Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/06/07/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Dave Lister, 16/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, sklidila jsem laskavec a nevypadla ani jedno padátko,co mám dělat ? na farmu se nemůžu dostat od té údržby ,asi tam nemá něco být , děkuji předem za odpověď

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys* - akce začala později viz oznámení >>KLIK ZDE<< je třeba restartovat hru, nejlépe celou zavřít a znovu nalogovat

Přeji fajn hru

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Prosím dotaz ~ kdo jste používali puffin, funguje vám? Chce to po mě najednou placenou verzi ale protože ho používám jen výjimečně ~ když potřebuji klávesnici, platit to nebudu. Jinak jedu na Edge, ale tam nejde napsat třeba počet beden které chci vyzvednout, tedy to číslo.
    Nebo nějaký prohlížeč kde to jde? Díky

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj

Já Puffin nepoužívám hraji pouze v Edge a když potřebuji zadat nějaký počet vytáhnu klávesnici.
    Nevím o žádném jiném prohlížeči, kde by se softwarová klávesnice vysunula.
    Pokud chceš Puffin používat, nezbývá než zaplatit, asi zdražily cloudové služby, tak museli přistoupit k tomuto kroku.

janaj tohle ocenil(a).
  5. tomkova10

tomkova10 Pisálek fóra

A
    hoj,mám dvě farmy a jedna jde a druhá ne,poraďte mi,děkuji.Otevře se ,ale nejsou tam pole ani stromy.

6. Farmářka_X

Ahoj tomkova10 - zkus vyčistit prohlížeč >>KLIK ZDE<<

EDIT: některé účty mají problémy. Na opravě se již pracuje.

Přeji fajn hru

7. tomkova10

tomkova10 Pisálek fóra

Moc děkuji,ale je mi sedmdesát a nemám momentálně tady nikoho kdo by mi to vyčistil.Dneska už jsem totálně rozladila televizi :-( ńebudu se o to pokoušet,dopadlo by to stejně.

8. Farmářka_X

tomkova10 - problém by měl být již vyřešen.

Přeji fajn hru

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Vytáhneš klávesnici? Jako externě? V Edge pokud vím tak není

10. enrikea

enrikea Aktivní autor

Zdravím farmáři.Na Fac ted beži info o bonusovem kodu ktery ale neni platny.Ví o tom nekdo neco?Jedná se o kod POSPĚŠTE.

11. tomkova10

tomkova10 Pisálek fóra

Farmářka_X,už mi to jde .:)

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janaj

Ano vytáhnu fyzickou klávesnici, která je připojená přes bluetooth.

Ahoj enrikea
    Nesmíš používat automatický překladač v prohlížeči ;)
    Jinak kód najdeš tady

nevrona, janaj a enrikea tohle ocenili.
  13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt ok dík za info

14. sasasa

sasasa Stálice fóra

mám již třetí den problém v Protěžovém údolí. Nejdou sklidit stromy. Psala jsem několikrát na podporu a nic se neděje.

15. Farmářka_X

Ahoj sasasa - zkontroluj prosím sklady zda je nemáš plné. Sklad plodů, sklad kmenů a nově i sklad paliva (ukládají se tam třísky z pokácených stromů)

PS: pokud ti nechodí odpovědi z podpory, používáš asi špatný e-mail. Pokud píšeš ze hry tak ti odpověď přijde na e-mail registrovaný k danému hernímu účtu. Také je potřeba kouknout zda odpověď nespadla do spamu

Přeji fajn hru

Naposledy upraveno: 22/6/23
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  16. sasasa

sasasa Stálice fóra

Farmářka X děkuji za rychlou reakci. Sklady jsou prázdné, ale problém bude v e mailu. V reálu jsem ho změnila, ale na farmě ne, protože nevím jak na to.

17. Farmářka_X

sasasa - na herní podporu napiš jak jsi zvyklá a požádej je o změnu e-mailu. Nezapomeň do zprávy napsat aktuální a funkční e-mail aby ti mohli napsat a komunikovat s tebou

Přeji fajn hru

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  18. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, dodělala jsem úkol Zvěřinec IV, ale nemám ho. Jak jej najít. Už je to několikátý, ale toto se mi stalo poprvé. Dík

19. Farmářka_X

Ahoj babiadaniel25b - v úkolu Zvěřinec IV žádný zvěřinec není. Jsou tam pouze plány na rozšíření zvěřince. Vše o skladištích nalezneš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

20. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Ahojte, existuje nejaký spôsob, ako dať podpore vedieť, že problém, o ktorom som im písala, vlastne nie je problém a môžu zavrieť ticket? Žiaľ, písala som rýchlejšie ako rozmýšľala a hľadala :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.