Určeno k archivaci - všeob. dotazy 9/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Mariko, víš chceš po mě odpověď na něco a za někoho, kterou neznám. Na to by ti musel odpovědět přímo Raziel, ten sem nechodí odpovídat a já ho nedonutím ti sem dojít odpovědět, proto to tu s námi nemá smysl řešit. Zeptej se na cokoliv kolem Farmeramy a odpověď dostaneš, za Dark Orbit ti musí odpovědět admin nebo Raziel na fóru Dark Orbit. Už sem psala, že do interních záležitostí DO nezasahuji a nemám oprávnění jakkoliv zasahovat a posuzovat bez znalosti všech informací, které mají oni k dispozici.
    Obrať konečně list, zahraj si farmu a najdi si tu kamarády, kteří tě nebudou shazovat.
    Tímto tě chci i požádat, abys debatu na téma DO již ukončila, nemá smysl a nikam nevede, jen tím zbytečně trápíš sama sebe.

Díky
    danda-vnovis

Deleted member 72435 tohle ocenil(a).
  2. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj hanka chci se optat už delší dobu hrají farmeramu do dneška sem nepochopila šlechtění rostlin ve skleníku jak se to dělá a naco mám kliknout chtěla bych taky šlechtit ve skleníku předem děkují za odpověd hanka

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tsarinemia - tebou zmiňovaný úkol je časovka. Na pole vyseješ požadovanou plodinu a když dozraje tak spustíš start a plodinu sklidíš, pokud plodiny není dost musíš znovu zasít a znovu sklidit a to vše stihnout v časovém limitu.

Přeji fajn hru

PS: prosím nepiš více příspěvků pod sebou. Příště použij tlačítko upravit

4. Farmářka_X

Ahoj DračiHanka - návod jak šlechtit ve skleníku najdeš >>KLIK ZDE<< bonusy, které můžeš získat najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

5. Dobře rozumím nebudu tahat sem darkorbit je to fórum Farmerama je to naposledy ale bylo to protože jste jedna firma a podpora + moderátoři fórum darkorbit to viděli tak že za všechno tam můžu já i když všechno z mojí strany bylo v obraně napadly mě jako první na chatu kde to sledoval moderátor a nechal to tak protože spolu volají na team speak děkuji za váš čas a lidský přístup i farmářka a petz a povolení na farmerama nechám co s tím vším udělá čas až moderátoři dotyčného fórum uvidí že moje tvrzení bylo pravdivé a v obraně a že mi jen něco vyčítali a ani neviděli že účet neporušil nic ve hře byl zablokovaný za pravdu říkaly že zakládám nějaké klany co mají nevhodný název ale to nedělal můj účet a dotyční co jsi stěžovali mi sami nadávají na fórum důkaz je to že mají i po mém zablokováni něco o mě v signatuře a nebo moji fotku

http://cs.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/pozitivni-mysleni.112733/

Přeji všem lidem pěkný den a at jsi užijí hru
    Ještě jednou děkuji za přístup

Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/19
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  6. Farmářka_X

Ahoj čumáček - můžeš prosím pro začátek uvést jaká máš pole (1x1, 1x2, 2x2) a kolik plodin ti to ukazuje?

Přeji fajn hru

7. Farmářka_X

čumáček pokud máš malá políčka a 4 ks plodiny pak je to v pořádku. Malé políčko v základu dává 2 ks plodiny a MJS 2 ks přidá což se rovná 4 ks.

Přeji fajn hru

8. čumáček

čumáček Pisálek fóra

Děkuji,máš pravdu.

9. Farmářka_X

čumáček - není za co ;)

Přeji fajn hru

10. tsarinemia

tsarinemia Zelenáč fóra

moze mi niekto pomoct s ulohou kde je danne START.. vobec mi to nebere a zasoby mam

11. Farmářka_X

Ahoj tsarinemia - odpověď už jsem ti napsala >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

12. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,mám problém-nemohu prodat bobky,prostě se mi na trhu neotevře příslušné okno v nabídce. Zkoušela jsem se odhlasit,vyčistit a zase přihlásit a nic.Nefunguje.Co s tím?Děkuju za pomoc.

Edit:
    pezt-děkuju.
    Zkusila jsem to zopakovat a chvíli jsem se teď nemohla přihlásit vůbec.Až teď se mi farma otevřela a už to zase funguje.
    Tak možná nějakej krátkej výpadek ;)

Edit: ale lekla jsem se :) o_O:p

Naposledy upraveno: 19/9/19
    pezt tohle ocenil(a).
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zahradnice4

Nyní jsem zkoušel a vše funguje

Screenshot_1.png

Vyzkoušej jiný prohlížeč než běžně používáš.

EDIT: není zač ;), hlavně že už to funguje:)

Naposledy upraveno: 19/9/19
    zahradnice4 tohle ocenil(a).
  14. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahoj, může mi někdo vysvětlit, jak je nastavené kolo štěstí? Pořád mi padá dílna - prachové peří žluté. Nebaví mě vůbec točit. Už jich mám přes 70. To mi přistanou všechny co lidi poslali expresem?

15. pezt

Ahoj Lenka123

Bohužel generování odměn je náhodné, toto reportujeme neustále, a je to bohužel bez odezvy.
    Ber to tak zase můžeš tyto chlívky posílat expresem, kdyby jsi žádné nevyhrávala, nebylo by co posílat;)
    Osobně už to nějak neřeším, inventář je bezedný ;)

Fajn hru pezt

16. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

pezt - to chápu, ale když ti padají jedna za druhou a máš třeba 90 lístků, tak to už naštve. Vždyť jsou i jiné chlívky, ne? Jinak ti děkuji za rychlou reakci.

17. pezt

Lenka123
    Nabídka chlévů se mění levelem, uvidíš potom budeš vyhrávat jiné:p
    Není zač;)

18. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

pezt - si děláš srandu? Myslíš, že LVL přes 200 potřebuje nutně žluté chlívky?

-lenka1606- tohle ocenil(a).
  19. pezt

Lenka123

Jsem na tom podobně jsem v levelu 232 a mám to stejně. V levelu 220 budeš mít na kole růžovky, tak to je třeba využít a připravit si na to lístky, já nyní mám už třetí level růžové koně, ale samozřejmě také žluté a oranžové smetí, ale jak jsem psal výše, už mě to nechává chladným, prostě to tak je a potom to naláduji do expresu a je zase místo na další.

Screenshot_2.png

Netřeba se hned čílit, je to hra a jsou to jen obrázky. Klid a dobrou noc.

danielka0000, DANKA722 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

pezt - máš pravdu, jen mě docela vytáčí, že v LVL 220 jsou jen žluté a jedny a ty samé chlívky. Děkuji za trpělivost se mnou a přeji ti také hezkou dobrou noc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.