Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 01/2023

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem evainfo, 26/11/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mě hra opět nepřičítá BZ a TBZ, dnes budu psát také na podporu, u KR jsem si ničeho nevšimla

2. slechtajara

slechtajara Perspektivní autor

Zdravím,mám to podobně BZ,TBZ,krejcary i floreny se mi také pořád vrací do stavu který jsem měl asi před čtyřmi dny,dnes už mě to vrátilo asi potřetí z levelu 237 do levelu 236 a podobně i na baharamě.Doufám,že po opravě,která snad brzy přijde se vše vrátí tak jak má.

97tereza, 2828bara a rambo28 tohle ocenili.
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Na opravě pracují, ale kdy k tomu dojde, v tuto chvíli nevíme.
    Nicméně pokud kontaktujete, herní podporu, mohou vám pročistit účet a mělo by to zase chvíli fungovat, ale nezaručuji :)

slechtajara a bačkora85 tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Dotaz
    Neměla by nová dekorace z kola štěstí,dávat 30% BZ/BBZ ke sklizni na vše?!?
    Předem dík

5. pezt

Ahoj kaolín11

A proč myslíš ?
    V podkladech i ve hře je to tak, jak je uvedeno v oznámení

Screenshot_1.png Screenshot_2.png

bačkora85 tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já jen, že na rostliny už máme a na BZ/BZ tentokrát nějak zapomněli.

7. pezt

8. žemba1

žemba1 Rádoby autor

kde se daji koupit zakladni strom na superhnojivo nebo zuzinino hnojivo nebo ultra hnojivo,diky kdo my odpovi

9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

10. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

nevím zda má smysl pokračovat v údolí se sklizní a sázení stromů jelikož odznak arboristy 12 ks plný, výrobní materiály rovněž plný vše co nyní vypěstuji půjde do popelnice

11. kulička

kulička Rádoby autor

Mám to stejně. Floreny a krejcary se mi nepravidelně mění. Někdy mám skutečný stav, častěji však stav cca před týdnem.

12. Dave Lister

Ahoj

Jaroslav469, pěstuji jen to potřebné pro zákazníky a na recyklaci. Zatím je v Údolí zpřístupněná jen malá část. Pokud to hráč plní v ultra rychlém módu :), tak se dostane do tohoto bodu.

kulička, nezbývá než kontaktovat herní podporu a požádat o prověření účtu.

Ať vás síla provází na všech cestách

bačkora85 tohle ocenil(a).
  13. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

děkuji za radu a přeji vše nej, nej

14. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Dají se někde koupit hvězdičky? Než jich nasbírám 2 500 bude trvat, mám jich 100 a na stromě přes 8000, kdo by čekal - že se bude potřebovat takové množství

poradí někdo ? děkuji

15. Dave Lister

Jaroslav469, není zač ;), také přeji vše nejlepší v novém roce.

Ahoj -bobča-, hvězdičky se koupit nyní nedají. Získat je můžeš plněním akcí, úkolů v Družstvu, na kole štěstí, v RAMA obchodu a nebo z beden.

Dekorace - Létající sob
    Dekorace - Beruščina budka

Bedna s dárky, Bedna s lesklými věcičkami, Bedna s bláznivými zvířaty, Bedna s hvězdami, Bedna překvapení, Bedna s farmářskými zásobami ll, Lov beden s poklady, Bedna s hnojivy II, Bedna s hnojivy IV, Bedna pečených lahůdek, Bedna s farmářskými zásobami lll, Bedna s hnojivy lll, Bedna s jablky, Bedna s nářadím a dalším, Bedna s farmářskými zásobami V, Bedna s bonusy II.

Ať vás síla provází na všech cestách

Naposledy upraveno: 31/12/22
    Richards76, Y_n_O a bačkora85 tohle ocenili.
  16. lienka73

lienka73 Zelenáč fóra

Zdravím,už niekoľko dní nedostávam bežný lístok na koleso šťastia. Chcem sa opýtať kde by mohol byť problém. Stále tam mám 0/99. Čo to je tých 99? Nedarí sa mi nájsť žiadne info k tomu. Vopred ďakujem za odpoveď.

17. pezt

Ahoj lienka73

1x běžný lístek dostává pouze hráč, která má zakoupeno prémium a vyzvedne si dárek za denní přihlášení, také lze získat tyto lístky v tomto bonusu a nebo ziskem v akcích a také plněním úkolů v družstvu kde jsou jako odměny. Další možností jsou bedny, řádky a nebo dekorace, které tyto lístky poskytují.

cool_b. tohle ocenil(a).
  18. svj1

svj1 Pisálek fóra

Dobrý den,
    prosím o radu kde získám plod Mombínu?

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj svj1 - plod mombínu dává strom Mombín sladký v tuto chvíli nejde nijak sehnat, ale můžeš zkusit v akci Obchoduj a Daruj zda bude obchodovatelný nebo zkusit nějaké plody ulovit na trhu

Přeji fajn hru

Richards76 tohle ocenil(a).
  20. Richards76

Richards76 Expert fóra

Dave Lister, ešte by som doplnil dekoráciu Chatka pre lienky(myslím, že bola za groše).

bačkora85 a Dave Lister tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.