Určeno k archivaci - všeob. dotazy 9/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JanaHr56 - pokud jsi v opičím chrámu aktivovala sochu domácí lenochod tak v inventáři mezi dekoracemi hledej Lenochodí vejce >>KLIK ZDE<< upgrade lze nasadit až po uzrátí vejce, takže až na sopečný bungalov.

Y_n_O - myslím, že hráčce zrovna moc nepomůže seznam mazlíků, když neví co má hledat. Přesto děkuji za snahu

Přeji fajn hru

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Farmářka_X, omlouvám se, došlo mi to, proto jsem doplnila, ať hledá lenochodí vejce. Mezi tím jsi odpověděla ty.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno, mám problém s počítačem a nevím, jestli to sem patří a poradíte mi. Večer jsem přišla z práce, noťas zapnutý a je v režimu spánku. Pročetla jsem články co s tím, našla si i video jak to v nastavení odblokovat, zkoušela jsem několikrát a nic :(
    Šla jsem do nastavení - napájení a režim spánku, znovu překlikala na nikdy, potom na další nastavení a napájení, pak na zavření víka a překlikala vše podle videa. Noťas mi spí a nevím, co s tím :oops:

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evainfo

Tak za prvé, nevím jak tvůj problém souvisí s hrou Farmerama, ale zkusíme ti pomoci.
    Za druhé jak je možné že tu píšeš a dokonce děláš screeny, když tvůj NTB je v režimu spánku, to nějak nejde dohromady.
    Buď NTB spí a nebo na něm pracuješ, nic mezi není. Tak spíše upřesni co ti nejde.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  5. evainfo

Když se přihlašuji (počítač mám na heslo) je vstupní obrazovka rozmazaná a když se mi ukáže plocha s ikony je celá černá. Když jsem přišla večer domů, byl počítač zapnutý a vždy ho vypínám. Jsem myslela, že to spí.

6. pezt

evainfo

Zřejmě proběhl upgrade na nejnovější verzi (1903) to by vysvětlovalo že je zapnutý.
    A usuzuji podle té vyhledávací lišty.
    Další vodítko je ta rozmazaná přihlašovací obrazovka, tu mám také po této aktualizaci, momentálně to neřeším, reinstaluji celý NTB s novou velkou aktualizací, která nastane.
    Černá plocha, tak si nastav tapetu;)
    Osobně jsem si stáhl ze storu aplikaci Dynamic theme a mám nastavenou tapetu Bingu, která je každý den jiná;)
    Pokud chceš aby se NTB skutečně vypnul, když chceš, tak je potřeba otevřít nastavení

Když tuto volbu vypneš bude se tvůj NTB opravdu vypínat, jinak nad ním má pořád vládu Windows potažmo Microsoft

evainfo tohle ocenil(a).
  7. irsko

irsko Aktivní autor

Ahoj,
    nejde o dotaz, ale nahlášení chyby.
    Ve hře (při OaD) blbne vyhledávání.

Mám položky seřazené podle počtu (jak jsem vypozorovala, druhým hlediskem je abeceda).
    Přesto při zobrazení všech upgradů nevidím mezi nulovými položkami některé upgrady - Jidášův strom XXL, Ledovou jedli XXL, Zlatý déšť XXL - viz screen (a ano, projela jsem všechny nuly od začátku do konce a opravdu tam nejsou).
    Když si dám vyhledávat podle jména, ukážou se mi.
    [​IMG][​IMG]

EDIT: čistím vždy před tím, než zde položím dotaz :))) To zaklínadlo moc dobře znám. Ale opravdu tam ty stromy nejsou :-( Nic, třeba se někdy objeví :)

EDIT2: tak nechápu řazení :-( Když si je dám seřadit podle počtu, nejdřív se mi seřadí podle počtu jen Farma, teprve pak Baha + děsivka... I když vidím, že ty to máš dohromady :-(

Naposledy upraveno: 12/9/19
  8. Farmářka_X

Ahoj irsko - já žádný problém nezaznamenala - vyhledávání podle počtu a pod nulovou položkou jsem našla všechny 3 tebou zmiňované stromy na ukázku dávám Ledovou jedli XXL

Zkus jestli by nepomohlo pročistit PC

Přeji fajn hru

Marika. tohle ocenil(a).
  9. evainfo

pezt tak ti moc děkuji, jsem se lekla, že se můj NTB chystá do důchodu :p na ty tapety kouknu i když mám někde svoji, jen nevím kde je zašitá.

Honzulka05 a pezt tohle ocenili.
  10. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, opět se ptám co dělat aby si systém vzal území gurmánů a fitko s jednoduchým jídlem. Mám je pořád na ploše. Dostala jsem krejcary a BZ za krmnou kukuřici, ovocný špíz, hnízdnatou kapraď papouští, totéž za větvičky a cylindr. Počítač mám restartováný restartem ale i F5 , alepořád tám jsou. Děkuji za radu.

