Určeno k archivaci - všeob. dotazy 9/2019

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vendy7676

Vendy7676 Pisálek fóra

A jaký je ten tropický dárek u chovu papoušku?

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vendy7676 - pokud jsi se dočetla, že má být něco "tropického" tak jistě jsi četla faq k akci >>KLIK ZDE<< a klidně si jej můžeš dočíst do konce

Poskytnu ti krátkou citaci ze zmíněného faq
    • Chov papoušků - socha
      aktivace: 20 ZB
      místnost: 2.
    • Startovací balíček pro chov papoušků - socha
      místnost: 3.
      obsahuje: 20x papoušek, 20x parfém, 10x superkrmivo, 1x Sólo výběh
    • Chov papoušků - dárek - socha
      místnost: 3.
      obshuje: 20x papoušek, 1x Tropický papoušek
    Přeji fajn hru

3. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

Zdravím,v opičím chrámu jsem za zlaté banány koupila Jezírko pro vážky a nemohu je nikde najít.
    Měsíc a půl jsem tady nebyla a teď nevím co s tím. Díky za radu

Kamarádka jezírko koupila v červeném košíku za 28 000 krejcarů,ale já ho tam nemám

omlouvám se ,ale už jsem Jezírko našla

Naposledy upraveno: 6/9/19
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, náhodou jsem při prohlížení FAQ (porovnávala jsem si výnosy z pírkárny s výnosy jiných výroben) narazila na záhadu u barvírny. Všechny ostatní výrobny při vylepšování mají sice stejný výnos, ale zkracuje se čas výroby. Teprve růžové výrobny mají vyšší výnos - většinou 2 ks, teď pírkárna dokonce 6 ks.
    U Barvírny to tak je ale jen do červeného upg, ale růžový má naprosto stejný výnos (tedy 1ks) za totožný čas (36 hod) jako pouze základní. Možná je to chyba ve FAQ, ale já růžovou barvírnu nemám, tak se nemohu podívat.
    Tak jsem si řekla, že se zeptám povolanějších :)

anickamalirka tohle ocenil(a).
  5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Kiki :) kuk

kiki2305 tohle ocenil(a).
  6. Farmářka_X

Ahoj kiki232305 - do našeho faq se vloudil šotek. Růžová barvírna má dávat 2 palety. Děkujeme za upozornění a v následujících minutách bude opraveno

anickamalirka - děkuji

Přeji fajn hru

kiki2305 a anickamalirka tohle ocenili.
  7. hullk1

hullk1 Stálice fóra

farmerama se mi libí čím dál méně a rad bych hral bez stresu kvuli topu mělo to být pohoda a klídek a ne o infarktu

8. Farmářka_X

Ahoj hullk1 - toto je vlákno na pokládání dotazů a ve tvém příspěvku žádný nevidím. Na taková sdělení můžeš použít vlákna k tomu určená Debata o všem možném a Důchodci závisláci
    Prosím respektuj rozdělení fóra. Příště by to mohlo být patřičně "oceněno".

Přeji fajn hru

anickamalirka a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. Lendulka27

Lendulka27 Zelenáč fóra

kde najdu mlýnský výrobek pro současnou hru?děkuji

10. Farmářka_X

Ahoj Lendulka27 - v současné akci se melou dekorace a ty najdeš v inventáři mezi dekoracemi. Levá lišta >> ikona bedny >> ikona vázičky>> záložka dekorace >>do vyhledávacího pole napiš část názvu fitko nebo gurmán.
    Ještě upozornění - tyto dekorace lze umístit pouze na mýtině

Přeji fajn hru

Deleted member 72386 tohle ocenil(a).
  11. jde o hru darkorbit moderatoři zneuživaji pravomoce a volaji z hračema na team speak jednou mi zablokovaly učet 7.7.2019 propadly mi balíčky pak mi dali ban na IP forum moje psaní bylo v obraně pak mi zablokovaly učet a ostatní co porušují pravidla trest nedostaly protože volaji z moderatorama na team speak

jde o to že mam na učte v poznamkach paysefcard a furt mi propadaju baličky ktere si kupuju protože mi davaju bany na učet uplně za nic a ted mi nechcu ani učet vratit kde mam nahrane 5000 hodin

ja vim že to sem nepatří ale podpora te hry a moderatoři su jedno kolo mam email na podporu na černe listine a když se zaregistruju znovu a chci napsat na forum zeptat se jak se to bude řešit za 10 min mam ban permanentní tak třeba se tu ozve raziel ktery tam dohliži i na to forum ale nemam možnost se ani branit někdo mi nadava jejich komentaře nechají ja se branim mě to odstraní a dají ban

mužete mi pomoct ?

bezpráví

moderátoři českého týmu
    zneužití pravomoci
    MEDIATECA ? tam sa pišu vtipy ?

