekorace byly k dostání během sezón v roce 2022. V tuto chvíli nemáme žádné informace o tom, že by šly v budoucnu získat znova. Pokud však taková možnost nastala, dozvíš se to v oficiálním oznámení. ;)

11. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, v Protěžovém údolí jsem si nechala vyrobit odznak arboristy 2, to se povedlo pěkně. Hned potom odznak arboristy 1, ale to mi sebralo veškerý materiál na výrobu a odznak nemám. Kde je chyba (soudruzi z NDR)?

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babiadaniel25b

Soudruzi z NDR tu nejsou ;)
    Nicméně nesmíš zapomenout že na výrobu odznaku arboristy 2 je také potřeba krom plodů stromů také odznak arboristy 1, tak proto ti asi jeden chybí.

13. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Pezt, díky to jsem nevěděla. Ahojky

pezt tohle ocenil(a).
  14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    pišete v 14.30 problém ve hře,nemohla jsem se přihlásit už v 9.00 nešlo mi to ani v klientu,se fakt divím,že se nikdo neozval:(

15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22, nejdříve bylo nutné problém diagnostikovat a opravit. Info o opravě bylo dáno jak to časové možnosti dovolí. Napsat na fórum hráči nemohli, když nebylo možné se přihlásit do hry. Jediná možnost byla napsat na herní podporu.
    Za komplikace se omlouváme.

Ať vás síla provází na všech cestách

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  16. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Prosím, můžete mi poradit, jak získat odznak arboristy 1. Dám požadovanou hodnotu z meruněk alpských a višně obecné, kliknu na konvertovat a nic se nestane. Jak mám postupovat? Děkuji za odpověď.

17. Dave Lister

dasa717, po zadání potřebné protihodnoty je potřeba kliknout na Vyrobit. Poté se odznak vyrobí.

upload_2023-5-19_18-38-53.png

18. dasa717

dasa717 Aktivní autor

moc děkuji :)

Dave Lister tohle ocenil(a).
  19. Dave Lister

dasa717, není zač ;)

20. Enigma

Enigma Pisálek fóra

Dobrý večer,
    Trošku si chce postěžovat.
    Přidáváte tolik nových úkolu, ale je málo místa na pěstování stromů i zvířat.
    Budete rozšiřovat, prosím
    Děkuji za odpveděď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.