11. Farmářka_X

Ahoj Zorka341 - pokud máš tyto dekorace stále na ploše tak sami nezmizí. Je třeba je zbourat a systém je následně do několika hodin vymění.

Přeji fajn hru

Marika. tohle ocenil(a).
  12. pezt

evainfo

Není zač :), hlavně když je vše jasné ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  13. Marika.

Marika. Zelenáč fóra

Ahoj můj účet byl kuli otázce zablokovaný i tady na Farmerama i IP adresa mám jen něco k tomu
    Ohledně nějakých takových výhrůžek jedná se určitě o nedorozumění muj účet nic takového nepsal a jestli něco tak vypadalo je to videohra kde se souteží a je běžné že v zápalu emocí říkají že někoho sestřelí nebo něco o smrti ale z mojí strany to určitě nebylo myšleno do reality děkuji za varování nejspíš jde o nedorozumění nebo křivé obvinění a ban nebyl rozhodně udělen systémem zbytek budu řešit z podporou jde jenom o nedorozumění přeji všem pěkný den marika[/INDENT]

Šlo jen o to že moje fotografie se dostala na fórum do signatury hráče a moderátor vlákno zamknul i z mojí fotkou všechno bylo v rámci video střílečky účet byl zablokovaný z důvodu výměny názorů ale nic nebylo myšleno mimo hru v té hře hráči často říkají že někoho sestřelí nebo něco podobného ale je to myšleno jako v té hře DARKORBIT ne na živo marika

Naposledy upraveno moderátorem: 12/9/19
  14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dobrý večer Mariko,
    naši moderátoři a admini tvůj herní účet nezablokovali, na to ani nemají pravomoce, to bych jen chtěla vysvětlit a ani já sama jsem k takovému kroku nepřistoupila. Rozhodnutí vzešlo od Raziel. Bylo mi jen nevýslovně trapné to nechat bez vysvětlení, protože se zde na herním fóru chováme k hráčům slušně a pokud možno je posíláme řešit problémy na herní podporu, kde se jim dostane detailních informací k jejich problému.
    Vidím, že se zde chováš slušně a proto ti i dávám možnost se v klidu bez emocí vyjádřit, nicméně jak jsem ti již psala, pomoci ti nemůžeme, protože neznáme podrobnosti a nemáme žádné oprávnění zasahovat do jiných her.
    Kolega Pezt ti již radil, jak bys měla postupovat zkus to a zkus to prosím bez emocí a agrese. Já věřím, že slušné jednání a přístup si vždycky najdou cestu, aspoň z 90% to určitě platí.

Děkujeme za pochopení
    danda-vnovis

PS: dovolila sem si tvoje příspěvky sloučit, multipost zde není povolen.

Naposledy upraveno: 12/9/19
    elbedna, modlitba a DANKA722 tohle ocenili.
  15. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Dobrý den, prosím kde se odevzdávají v družstvu plody z Tiki stromu. (Tiki totem plod. ) Moc děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 13/9/19
  16. Farmářka_X

Ahoj Zorka341 - jelikož zvládáš číst a psát, tak tuto informaci zvládneš ve FAQ najít sama - stačí >>>KLIK ZDE<< a můžeš si počíst co se kde do kterého úkolu dodává

Přeji fajn hru

modlitba tohle ocenil(a).
  17. Darona34

Darona34 Rádoby autor

• Používání více identit na tomto fóru je zakázáno. Farmářka_X
    Dobrý večer, prosím kde se odevzává v družstu činčila. Já to nikde nenašla, ani tam kam jste odkazoval Zorku341. Moc děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 13/9/19
  18. Farmářka_X

Ahoj Darona34 alias Zorka341 - vystupovat na našem fóru pod dvojí identitou je zakázáno. Odkaz který jsem ti dala, tě zavede do výpisu všech úkolů, které máme ve hře k dispozici. Prostě si je pečlivě projdi a nalezneš to co potřebuješ.

Přeji fajn hru

19. petermisina

petermisina Pisálek fóra

• Na fóru je zakázáno vystupovat pod více identitami. Farmářka_X
    Dobrý deň, mám mantu a činčilu a neviem kde ich mám odovzdávať . Ďakujem za odpoveď

Naposledy upraveno: 14/9/19
  20. jarka009988

jarka009988 Pisálek fóra

zdravim chcem se vas je zeptat je nejaky remeslny predmet ktery dava vice jak 2z policka k mnozstvi sklizene rostliny?
    dale nejaky remeslny predmet na desive rostliny a vybehy?
    a nejaky na akcni rostliny?
    vsem dekuji za odpovedi a rady

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.