• v souteži ? po 3 dnech nesportovní chovaní

https://int5.darkorbit.com/index.es?profile=3jXGO&profileCheck=7NQwa&lang=en

• 9.4.5 VOP
    obsahují fotky nebo podobizny jiné osoby bez jejího výslovného souhlasu.
    pravidlo v odstavci
    • 8.3.2
    uživatel poruší zákaz pushingu (viz odst. 1.2 výše)
    uživatel poruší zákaz využívání chyb v programování (bugů) (viz odst. 1.2 výše)
    popsano na forum postup pet bug od hrače juras
    • 1.2.7 Zákaz pushingu je platný pro účty různých uživatelů. Účet nemůže být používán pro získání nekalé výhody pomocí účtu jiného uživatele, převedením položek nebo herní měny nebo záměrným prohráním bitvy („boosting“).

https://int5.darkorbit.com/index.es?profile=4GFa9&profileCheck=9BqfJ&lang=en

VOP

• Uživatel si smí vytvořit více účtů. Některých her provozovaných společností Bigpoint se však uživatel smí zúčastnit pouze s jedním účtem („Zákaz multiúčtů“). Bližší informace jsou uvedeny v herních pravidlech. Společnost Bigpoint naléhavě doporučuje uživatelům, kteří disponují více účty, aby si pečlivě prostudovali herní pravidla, protože porušení zákazu multiúčtů může být potrestáno okamžitým zablokováním přístupu uživatele.
    • Dále platí, že i ve hrách, které uživatelům povolují vlastnictví více účtů, je zakázána veškerá komunikace, a vůbec jakákoli interakce mezi jednotlivými účty téhož uživatele

• Učet RavenDugga nespamoval ale jine učty
    • nenapsal jsi jake porušovaní pravidel podle VOP
    • na jake forum chodim je moje věc to mě nikdo nebude zakazovat
    • zakazovat někomu psat na forum a podporu ??

[​IMG] [​IMG]

neuposlechnutí pracovníka BP

maš radost z ciziho neštěstí ? že si furt opitý to opilci maji takove sklony ožralecka povaha

Naposledy upraveno moderátorem: 8/9/19
  12. Farmářka_X

Ahoj marika - první příspěvek a s přihlašovacími údaji jsem ti schovala - protože sdělování těchto údajů dalším stranám je hrubé porušení VOP. Co se týká tvého problému prosím vyčkej a já se poradím s kolegyněmi z podpory, ale může to chvíli trvat. Až něco zjistím tak ti sem dám vědět

Přeji pevné nervy

13. ok to se omlouvam to jsem neveděla

oni se tam taky ocenují z 10 učty a podvadí ve vyznamnych uživatelých fora a tam tem modum je to uplně jedno oni sou kamoši mezi sebou maji prava mužou si dělat a porušovat co chcou a ostatní soudí zkušam to psat na ruzne forum darkorbit protože mam mail na suport na černe listině a na česke forum IP ban kuli tomu že tam zneuživaju pravomoce

přiznavam se je to i z časti moje vina neznam dobře pravidla napišu třeba vic zprav po sobě na forum když chci něco zdělit ostatním ale aby mi tam někdo nadaval asi 5 hraču co spolu volaji na TS ja jim napišu neco v obraně mě to odstraní a dají mi ban a oni to tam mají na tom foru měsíce pardon že tady vyrušuju ale co mam dělat byla tam soutež jak mi dali ban nepodařilo se mi ziskat věci v te hře ktere už neziskám kuli tomu taky mi dají ban když mam koupene baličky co jsou v te hře kupuji se třeba raketový vzestup a trva dva dny ja jsi ho koupím a nějaky moderator co zneuživa pravomoce vola na ts z hračema mi učet zablokuje nevim jak to dal řešit jestli pravni cestou protože komunikace se forumem a podporou hry darkorbit pro mě není možná taky odemě bylo napsano nějake nevhodné slova ale všechno to bylo v obraně a vždy trest dostanu ja a ostatní co poruší třeba 3x vop nic žadný trest

muj učet na darkorbit neporušil žadne VOP proste šlo o to že proti mě šlo vice hraču kteří podvadějí a ja jsem na to upozornila moderatory a jak se ukazalo tak maji spolu něco jako alianci sama se ji snažim nejak rozbít a ziskat zpatky muj učet který mi ukradly a spravedlnost pro všechny hrače a stejný metr

