Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 05/06/07/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Dave Lister, 16/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Tags:
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Pisálek fóra

Ahojte, v hre mi vyskakujú tooltipy, že "na divej lúke nepotrebuješ kupovať žiadnu vodu". Vo FAQ som k tomu nič nenašla, a na divej lúke sa mi normálne voda míňa a kupovať ju musím. Je to len nejaký zlý preklad, alebo chyba u mňa? Divú lúku už mám celú vyčistenú. Ďakujem!

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marianogirl2 - voda zadarmo je na Rúbanisku. Pokud ti vyskakuje tooltip že na Divej lúke je to chyba a bylo by fajn doložit obrázek toho tooltipu a kolegové se to pokusí předat k opravě.

Přeji fajn hru

MarianoGirl2 tohle ocenil(a).
  3. macinkaja

macinkaja Pisálek fóra

Dobrý den ,
    Jen malé info prosím. Dostala jse jako dárek dva králici Hopsálci :))nový sousedé .Moc milé ,ale nevím co s nimi prý nosí dárky ??? Tak snad ano ale nevím nevšimla jsem si bohužel -nebo spíše nevím kde koukat .
    Děkuji za možné info.

4. Farmářka_X

Ahoj macinkaja - vše o Králíku Hopsátkovi najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

5. macinkaja

macinkaja Pisálek fóra

Farmářka_X
    Moc děkuji vše je jasné.

*Odstraněna citace*

Naposledy upraveno moderátorem: 11/6/23
  6. Farmářka_X

macinkaja - není za co. Jsem ráda, že ti odkaz pomohl

PS: není třeba citovat příspěvek pod který píšeš. Stačí oslovení

Přeji fajn hru

7. marus49

marus49 Zelenáč fóra

Dobrý den,potřebuji poradit prosím. Večer dám dělat krmení,ale ráno tam nic není.Kde je chyba?Děkuji marus49

8. Farmářka_X

Ahoj marus49 - nechodíš po zadání krmení hned do protěžového údolí? Pokud ano je potřeba přejít na jinou plochu a pak teprve do PÚ. Data se nestihnou zapsat na server. Toto platí i pro jiné úkony na farmě (setí....)

Přeji fajn hru

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Prošla jsem, co nás zítra čeká a o rozšíření lesů není ani zmínky. Je tedy 14.6. reálné rozšíření nebo se vloudila chybička??;);););)

10. Farmářka_X

Ahoj mamča50 - vše má svůj ten správný čas. Kdo si počká ten se dočká ;)

Přeji fajn hru

bačkora85, babička-květa a mamča50 tohle ocenili.
  11. .helí26.

.helí26. Rádoby autor

kde mohu udělat gel na vlasy díky

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

13. presov2000

presov2000 Zelenáč fóra

aho jpani vyvojare chcem podotknut na udržbu hry dnes ste robili udržbu a ja mal aktyvovany slot zlaty na rastliny a kvoli vam som ho nevyužil a ešte kolko hračov to stratilo pišete že chcete to najlepšie pre hračov a vy im hadzete polena pod nogi .Ja hram aj ine online hry ale tam udržba a novelizacie davaju v noci mezi 00.00-02.00 hodinov ked je minymum hračov a nie ako vy ked je najviac hračov v hre a potom sa čuduj ked ne mate hračov ja sebe daval susedov a bolo mi napisane že hrač nexistuje ato som napočital 64 hracov myslite že čija je to chyba neberte ohlad na chyby ja nesom slovak ja len tu byvam ahoj

14. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zase byla udržba a farma se táhne,pořád se to načítá ,s těma údržby by se mohli vyprdnout stejně je to na níc jen to brzdí hru

polacka tohle ocenil(a).
  15. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj moc prosím kde najdu děsivé muzeum,úkol jsem splnila děkuji

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj presov2000

Doba kdy bude údržba hry a zavádění novinek je na provozovateli hry. Taky to může být dáno místně příslušnou geolokací dané hry ve kterém časovém pásmu se nachází a podle toho se řídí vše. Hrající hráči třeba v USA nebo Austrálii mají začátek akce kdy myslíš ?

bačkora85 tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj smoulinek123

Mě jede na mém NTB hra normálně, ale je pravda že jsem se přihlašoval až kolem půl 5.

Ahoj papulice

Děsivé muzeum od slova děsivé najdeš v inventáři mezi dekoracemi ve Strašidelném domě.

18. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,už několik dní mi nejde dát na plochu určitý počet polí,musím je naklikat jednotlivě a také ve mlýně krmivo.Mám to jen já,nebo jsem něco přehlédla?

19. pezt

Ahoj hanči54

A hraješ v prohlížeči (v jakém?) a nebo v klientovi ?
    Nic takového jsem nezaznamenal a ani nikdo podobný problém nehlásil.

20. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Mám microsoft edge,ale zkoušela jsem i firefox ale je to stejné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.