Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 03/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JRD-Blanka, 21/1/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vinetů68

vinetů68 Rádoby autor

kde se daji sehnat dekorace do stonku.diky kdo my odpovi.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. jakoja

jakoja Aktivní autor

prosím kde se dá sehnat protestní prase děkuji

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. milča53

milča53 Zelenáč fóra

Ahoj nevím proč mi nejdou sklidit merunky mam tam 5 stromu ,píšou že byla dosažena kapacita tak nevím co stím

6. Dave Lister

Ahoj milča53, budeš mít plný sklad. Buď použij plody na výrobu odznaků pokud máš správnou kategorii nebo se dají dát do recyklace a také je můžeš dodat zákazníkům. Ještě se dají úplně odstranit, ale to je nejhorší řešení.

Ať vás síla provází na všech cestách

7. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj
    v sytě modrých nabídkách je řádek, ale nemůžu najít jeho cenu. Znamená to, že člověk musí koupit všechno před tím, a pak je řádek dostupný?

8. Farmářka_X

Ahoj Tribeca*Borghski - je to tak musíš nejdříve koupit všechny balíčky před tím. Pak se teprve objeví balíček s řádkem.

Přeji fajn hru

9. 1terulas1

1terulas1 Pisálek fóra

Ahoj , mám dotaz , proč se pozastavená výrobna ?

10. Farmářka_X

Ahoj 1terulas1 - výrobna je pozastavena, protože není nakrmená. Buď nemáš krmení nebo zvířata, která jsou potřebná pro danou výrobnu. Vše o skladištích najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

11. 1terulas1

1terulas1 Pisálek fóra

Farmářka_X
    díky :)

*Příspěvky sloučeny*

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/23
  12. Farmářka_X

Ahoj 1terulas1 - není za co.
    Nepiš prosím více příspěvků pod sebe. Zahlcuje to fórum. Příspěvky jsem ti sloučila. Dále není potřeba citovat příspěvek pod který píšeš. Stačí oslovení.

Přeji fajn hru

13. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj

už jsem si několikrát všimla že potom, co jsem zaala hrát Protěžové údolí, tak se mi neuskuteční akce které jsem udělala.
    Např sklidím farmu - zaseju další rostliny, dám vodu a hnojivo , krmivo zvířatům a překliknu na jinou plochu-jak ste tu radili. Když se vrátím na původní plochu, tak je to udělané, tudíž nově zaseto zalito a pohnojeno. Když se znovu po nějaké době vrátím na danou plochu A nebo když se odloguju z farmy a pak třeba za půl hodiny vrátím, tak je vše v původním stavu - na polích zralé původní rostliny, zvířata nesklizena a např plocha s původně sklizenými dekoracemi také nesklizena (takže mi třeba projde doba, po kterou se potencuje bodová hodnota sklízených plodin a dekorací). Tzn tahle farma se pro mě stává nehratelnou.
    Sorry, ale překliknout z jedné plochy na druhou a vrátit se je opruz, ale ještě se to dá. Ale Vracet se několikrát na farmu, jestli se OPRAVDU na farmě zaznamenaly mnou provedené aktivity, to už se fakt nedá.

Je sice hezké, že ta nová hra funguje téměř bez problémů, ale zato ta původní, mnohem zajímavější hra se stává těžko hratelnou

Naposledy upraveno: 5/3/23
  14. Farmářka_X

Ahoj Tribeca*Borghski - podle toho jak to popisuješ vypadá, že jsi moc rychlá a nestíhají se zapisovat data na server. Zkus tomu dát více času než půjdeš do Protěžového údolí.

Přeji fajn hru

15. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, prosím kde nájdem strom fanklínia

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

cool_b. tohle ocenil(a).
  17. selene90

selene90 Aktivní autor

nebude něco za banány?

18. Farmářka_X

Ahoj selene90 - co bude či nebude za ZB rozhoduje RT. Čas od času RT nějaké novinky zařadí.

Přeji fajn hru

19. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Prosím,kde na děsivce najdu světelkující vlnu?myslím,že jsem jí měla.děkuji

20. Dave Lister

Ahoj ilonkam6565, Světélkující vlna je produkt Stříhárny nemrtvých ovcí. Lze ji vyrobit ve Městě v Dílně.
    Výrobnu nalezneš v inventáři na děsivé ploše, tam kde jsou chlévy-výrobny a produkt ve Stodole v kategorii Děsivé předměty.

Ať vás síla provází na všech cestách

ilonkam6565 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.