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marika

Za prvé, pokud si chceš stěžovat na moderátory potažmo na jejich práci, tak k tomu slouží jedině podpora.
    Za druhé, jelikož toto fórum patří ke hře Farmerama, nemáme nic společného s hrou Dark Orbit, i když patří pod křídla Bigpointu.
    Bohužel tvůj problém neznáme a nemáme možnost se dostat k informacím s jiné hry, tak je zbytečné tady dále psát, a dovolávat se nějaké odpovědi a další pomoci.
    Pokud mohu soudit, tak zablokování herního účtu není žádná legrace a jsou to opravdu vážné důvody k takovému kroku, takže u tebe asi nebude vše v pořádku, neznalost pravidel a VOP bohužel neomlouvá a při registraci jsi s nimi souhlasila.

S pozdravem pezt

15. **** Odstraněna zbytečná citace ****

ja vim ale ja se to snažím s nima řešit ale nemam možnost psat na podporu ani forum a stežovat jsi na moderatory na podpoře protože oni jsou jedno kolo takže mě vlastně okradly a diskriminovaly a s vop jsem souhlasila ovšem takovy duvod zablokovaní učtu a vyjadření jake mi přišlo ješte řikaly že zakladam nějake klany ale to nezakladal muj učet ten byl v tom klanu od 7.7.2019 tady mam taky dukaz jestli to nevyřeším z bigpointem nějak normalně tak nevím jake možnosti mi zbývají

to je ten klan muj učet v něm byl celou dobu (každý učet muže mit jenom jeden klan) a potrestaly muj učet že zakladal nějake klany co měli nevhodne nazvy a nevim co všechno ale jako vyjadření přišlo že to bylo schvaleno nadřízeným ale muj učet nic neudělal to přeci neni zablokovaní podle VOP a pravidel ještě když někteří před všema podvadí vezmou si moji fotku bez mojeho svolení a trest nedostanou a ja na to upozorním a trest dostanu ja

16. pezt

marika

Bohužel hru neznám, takže nemohu posoudit.
    Jak jsem psal výše nemá cenu to tu řešit. Toto fórum patří ke hře Farmerama.
    Jinak máš možnost si stěžovat přímo u vedení společnosti BP.

S pozdravem pezt

17. **** Odstraněna zbytečná citace ****

aha tak dekuji za odpověd a nasměrovaní tam na tom forum už by mi odstranily komentař a dali ban nemam jinou možnost protože nemužu kontaktovat podporu ani forum mam tam IP ban a když se přihlasim z mobilu přes data hned mně zablokuji když mi tam někdo nadava tak to tam nechají ja něco napíšu hned to vymažou nechapu to jedine rozumné vysvětlení že je to parta která ma práva a děla jsi tam co chce a soudí tam ostatní hrače i když sami porušují pravidla
    dík za odpověd ahoj

18. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

dobrý večer nevím jak je to možmý už dlouhou dobu hraju farmu vždy když sem potřebovala opičím chrámu otevřít zvířata tak se mi otevřela dnes sem opět najela za 20 banánu zlatý papoušky jedineční dárek papouščí tak z minula sem přišla o20 banánu šlechtění nic jak je to možný to nevím psala sem na podporu ta mi do dneška neodpověděla bylo by mě to jedno ale to je už 40 banánu díky za pochopení hana

19. pezt

Ahoj DračiHanka

Pokud chceš aktivovat šlechtění papoušků tak to uděláš aktivací sochy ve druhé chrámové místnosti tady této sochy

Je nutné mít aktivovány také sochy před touto

Fajn hru pezt

20. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

všechno sem udělala aktivovala sem 2x papoušky a to 1 aktivovace za 20 banánu šlechtění a druhá aktivovace jedineční dárek a nic nevím jak to pujde že bych si je koupila jinak to nevidím děkují za odpoověd

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.