Určeno k archivaci - všeob. dotazy 9/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vesna.to

vesna.to Zelenáč fóra

pre čo my v akcii nenaskakuju toliare

Naposledy upraveno moderátorem: 22/9/19
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vesna.to

Hviezdne toliare získáš za určitou kombinaci jídel, kterou musíš najít, těch kombinací tam je víc, jen je potřeba zkoušet než na některou narazíš.

Fajn hru pezt

3. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Hezký den, mám dotaz kdy bude aktualizován Seznam předmětů pro akci Oa D a zda je možné darovat dekorky z Hřiště a Zvěřince, Výrobny a Arboreta - jsou to vesměs předměty zakoupené za peníze a proč by se nemohly obchodovat nebo lépe řečeno darovat. Děkuji za informaci

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dorotea14 - co RT uvolní k obchodování v akci OaD je čistě v jeho kompetenci. Co se týká seznamu tak ten je aktualizovaný při každé akci OaD >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

5. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, žádnou legraci si z vás nedělám, mám legálně založené účty, tento ze kterého vám teď píší. Dále Zuzka43, Darona34, a Zrzka34.U všech mám činčilu u Zrzky34 ještě mantu. S petermisina nemám nic společného.Prosím o odpověď kde se dají v družstu dodávat činčila a manta. Moc děkuji za odpověď.

6. pezt

Ahoj Zorka341

Byla už si x-krát upozorněna, že na našem fóru je dovoleno vystupovat pod jednou identitou. Účtů si měj kolik chceš, ale psát můžeš z jednoho.
    Nějak nechápu co je těžkého najít ve FAQ do kterého úkolu se dodávají manty a činčily. Jelikož to jsou relativně nová zvířata, tak je najdeš na posledních dvou stránkách ve FAQ k úkolům a lze použít jednoduchou pomůcku. Jsem na dané stránce kliknu na klávesy CTRL+F, v levém horním rohu se objeví vyhledávací okénko do kterého napíši hledaný text, např. tedy manta

Na dané stránce to najde veškerá slova která tam zadáš, takhle najdeš i činčilu.
    Jelikož ani moderátoři nejsou vševědoucí tak to musí také najít. Tak nechápu proč by jsi si to nemohla najít také.
    Dnes mám dobrou náladu tak ti udělám radost a našel jsem ti, do kterých úkolů se dávají tyto dvě zvířata.
    Jsou to Doktor Adnap na cestách, Mývalí trable, Den šťastných stromů, Na nás a Manťák snad už poznáš kde jaké zvíře máš dodat;).
    Příště už to snad zvládneš sama a budeš psát pouze z jednoho herního účtu.

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  7. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

tak sem se dočkala už mužu šlechtit papoušky mám stoho radost

8. Pajuska.67

Pajuska.67 Pisálek fóra

Omlouvam se ale nevim kam napsat koupila jsem si balicek Farmařsky balicek tajemstvi a nemam nikde tech 20 sazenicek děkuji za odpověd

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pajuska.67 - sazeničku překvapení najdeš v inventáři mezi dekoracemi >> záložka všechno - do vyhledávacího pole zadej část názvu

Více info >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Co je zase s farmou? nejde se na ní dostat už asi čtvrt hodiny a práce stojí :oops::p:D

11. ju.no

ju.no Aktivní autor

Ano, já už se dle včerejšího ofika začala těšit na příští roky s RT a farmou a na ty vzrušující zážitky a dnes to spadlo... Hra je "unplayable" a následuje jen křížek...

12. 10xsaxik

10xsaxik Zelenáč fóra

Nemůžu se dostat na farmu. Takto tu akci asi nedodělám.

13. elbedna

elbedna Znalec fóra

Nejde farma, proč se nedostanu do hry :cry::cry::cry:

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky evoku57, ju.no, 10xsaxik a všichni ostatní.

Problém s farmou jsem již nahlásila: info pro vás ZDE. Tam také bude info o vyřešení problému.

15. pezt

Ahoj Jaroušek49

Dekorace do řádku 3 Děsivá noc koupíš v Jackově obchodě až bude Děsivá noc.

Fajn hru pezt

16. jančajani

jančajani Rádoby autor

Ahoj, nevím, kam to mám napsat, snad sem to nebude chyba.Jde o ty reklamy-je pod nimi napsáno, že je lze trvale odstranit prvním provedeným nákupem, což jsem učinila a reklamy jsou tam stále-co s tím? Děkuji za odpověď

17. pezt

Ahoj jančajani

Restartuj hru, tím že zavřeš celý prohlížeč a poté spustíš hru znova. Reklamy na boku rámu hry by měla zmizet. Toto se netýká fóra hry.

Fajn hru pezt

18. jančajani

jančajani Rádoby autor

Ahoj pezt, restartovala jsem hru, potom i celý počítač a ty šílený reklamy nezmizely, co dál?

19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

snad to pisem na spravne miesto :oops:
    uz 45 minut sa snazim prihlasit na farmu,nacita to 55% a nic, laptop vycisteny,restartovany,zazracne tlacitko f5 pouzite niekolko krat a nic...55% a koniec,vie niekto co sa deje???
    dakujem za odpoved:)

tak som sa dockala,aleze to trvalo :sleepy:

opravujem,nejde to
    co sa deje????

pouzivam google chrome

vdaka pezt,uz to ide :);)

Naposledy upraveno: 24/9/19
    pezt tohle ocenil(a).
  20. pezt

jančajani

Zkus kontaktovat herní podporu, Jak kontaktovat herní podporu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj alexandrakerulova00

Nyní jsem se zkusil přihlásit a naprosto bez problémů. Jelikož byla ráno údržba doporučuji vyčistit prohlížeč a také data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Ještě prosím uveď jaký používáš prohlížeč.

EDIT: v Google chrome to jede také, a tam by výrazné problémy být neměly. vyčistit a také vyzkoušej jiný prohlížeč, jestli problém přetrvává

EDIT 2: není zač hlavně že to funguje;)

Naposledy upraveno: 24/9/19
    alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.