Určeno k archivaci - všeob. dotazy 9/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

DračiHanka - abys mohla papoušky "šlechtit" musíš otevřít sochu v 2. chrámové místnosti. Ty sochy, které jsi otevřela jsou až v 3 chrámové místnosti.

Kolega ti už odpovídal. Ujisti se, že jsi je otevřela v té druhé chrámové místnosti. Pokud ti ani tak "šlechtění" nefunguje, obrať se na herní podporu - jen ona může prověřit, kde je chyba.

Deleted member 72386 tohle ocenil(a).
  2. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Namlela jsem fitko ale nevím kde jej najdu.

3. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Gassy,fitko najdeš v dekoracích.

4. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Děkuji

5. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

Prosim pomoc , celu plochu mimo poli a chlievkov mam sivu ,neviem sa dostať do stodoly, do mlyna na mapu čo je zle ,ďakujem

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - jozefinapizgovaguza - asi bych nejdříve zkusila pročistit PC Jak na to >>KLIK ZDE<< Pokud to nepomůže tak znovu napiš, zkusíme něco vymyslet

Přeji fajn hru

Deleted member 72386 tohle ocenil(a).
  7. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Dobrý den, mám vážky, ale zamoměla jsem do kterého úkolu je budu odevzdávat? Děkuji za radu.

8. Farmářka_X

Ahoj Zuzka43 - vážky se dodávají do úkolu Projekt Panda

Přeji fajn hru

9. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

dobrý den mám navýšené na mýtině fitko a území gurmánů a nemohu je sklidit ani kombajnem poraďte prosím děkuji

10. Farmářka_X

Ahoj zdenka02 - pokud máš dekorace upgradované na maximum, tak se chovají jako mazlíci a proto ke zbourání zkus použít stavitele a kliknout na ikonku [​IMG]

Přeji fajn hru

11. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

úplně na maximum nemám ale tou překříženou vázičkou to také nejde mám je na II.

12. Farmářka_X

zdenka02 - dekorace by měli jít určitě zbourat ručně. Pokud to nejde zkus restartovat hru (úplně shodit prohlížeč a znovu načíst). Je možné, že se ti špatně načetla plocha (někdy s to prostě stane)

Přeji fajn hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, jak mám zbourat dekorky, fitko s jednoduchým jídlem a území gurmámů? Udělala jsem všechnoco jste poradil zdenka02,ale jsou stále pod vázičkou. Dekorky upgradované nemám. Děkuji za odpověď.

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341

Nějak nerozumím co chceš bourat. Pokud máš dekorace v inventáři nemusíš nic bourat.
    Pokud chceš dekorace upgradovat, potřebuješ k tomu upgrady, které můžeš získat v okně akce Vyměnit ziskové předměty. Základní dekoraci potom položíš na mýtinu a položíš na ně jednotlivé upgrady, a potom ji můžeš zbourat a někam přestěhovat, nebo udělat co uznáš za vhodné.

Fajn hru pezt

15. Zorka341

Jak se tedy bourají dekorace? Já teď nerozunán vám. Dám nástrojovou lištu a bourám. Stavitelem bourat neumím. Píše mne opravdu chceš všechno odstranit (kromě domácích zvířat a bonusových ziskových předmětů.) Mám tam stromy, které jsem koupila v akcích za floreny. Tak nevím jestli bych o ně nepřisla.Děkuji za odpověď

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zorka341

Pokud jsi nejsi jistá co bouráš můžeš to zbourat ručně.
    Jinak pomocí stavitele se bourá úplně normálně, vše co dělají jednotlivé ikony najdeš ve FAQ Pomocníci

17. Zorka341

Schválně jsem odstranila všechno a nechala pouze území gurmánů a fitko . ať bourám ručně nebo stavitelem výsledek je stejný. Dekorky se zbourají., ale najdu je pod vázičkou, Takže je asi tam najdu i po skončení akce

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zorka341 po skončení akce (do 24hodin) budou tyto dekorace přeměněny na BZ/TBZ a Kr takže bych na to moc nespoléhala.

19. JanaHr56

JanaHr56 Zelenáč fóra

Ahoj tady je Jana, nemou najít nikde sochu -Domácí lenochd a její upgrade. Pomůže mi někdo? Děkuji
    Koupila jsem ji na Bahamě v chrámu.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

JanaHr56, klik tady - hledej lenochodí vejce. Stačí chvíli hledat a klikat ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.